mha1 15.08.03, 20:39 tylko wiatr gwiżdże na dekameronie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: pusto... 15.08.03, 21:20 anahella napisała: > A za oknem jeszcze gorzej:( > u mnie nie jest tak źle... za to dzień nudny, że można oszaleć Odpowiedz Link
anahella Re: pusto... 15.08.03, 21:21 mha1 napisała: > anahella napisała: > > > A za oknem jeszcze gorzej:( > > > u mnie nie jest tak źle... za to dzień nudny, że można oszaleć Ja tam lubie sie czasem ponudzic:))) Wtedy moge zajac sie moim wyrzutem sumienia czyli peczniejaca polka z ksiazkami, ktore ostatnio masowo kupuje i nie mam czasu czytac. Odpowiedz Link
mha1 Re: pusto... 15.08.03, 21:24 > Ja tam lubie sie czasem ponudzic:))) Wtedy moge zajac sie moim wyrzutem > sumienia czyli peczniejaca polka z ksiazkami, ktore ostatnio masowo kupuje i > nie mam czasu czytac. Ja mówię o takiej nudzie, że zupełnie nie ma się czym zająć :( Jestem w nieswoim miejscu i... zupełny marazm :( Odpowiedz Link
anahella Re: pusto... 15.08.03, 21:32 mha1 napisała: > Ja mówię o takiej nudzie, że zupełnie nie ma się czym zająć :( Jestem w > nieswoim miejscu i... zupełny marazm :( To usiadz sobie wygodnie, rozluznij miesnie i wyobrazaj sobie ze lezysz na pachnacej lace i obserwujesz gwiazdy. :) Spadam bo mi sklep zamkna! Odpowiedz Link
mha1 Re: pusto... 15.08.03, 21:35 > To usiadz sobie wygodnie, rozluznij miesnie i wyobrazaj sobie ze lezysz na > pachnacej lace i obserwujesz gwiazdy. :) > > Spadam bo mi sklep zamkna! > Jak wrócisz to przeczytasz: Nie musiałam sobie wyobrażać że leżę, bo co chwila się pokładałam :) idę na dyskotekę - sto lat nie byłam, może mnie rozrusza? Odpowiedz Link