Dodaj do ulubionych

Soczewka, masz "sobowtóra"

01.10.03, 09:26
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8262182&a=8262182
<br><br>
Juz sie wypowiedzialem...
Obserwuj wątek
    • betty-bt Re: Soczewka, masz "sobowtóra" 01.10.03, 09:50
      wiecej tam wczoraj takich bylo. pajdeczka tez.
      • betty-bt Re: Soczewka, masz "sobowtóra" 01.10.03, 09:51
        tzn. takich sobowtorow bylo kilka na cvosmo wczoraj.

pije druga kawe dopiero :)
        • soczewica eee tam :) 01.10.03, 10:14
          szerloq, ale dziękuję za stylową obronę ;) zauważyłam to już wieczorem i nawet
          zareagowałam :)

ps. do warsiafki przyjedziemy razem... z dziarskim hehe. to znaczy dziarski też
          będzie, ale nie trzeba dlan szykować miejsca w cudownym samochodzie na gaz
          szerloka ha :) (czy to aktualne w ogóle, przynajmniej w jedna stronę?)

spadam do szkoły dzieci nauczać w ramch praktyk :) za parę godzin wrócę.
          • sherlock_holmes Re: eee tam :) 01.10.03, 10:21
            soczewica napisała:

> szerloq, ale dziękuję za stylową obronę ;) zauważyłam to już wieczorem i
            nawet
            > zareagowałam :)

Wiem, widzialem, ale glupio bylo mi napisac: "popatrz jak Cie bronie" :-)

>
            > ps. do warsiafki przyjedziemy razem... z dziarskim hehe. to znaczy dziarski
            też
            >
            > będzie, ale nie trzeba dlan szykować miejsca w cudownym samochodzie na gaz
            > szerloka ha :) (czy to aktualne w ogóle, przynajmniej w jedna stronę?)
            >

No jasne - mam nadzieje,ze do spotkania kij uda mi sie wyciagnac :-) na razie
            nie wiadomo co i jak, bo Betty nie ma urlopu.
            Ja zreszta dam rade najwczesniej 25-26 pazdziernika...
            I nie rozumiem czemu jedziesz tylko w jedna strone - czyzbys planowala nie
            przezyc spotkania? :-) Ale Dziarski wraca? :-))) Dla niego jest miejsce
            honorowe.

>
            > spadam do szkoły dzieci nauczać w ramch praktyk :) za parę godzin wrócę.
            >

Ktos Cie kiedys przeklal - "obys cudze dzieci uczyla"? :-)))
            Mam nadzieje,ze to nie jakas klasa dzieci chowanych bezstresowo ani tez
            nastolatkow czytajacych Cosmo :-)))
            • soczewica Re: eee tam :) 01.10.03, 15:06
              sherlock_holmes napisał:

> No jasne - mam nadzieje,ze do spotkania kij uda mi sie wyciagnac :-) na razie
              > nie wiadomo co i jak, bo Betty nie ma urlopu.
              > Ja zreszta dam rade najwczesniej 25-26 pazdziernika...
              > I nie rozumiem czemu jedziesz tylko w jedna strone - czyzbys planowala nie
              > przezyc spotkania? :-) Ale Dziarski wraca? :-))) Dla niego jest miejsce
              > honorowe.

dziarski ma swoje sposoby na teleportację do warszawy :) zresztą część osób już
              go... zna. ale to trzeba osobiście oko w oko wyjaśniać.
              a jezda tylko w jedną stronę, bo mam zamiar posiedzieć w warszawie od piątku do
              niedzieli - chyba, że ty też :)

> Ktos Cie kiedys przeklal - "obys cudze dzieci uczyla"? :-)))
              > Mam nadzieje,ze to nie jakas klasa dzieci chowanych bezstresowo ani tez
              > nastolatkow czytajacych Cosmo :-)))

ja, widzisz, mam misję i powołanie :). to rodzinne. po Barbarze.
              • sherlock_holmes Re: eee tam :) 01.10.03, 15:29
                soczewica napisała:

> sherlock_holmes napisał:
                >
                > > No jasne - mam nadzieje,ze do spotkania kij uda mi sie wyciagnac :-) na ra
                > zie
                > > nie wiadomo co i jak, bo Betty nie ma urlopu.
                > > Ja zreszta dam rade najwczesniej 25-26 pazdziernika...
                > > I nie rozumiem czemu jedziesz tylko w jedna strone - czyzbys planowala nie
                >
                > > przezyc spotkania? :-) Ale Dziarski wraca? :-))) Dla niego jest miejsce
                > > honorowe.
                >
                > dziarski ma swoje sposoby na teleportację do warszawy :) zresztą część osób
                już
                >
                > go... zna.

Mnie tez sie wydaje, ze skads go znam :-)))))

> ale to trzeba osobiście oko w oko wyjaśniać.

To chyba mnie juz nie trzeba...

> a jezda tylko w jedną stronę, bo mam zamiar posiedzieć w warszawie od piątku
                do
                >
                > niedzieli - chyba, że ty też :)
                >

Nie wiem czy ktos mnie tyle czasu wytrzyma, na hotel nie bardzo mnie stac :-(,
                chyba ze ten na Woli, kolo Huty Lucchini - ale tam na scianach wisza jeszcze
                plakaty Sabriny i C.C.Catch z "Razem", wiec chyba z 15 lat nie bylo malowane.
                Lozka wygniecione do granic mozliwosci, a okna nie myte od ...zmiany ustroju :-)
                Na dodatek widok jest na imprerium (tzn. uczelnie) ks.Rydzyka i krew zalewa na
                miejscu, gdy sie widzi na co ida pieniadze zakochanych w "ksiedzu dyrektorze"
                babc :-(((

> > Ktos Cie kiedys przeklal - "obys cudze dzieci uczyla"? :-)))
                > > Mam nadzieje,ze to nie jakas klasa dzieci chowanych bezstresowo ani tez
                > > nastolatkow czytajacych Cosmo :-)))
                >
                > ja, widzisz, mam misję i powołanie :). to rodzinne. po Barbarze.
                >
                >

A, to rozumiem, chyle czola, bo nauczyciel to zawod "z powolania" (szkoda,ze
                moje nauczycielki z podstawowki raczej nie uslyszaly swego powolania... Do dzis
                pamietam tekst, jaki uslyszalem w 2 klasie podstawowki: |No i czego sie tak
                gapisz?") mialem przerabane, bo nie chcialem byc nauczycielem, tylko
                mechanikiem :-)))
          • wo_bi Re: eee tam :) 01.10.03, 13:00
            soczewica napisała:

> szerloq, ale dziękuję za stylową obronę ;) zauważyłam to już wieczorem i
            nawet zareagowałam :)
            >
            Co tam nawypisywalas?? Bo watek caly zlikwidowali :)))
            • sherlock_holmes Re: eee tam :) 01.10.03, 13:52
              wo_bi napisał:

> soczewica napisała:
              >
              > > szerloq, ale dziękuję za stylową obronę ;) zauważyłam to już wieczorem i
              > nawet zareagowałam :)
              > >
              > Co tam nawypisywalas?? Bo watek caly zlikwidowali :)))

Ja tylko napisalem do autorki watku, ze to, ze jest glupia cipa, nie oznacza,
              ze moze kogos obrazac. Pozniej jeszcze,ze oryginalna Soczewica zawsze sie
              loguje.
              Autorka watku podpisala sie jako soczewica, cale jej wypociny byly zawarte w
              temacie, tzn. pisala,ze jest lachobiorna czy cosik w tym stylu - nawet pierwszy
              raz slyszalem takie okreslenie - zazwyczaj do lacho- dodawalo sie cos innego :-
              )))
              >
              • wo_bi Re: eee tam :) 01.10.03, 14:48
                sherlock_holmes napisał:
                > Ja tylko napisalem do autorki watku, ze to, ze jest glupia cipa, nie
                oznacza,
                > ze moze kogos obrazac. Pozniej jeszcze,ze oryginalna Soczewica zawsze sie
                > loguje.
                > Autorka watku podpisala sie jako soczewica, cale jej wypociny byly zawarte w
                > temacie, tzn. pisala,ze jest lachobiorna czy cosik w tym stylu - nawet
                pierwszy
                >
                > raz slyszalem takie okreslenie - zazwyczaj do lacho- dodawalo sie cos
                innego :- )))

No ladnie. Znajac Soczewice dorzucila jeszcze swoje 4 grosze i skasowali :))
    • sherlock_holmes R.richelieu chyba tez... 01.10.03, 10:24
      W tym watku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7194269
      Z gory ostrzegam osoby o slabszych zoladkach - ja malo co nie zanieczyscilem
      monitora... (ach ta moja wrazliwosc :-) )
      • betty-bt mojego nicka tez ktos uzywal 01.10.03, 10:28
        to napewno loko, z neostrady :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8020585&a=8030872
        • sherlock_holmes Re: mojego nicka tez ktos uzywal 01.10.03, 10:56
          betty-bt napisała:

> to napewno loko, z neostrady :)
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8020585&a=8030872
          >
          • daffne Re: mojego nicka tez ktos uzywal 01.10.03, 11:38
            no i poszlam tam ,zaczelam opierdzielac daje wyslij a wyswietla mi sie , ze nie ma juz takiego watku.Rzeczywiscie go nie ma.....
    • anahella Re: Soczewka, masz "sobowtóra" 01.10.03, 13:57
      Oh, ja tez i to zalogowanego! Jak zobaczycie gdzies Analhelle (z literka L) to
      nie ja.
      • sherlock_holmes Re: Soczewka, masz "sobowtóra" 01.10.03, 14:15
        anahella napisała:

> Oh, ja tez i to zalogowanego! Jak zobaczycie gdzies Analhelle (z literka L)
        to
        > nie ja.
        >

Chyba przyszedl czas, aby siostry i bracia blizniaki wkroczyli do akcji... ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka