sherlock_holmes 10.09.03, 21:27 Wylozylo mi sie GG :-) Chyba p. padalcowa sie wkurzyla,ze konferujemy zamaist udzielac jej rady i wsparcia :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Do Betty 10.09.03, 21:28 sherlock_holmes napisał: > Wylozylo mi sie GG :-) Chyba p. padalcowa sie wkurzyla,ze konferujemy zamaist > udzielac jej rady i wsparcia :-) > mnie tez wyrzucilo :-) padlo na amen! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Do Betty 10.09.03, 21:30 tlen sie sypie, od kiedy padalcowa tam urzeduje... gg sie sypie, od kiedy padalcowa tam urzeduje... :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Do Betty 10.09.03, 21:32 Dobrze,ze jej chociaz sprowadzilem deszcz do Warszawy. Niech teraz cierpi, zlosnica! :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do Betty 10.09.03, 21:34 Qrna!!!!!!!!! to ja idę robić samobuja :( betty-bt napisała: > tlen sie sypie, od kiedy padalcowa tam urzeduje... > gg sie sypie, od kiedy padalcowa tam urzeduje... :))) > Odpowiedz Link
betty-bt Re: Do Betty 10.09.03, 21:37 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Qrna!!!!!!!!! to ja idę robić samobuja :( zartuje! stoj !!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do Betty 10.09.03, 21:40 JUŻ ZA PÓŹNO :( betty-bt napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Qrna!!!!!!!!! to ja idę robić samobuja :( > > zartuje! stoj !!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do Betty 10.09.03, 21:32 no nie przesadzaj !! nie jestem taka @ na jaką się kreuje ! PS. czekam na porady dla kobiet łysych ( nie mylić z blondynkami ) sherlock_holmes napisał: > Wylozylo mi sie GG :-) Chyba p. padalcowa sie wkurzyla,ze konferujemy zamaist > udzielac jej rady i wsparcia :-) > Odpowiedz Link