malen_a Re: Tu mozna powiedziec 'Dzien dobry' 18.08.03, 09:05 dzien dobry!! wlasnie wrocilam po wyjezdzie:) i juz o 9 mam dosyc pracy Odpowiedz Link
raszefka Niom, Drzazga woczraj wywalczyła wstęp 18.08.03, 10:22 witamy, prawda? W przerwie meczu... Odpowiedz Link
mha1 Ale wpis chyba pierwszy? 18.08.03, 10:25 > witamy, prawda? W przerwie meczu... witamy, witamy. koniec przerwy... Odpowiedz Link
mha1 Re: Tu mozna powiedziec 'Dzien dobry' 21.08.03, 00:35 koaa napisał: > Witam po wakacjach no nareszcie :) Odpowiedz Link
wonsz Wonsz wyladowal... 21.08.03, 18:37 ...i koluje do komputera, z krotkim postojem serwisowym w lazience :) K. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tu mozna powiedziec 'Dzien dobry' 09.09.03, 04:39 Dzien dobry! :-) Zycze udanego dnia i pozdrawiam wszystkich, szczegolnie te osoby, ktore o tak nieludzkiej porze nie spia :-( "Ktos nie spi,zeby spac mogl ktos" - cholera, musze kogos znalezc i obudzic, zeby wiedzial(-a), ze spi dzieki mnie :-) Odpowiedz Link
irysek1 Re:dzien dobry wczesniej niz zwykle :) 09.09.03, 07:32 pije kawe i czytam sobie posty... ech jaki mily początek dnia:)))) Irysek Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 18.09.03, 04:46 Dzien dobry :-) Dzis jest dzien geologa, wiec zycze wszystkiego najlepszego wszystkim geologom :-)))) Odpowiedz Link
irysek1 Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 18.09.03, 08:36 Dzien Dobry Wszystkim ...wychylając się niesmialo zza tabel excella:) Irysek Odpowiedz Link
daffne Re: Tu mozna powiedziec 'Dzien dobry' 18.09.03, 08:59 sherlock_holmes napisał: > Dzien dobry :-) > Dzis jest dzien geologa, wiec zycze wszystkiego najlepszego wszystkim > geologom :-)))) îo matko, ze Ci sie chcialo tak wczesnie wstawac :)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tu mozna powiedziec 'Dzien dobry' 18.09.03, 21:08 Jeszcze nie jestem na tyle chory na glowe, zeby dobrowolnie wstawac o tak nieludzkiej porze... Musialem jechac do stolycy, a pociag to nie teleporter i 3 godziny jedzie :-( Odpowiedz Link
betty-bt Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 24.09.03, 19:41 w sumie jestem dzis obecna, ale tak kraze wokol komp. :) bede pojawiac sie i znikac :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 28.09.03, 07:44 Poniewaz ostatni beda pierwszymi, wzialem do sobie do serca i wstalem pierwszy :-) Zycze wszystkim udanej niedzieli i slonca nad glowa! Odpowiedz Link
notenough Re: Tu mozna powiedziec 'Dzien dobry' 28.09.03, 09:32 Dzień dobry wszystkim śpiochom :) Odpowiedz Link
jasmintea Witam:)) 29.09.03, 11:56 Ja jak zawsze w przelocie - ale z usmiechem i pozdrowieniami sloneczno- poniedzialkowymi:))) Odpowiedz Link
ralston Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 30.09.03, 11:17 anahella napisała: > Na innym - przemilym zreszta - forum jest watek do > mowienia dzien dobry i drugi od mowienia dobranoc. No to witam, jako przybysz z "innego - przemiłego zresztą forum". Pozdrawiam wszystkich Dekamerończyków. Odpowiedz Link
betty-bt ja tez witam 30.09.03, 11:38 ralston napisał: > No to witam, jako przybysz z "innego - przemiłego zresztą forum". > Pozdrawiam wszystkich Dekamerończyków. nie tylko ralstona :) Odpowiedz Link
summa Witam po długiej przerwie! 30.09.03, 16:19 i zabieram sie do czytania. Bardzo mi Was brakowało! Odpowiedz Link
betty-bt summa, nie zauwazylam cie wczoraj :) 01.10.03, 09:48 summa napisała: > i zabieram sie do czytania. Bardzo mi Was brakowało! dzien dobry wszystkim :))) no i to buuziii.. :) Odpowiedz Link
jasmintea Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 30.09.03, 23:00 To ja sie przywitam,zeby nie bylo,ze nie znam zasad:)))) MIlego wieczoru zycze:)) Odpowiedz Link
m.malone Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 05.10.03, 23:01 Witam w ten deszczowy wieczór - ja tylko na trochę, bo jestem zupełnie "świeży" MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 15.10.03, 06:58 Dzień dobry wszytkim!!!!!!! Właśnie zaczynam kolejny dzień użerania się z userami wkładajacymi 5 dyskietek do do FDD. Może zrobić komuś kawę? Odpowiedz Link
mha1 Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 15.10.03, 09:21 > Dzień dobry wszytkim!!!!!!! > Właśnie zaczynam kolejny dzień użerania się z userami wkładajacymi 5 dyskietek > do do FDD. > Może zrobić komuś kawę? ja poproszę :))) może być w innym wątku ;))) Odpowiedz Link