betty-bt Re: B-bt 16.08.03, 02:09 wonsz napisał: > Twoje zyczenie... niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt 16.08.03, 02:18 betty-bt napisała: > niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi :))) WYPLUJ TE STRASZNE SLOWA ciemna noca, przez lewe ramie i na rozstajnych drogach. Trzykrotnie :) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt 16.08.03, 02:52 wonsz napisał: > WYPLUJ TE STRASZNE SLOWA ciemna noca, przez lewe ramie i na rozstajnych > drogach. Trzykrotnie :) wykonano :-) > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt 16.08.03, 02:54 betty-bt napisała: > wykonano :-) Nie balas sie tak po ciemku? > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt 16.08.03, 03:10 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > wykonano :-) > > Nie balas sie tak po ciemku? > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > K. > Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt 16.08.03, 03:16 wonsz napisał: > Nie balas sie tak po ciemku? mam szerokie plecy :))) > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt 16.08.03, 03:32 betty-bt napisała: > mam szerokie plecy :))) I obfity zarost :) > > > > > > K. > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
wonsz Re: oj oj oj! fuj ! 16.08.03, 03:36 OK, pani waadza! Ale sam widzialem, ze czupryne masz bujna! K. Odpowiedz Link
wonsz Re: do kolejnej... 16.08.03, 03:51 betty-bt napisała: Jaka piekna sygnaturka :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: do kolejnej... 16.08.03, 03:52 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > Jaka piekna sygnaturka :) no takie posty to ja lubie :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: do kolejnej... 16.08.03, 03:54 betty-bt napisała: > no takie posty to ja lubie :))) Zadowolic Ciebie... ;) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: do kolejnej... 16.08.03, 04:01 wonsz napisał: > Zadowolic Ciebie... ;) kaprysna jestem. coz... ;) > > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: do kolejnej... 16.08.03, 04:11 betty-bt napisała: > kaprysna jestem. coz... ;) Trening czyni mistrza :) > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. > K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: do kolejnej... 16.08.03, 05:14 wonsz napisał: > Trening czyni mistrza :) dosyc tego treningu. juz jestes na dobrej drodze ;) idziemy spac > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: do kolejnej... 16.08.03, 05:19 betty-bt napisała: > idziemy spac Pomacham Ci na dobranoc przez okno obok :) > > > > > > K. > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > > > > > B. > > > > > K. > > > B. > K. Odpowiedz Link