koaa 03.10.03, 13:32 Nazwałem Dorotę piękną smoczycą – to się obraziła:(( I zrozum tu człowieku kobiety :(((((((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: Komplementy 03.10.03, 13:38 > Nazwałem Dorotę piękną smoczycą – to się obraziła:(( > I zrozum tu człowieku kobiety :(((((((((((((( rzeczywiście, dziwne... Odpowiedz Link
koaa Re: Komplementy 03.10.03, 13:41 Ty byś się napewno nie obraziła a Ona tak to przykre:( Odpowiedz Link
mha1 Re: Komplementy 03.10.03, 13:47 > Ty byś się napewno nie obraziła a Ona tak to przykre:( tylko, że do mnie nikt tak nie mówi :( Odpowiedz Link
daffne Re: Komplementy 03.10.03, 14:20 koaa napisał: > > Nazwałem Dorotę piękną smoczycą to się obraziła:(( Hmmm moze pomyslala , ze zionie ogniem ?:) > I zrozum tu człowieku kobiety :(((((((((((((( > Nio , Doroty to ja tez nie rozumiem ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Komplementy 03.10.03, 22:01 Ona mnie w ogóle nie zna i to jest straszne a niby znamy sie juz tyle czasu:(( zreszta i tak teraz przegrywam z firma:((((((( przegrać z facetem to bym zniósł ale z praca nie moge :(((( Odpowiedz Link
summa Re: Komplementy 03.10.03, 22:23 koaa napisał: > Ona mnie w ogóle nie zna i to jest straszne a niby znamy sie juz tyle czasu:(( > zreszta i tak teraz przegrywam z firma:((((((( przegrać z facetem to bym > zniósł ale z praca nie moge :(((( nie chcę Cie martwić, ale czarno to widzę - najpierw przegrywałeś z imprezami, teraz z firmą... hm Odpowiedz Link
ulalka Re: Komplementy 03.10.03, 23:02 najlepsze sa te mowione w dobrej wierze, a nie wypalone;))) nie przejmuj sie Koaa :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a czas poczytac "wiktymologię"... 03.10.03, 22:52 to dobra lektura dla permanentnie przegrywajacych. Wiem z autposji. Zwłok. Odpowiedz Link
soczewica Re: czas poczytac 'wiktymologię'... 03.10.03, 23:15 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > to dobra lektura dla permanentnie przegrywajacych. Wiem z autposji. Zwłok. a momenty, tfu, dekapitacja była? :)) Odpowiedz Link
soczewica to ja ci opowiem historyjkę :) 03.10.03, 23:15 o swoich obwisach na ciele mówię pieszczotliwie: schaby ;-) jakos weszło w krew, mój ojciec tak mówił o różnych częściach ciała. u mnie koncentruje się to głównie na tyłku. współlokator mojego ezawa podsłuchał kiedyś te słowa, potem słyszał zresztą wielokrotnie. potem zaczął uderzać w konkury do jednej dziewczyny. i w pewnej chwili powiedział do niej: ale masz SCHABY! oj, jak się obruszyła :))))) nawiasem mówiąc już nie są razem, a schaby - kto wie, może przyczyniły się w jakimś stopniu do rozkładu związku? :))) soczew Odpowiedz Link
wo_bi Re: to ja ci opowiem historyjkę :) 03.10.03, 23:21 soczewica napisała: > a schaby - kto wie, może przyczyniły się w > jakimś stopniu do rozkładu związku? :))) > > soczew > No to go pocieszylas... ;))) Odpowiedz Link
soczewica Re: to ja ci opowiem historyjkę :) 03.10.03, 23:32 wo_bi napisał: > soczewica napisała: > > > a schaby - kto wie, może przyczyniły się w > > jakimś stopniu do rozkładu związku? :))) > > > > soczew > > > No to go pocieszylas... ;))) taaak, dręczenie to moje hobby ;) ale tamta relacja opierała się tylko i wyłącznie na seksie. Odpowiedz Link
wo_bi Re: to ja ci opowiem historyjkę :) 04.10.03, 13:43 soczewica napisała: > taaak, dręczenie to moje hobby ;) > ale tamta relacja opierała się tylko i wyłącznie na seksie. > > czyzby schabik byl nieswierzy.... ;PP Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Komplementy 04.10.03, 12:12 koaa napisał: > > Nazwałem Dorotę piękną smoczycą – to się obraziła:(( > I zrozum tu człowieku kobiety :(((((((((((((( > Co ryknela i zionela ogniem? :-) Moze jej sie skojarzylo z wielkim cielskiem pokrytym luskami? Ales sobie narobil. Jakby co - jakie chcesz kwiatki na grobie? Odpowiedz Link