p.a.d.a.l.c.o.w.a 02.09.03, 21:03 Tyle czasu minęło....wielu osób nie znam. Proszę o łaskawą akceptację mojej ponownej aplikacji. ----------- z powodu korodażu nastąpił perforaż rurażu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summa Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:07 Kto tu kogo ma przyjmować? W końcu adminem jesteś! A wiekszość osób i tak znasz... jak nie z forum, to z realu :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:10 Jednakowoż zapytać wypada i pokrygować się. A nuż,widelec jakichś komplimentów się nałowi przy okazji. Padalec na komplimenta łasy ostatnio bardziej, niż zawdy. ;) summa napisała: > Kto tu kogo ma przyjmować? W końcu adminem jesteś! > A wiekszość osób i tak znasz... jak nie z forum, to z realu :)) > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:20 widzę, że mój nikczemny powrót nie znalazł poklasku. Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam.... buuuuuuuuuuuuuu ------------- z powodu korodażu nastąpił perforaż rurażu Odpowiedz Link
summa Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:28 masz śliczną sygnaturkę :))) poczekaj na betty, pewnie jej jeszcze nie ma, dopiero sie ucieszy... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:38 To nie sygnaturka. Tak napisali kiedyś hydraulicy " moi " jak byłam inż. budowy na pewnym budynku. Przynieśli mi taki tekst do podpisu ( był nieco dłuższy ). teraz go sobie skojarzyłam z tymi moimi aferami komputerowymi. A cały tekst był +/- taki: Uprzejmie informujemy P.T. lokatorów, ze nastąpi przerwa w dostawie ciepłej i zimnej wody w dn.od... do..... Przyczyną jest fakt nastąpienia perforażu z powodu korodażu rurażu. PS.Komputerów( oprócz komp. ODRA wtedy jeszcze nie było. Ale tak mi się jakoś teraz to splotło i wplotło. summa napisała: > masz śliczną sygnaturkę :))) > poczekaj na betty, pewnie jej jeszcze nie ma, dopiero sie ucieszy... > Odpowiedz Link
koaa Re: Ładne :)))) 02.09.03, 22:01 Suma ja tak się zastanawiam czy kontynuowanie lekcji brydżowych ma sens -mam wrażenie że każdy mnie olewqa:( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ładne :)))) 02.09.03, 22:03 WY tu w moim wątku o mostach rozprawiacie, a ja tam goooooreeeeeeeeeeeeee!!!! koaa napisał: > Suma ja tak się zastanawiam czy kontynuowanie lekcji brydżowych ma sens -mam > wrażenie że każdy mnie olewqa:( Odpowiedz Link
summa Re: Ładne :)))) 02.09.03, 22:06 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > WY tu w moim wątku o mostach rozprawiacie, a ja tam goooooreeeeeeeeeeeeee!!!! no, nie obraź się, my tylko chwilkę (może ktos jednak w międzyczasie podskoczy z tym wiadrem???!!!) Odpowiedz Link
summa Koaa 02.09.03, 22:10 no właśnie jakoś nie widzę zapału, daffne była najbardziej chętna, ale remonty przeprowadza... Ja sobie w miedzyczasie nabyłąm w merlinie brydża multimedialnego na CD i troche załapałam zasady licytacji, tylko nestety on jest na dość niskim poziomie. Jak nikt nie bedzie chetny, to w takim razie ucze sie sama, a u Ciebie biorę konsultacje na priva, ok? Odpowiedz Link
raszefka Re: CZY PRZYJMIECIE MNIE de novo DO TWA????????? 02.09.03, 21:59 To ja teraz poklaszczę!!!! Jak się bardzo cieszę, że Cię widzę!!! Czy to już na stałe??? Oby oby!!! Odpowiedz Link
betty-bt PADALEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:32 jestes??? naprawde juz jestes, czy znowu znikniesz??? :))))))))))))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PADALEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:36 Czy zniknę...to pewności nie ma - ale że zdechnę......a właściwie to już zdechłam. Żesuiękadaw. betty-bt napisała: > jestes??? naprawde juz jestes, czy znowu znikniesz??? > :))))))))))))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: PADALEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Czy zniknę...to pewności nie ma - ale że zdechnę......a właściwie to już > zdechłam. Żesuiękadaw. > nie tragizuj :) jesusss, ale sie ciesze! juz wiedzialam, ze buszujesz, bo maila najpierw przeczytalam ! I LOVE YOU!!!!!!!!! hi hi hi Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:46 Bóg ci zapłać, dziecino, za dobre słowo !!!!!!!!!!! Ja mam jutro SĄDNY DZIEŃ i juz powinam spać. Czekałam jeno na cię, by cię wirtualnie obścisknąć. Odezwę się jutro około 17-tej na twoją @gazaeta.pl i napiszę co_nie_co. Pa-pa-pa , całusów 1222 !!!!!!!!! betty-bt napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Czy zniknę...to pewności nie ma - ale że zdechnę......a właściwie to już > > zdechłam. Żesuiękadaw. > > > > nie tragizuj :) jesusss, ale sie ciesze! juz wiedzialam, ze buszujesz, bo maila > > najpierw przeczytalam ! I LOVE YOU!!!!!!!!! hi hi hi Odpowiedz Link
betty-bt Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:48 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Bóg ci zapłać, dziecino, za dobre słowo !!!!!!!!!!! Ja mam jutro SĄDNY DZIEŃ i > juz powinam spać. Czekałam jeno na cię, by cię wirtualnie obścisknąć. Odezwę > się jutro około 17-tej na twoją @gazaeta.pl i napiszę co_nie_co. > Pa-pa-pa , całusów 1222 !!!!!!!!! dobrze, do jutra. o 8.30 trzymam kciuki i dzis wieczorem sie pomodle :))) buziaki :))) pisz na tlen!!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:51 mi zeżarło wszystkie adresy i na tlen nie napiszę bo nie pamiętam. Muszę sobie krok po kroku odtworzyć całą księgę adresową. Wyślij mi tlenowy adres na mój gazetowy, lub firmowy-elgrafowy. betty-bt napisała: > dobrze, do jutra. o 8.30 trzymam kciuki i dzis wieczorem sie pomodle :))) > buziaki :))) pisz na tlen!!!! > Odpowiedz Link
betty-bt Re: PADALEC !!!!!!!!!! BETTY!!!!!!!!!!! 02.09.03, 22:52 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > mi zeżarło wszystkie adresy i na tlen nie napiszę bo nie pamiętam. Muszę sobie > krok po kroku odtworzyć całą księgę adresową. Wyślij mi tlenowy adres na mój > gazetowy, lub firmowy-elgrafowy. sie robi, mamo :)) natychmiast. jeny, ale sie ciesze :))) Odpowiedz Link