Dodaj do ulubionych

CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA???????????

02.09.03, 21:03
Tyle czasu minęło....wielu osób nie znam.
Proszę o łaskawą akceptację mojej ponownej aplikacji.
-----------
z powodu korodażu nastąpił perforaż rurażu
Obserwuj wątek
    • summa Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:07
      Kto tu kogo ma przyjmować? W końcu adminem jesteś!
      A wiekszość osób i tak znasz... jak nie z forum, to z realu :))
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:10
        Jednakowoż zapytać wypada i pokrygować się. A nuż,widelec jakichś komplimentów
        się nałowi przy okazji. Padalec na komplimenta łasy ostatnio bardziej, niż
        zawdy. ;)

summa napisała:

> Kto tu kogo ma przyjmować? W końcu adminem jesteś!
        > A wiekszość osób i tak znasz... jak nie z forum, to z realu :))
        >
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:20
          widzę, że mój nikczemny powrót nie znalazł poklasku.
          Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam.... buuuuuuuuuuuuuu
          -------------
          z powodu korodażu nastąpił perforaż rurażu
          • summa Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:28
            masz śliczną sygnaturkę :)))
            poczekaj na betty, pewnie jej jeszcze nie ma, dopiero sie ucieszy...
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:38
              To nie sygnaturka. Tak napisali kiedyś hydraulicy " moi " jak byłam inż. budowy
              na pewnym budynku. Przynieśli mi taki tekst do podpisu ( był nieco dłuższy ).
              teraz go sobie skojarzyłam z tymi moimi aferami komputerowymi.
              A cały tekst był +/- taki: Uprzejmie informujemy P.T. lokatorów, ze nastąpi
              przerwa w dostawie ciepłej i zimnej wody w dn.od... do.....
              Przyczyną jest fakt nastąpienia perforażu z powodu korodażu rurażu.
              PS.Komputerów( oprócz komp. ODRA wtedy jeszcze nie było. Ale tak mi się jakoś
              teraz to splotło i wplotło.

summa napisała:

> masz śliczną sygnaturkę :)))
              > poczekaj na betty, pewnie jej jeszcze nie ma, dopiero sie ucieszy...
              >
              • summa Ładne :)))) 02.09.03, 21:48
                i na sygnaturke jak najbardziej sie nadaje!
                • koaa Re: Ładne :)))) 02.09.03, 22:01
                  Suma ja tak się zastanawiam czy kontynuowanie lekcji brydżowych ma sens -mam
                  wrażenie że każdy mnie olewqa:(
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ładne :)))) 02.09.03, 22:03
                    WY tu w moim wątku o mostach rozprawiacie, a ja tam goooooreeeeeeeeeeeeee!!!!

koaa napisał:

> Suma ja tak się zastanawiam czy kontynuowanie lekcji brydżowych ma sens -mam
                    > wrażenie że każdy mnie olewqa:(
                    • summa Re: Ładne :)))) 02.09.03, 22:06
                      p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> WY tu w moim wątku o mostach rozprawiacie, a ja tam goooooreeeeeeeeeeeeee!!!!

no, nie obraź się, my tylko chwilkę (może ktos jednak w międzyczasie podskoczy
                      z tym wiadrem???!!!)
                  • summa Koaa 02.09.03, 22:10
                    no właśnie jakoś nie widzę zapału, daffne była najbardziej chętna, ale remonty
                    przeprowadza...
                    Ja sobie w miedzyczasie nabyłąm w merlinie brydża multimedialnego na CD i
                    troche załapałam zasady licytacji, tylko nestety on jest na dość niskim
                    poziomie. Jak nikt nie bedzie chetny, to w takim razie ucze sie sama, a u
                    Ciebie biorę konsultacje na priva, ok?
                    • koaa Re: Koaa 02.09.03, 22:26
                      do konsultacji zawsze gotowy:)))))
          • raszefka Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:59
            To ja teraz poklaszczę!!!! Jak się bardzo cieszę, że Cię widzę!!! Czy to już na
            stałe??? Oby oby!!!
    • betty-bt PADALEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:32
      jestes??? naprawde juz jestes, czy znowu znikniesz???
      :)))))))))))))))
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PADALEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:36
        Czy zniknę...to pewności nie ma - ale że zdechnę......a właściwie to już
        zdechłam. Żesuiękadaw.

betty-bt napisała:

> jestes??? naprawde juz jestes, czy znowu znikniesz???
        > :)))))))))))))))
        • betty-bt Re: PADALEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:40

> Czy zniknę...to pewności nie ma - ale że zdechnę......a właściwie to już
          > zdechłam. Żesuiękadaw.
          >

nie tragizuj :) jesusss, ale sie ciesze! juz wiedzialam, ze buszujesz, bo maila
          najpierw przeczytalam ! I LOVE YOU!!!!!!!!! hi hi hi
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:46
            Bóg ci zapłać, dziecino, za dobre słowo !!!!!!!!!!! Ja mam jutro SĄDNY DZIEŃ i
            juz powinam spać. Czekałam jeno na cię, by cię wirtualnie obścisknąć. Odezwę
            się jutro około 17-tej na twoją @gazaeta.pl i napiszę co_nie_co.
            Pa-pa-pa , całusów 1222 !!!!!!!!!

betty-bt napisała:

> p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
            >
            > > Czy zniknę...to pewności nie ma - ale że zdechnę......a właściwie to już
            > > zdechłam. Żesuiękadaw.
            > >
            >
            > nie tragizuj :) jesusss, ale sie ciesze! juz wiedzialam, ze buszujesz, bo
            maila
            >
            > najpierw przeczytalam ! I LOVE YOU!!!!!!!!! hi hi hi
            • betty-bt Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:48

> Bóg ci zapłać, dziecino, za dobre słowo !!!!!!!!!!! Ja mam jutro SĄDNY DZIEŃ
              i
              > juz powinam spać. Czekałam jeno na cię, by cię wirtualnie obścisknąć. Odezwę
              > się jutro około 17-tej na twoją @gazaeta.pl i napiszę co_nie_co.
              > Pa-pa-pa , całusów 1222 !!!!!!!!!

dobrze, do jutra. o 8.30 trzymam kciuki i dzis wieczorem sie pomodle :)))
              buziaki :))) pisz na tlen!!!!
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:51

mi zeżarło wszystkie adresy i na tlen nie napiszę bo nie pamiętam. Muszę sobie
                krok po kroku odtworzyć całą księgę adresową. Wyślij mi tlenowy adres na mój
                gazetowy, lub firmowy-elgrafowy.

betty-bt napisała:

> dobrze, do jutra. o 8.30 trzymam kciuki i dzis wieczorem sie pomodle :)))
                > buziaki :))) pisz na tlen!!!!
                >
                • betty-bt Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:52

>
                  > mi zeżarło wszystkie adresy i na tlen nie napiszę bo nie pamiętam. Muszę
                  sobie
                  > krok po kroku odtworzyć całą księgę adresową. Wyślij mi tlenowy adres na mój
                  > gazetowy, lub firmowy-elgrafowy.

sie robi, mamo :)) natychmiast. jeny, ale sie ciesze :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka