anahella 06.10.03, 13:17 Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare dni. Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 13:34 anahella napisała: > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare dni. > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. jakieś grypiszcze? Jeśli tak - współczuję. Mam nadzieję, że teraz już lepiej. I pierzyną szybciutko się opatul, nie zapominając o środkach rozgrzewających Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
anahella Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 17:33 losiu4 napisał: > nie zapominając o środkach > rozgrzewających Na wszystko najlepsza jest metoda ziarnka pieprzu - znasz? Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 09:08 anahella napisała: > losiu4 napisał: > > > nie zapominając o środkach > > rozgrzewających > > Na wszystko najlepsza jest metoda ziarnka pieprzu - znasz? zdawało mi się, że znam wszystko. A tu się okazuje, że niestety nie. Mogłabyś przybliżyć? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
anahella Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 11:47 losiu4 napisał: > zdawało mi się, że znam wszystko. A tu się okazuje, że niestety nie. Mogłabyś p > rzybliżyć? Do tego sposobu leczenia potrzebne sa: 2 pepuszki i 1 ziarnko pieprzu. Kladzie sie na pepuszek ziarnko pieprzu, na ziarnko drugi pepuszek i tak dlugo sie pociera az wszystko wraca do normy;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 13:15 anahella napisała: > Do tego sposobu leczenia potrzebne sa: 2 pepuszki i 1 ziarnko pieprzu. Kladzie > sie na pepuszek ziarnko pieprzu, na ziarnko drugi pepuszek i tak dlugo sie > pociera az wszystko wraca do normy;) aaa... teraz już wiem... znam nieco inną wersję, m.in. z obostrzeniami co do właścicieli pepuszków. No i ciepły okład z młodej khmmm... przepraszam, zakrztusiłem się. Ta jesień... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 13:37 anahella napisała: > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare dni. > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > No to wracajjak najszybciej do formy! :-) Przeslalaem mala prosbe - byloby mi nieziernie milo, gdybys spojrzala na nia laskawym okiem ;))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
anahella Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 17:34 sherlock_holmes napisał: > anahella napisała: > > > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare d > ni. > > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > > > > No to wracajjak najszybciej do formy! :-) > Przeslalaem mala prosbe - byloby mi nieziernie milo, gdybys spojrzala na nia > laskawym okiem ;))) Rano sciagnelam poczte ale przed wyjsciem do pracy nie mialam czasu czytac. Oczywiscie, ze przeczytam, odpowiem ale wieczorem dopiero. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 18:54 anahella napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > anahella napisała: > > > > > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie p > are d > > ni. > > > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > > > > > > > No to wracajjak najszybciej do formy! :-) > > Przeslalaem mala prosbe - byloby mi nieziernie milo, gdybys spojrzala na n > ia > > laskawym okiem ;))) > > Rano sciagnelam poczte ale przed wyjsciem do pracy nie mialam czasu czytac. > Oczywiscie, ze przeczytam, odpowiem ale wieczorem dopiero. > dziekuje,jestem ogromnie zobowiazany. I uwazaj na siebie, zebys nie zlapala czegos znowu przed spotkaniem Dekamerona. To dotyczy wszystkich osob - nikt nie bedzie usprawiedliwiony choroba :-) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 13:37 anahella napisała: > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > No ladnie, a do mnie nikt nie chce pisac. Chyba sie obraze ;))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Wirus mnie dopadl 06.10.03, 18:38 anahella napisała: > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare dni. > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > biedactwo... :((( dobrze, ze juz wracasz do pracy..znaczy puszcza Ciem.. wysylam duuuuzo dobrej energii :)) Odpowiedz Link
ralston Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 09:26 anahella napisała: > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare dni. > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > Widać się nienależycie dezynfekowałaś wewnętrznie. ;) Trzeba bardziej dbać o własne zdrowie i codziennej dezynfekcji nie zaniedbywać :) Odpowiedz Link
anahella Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 11:49 ralston napisał: > anahella napisała: > > > Wymeczyl tak, ze nie mialam sily nawet wlaczac kompa przez ostatnie pare d > ni. > > Dzis rano zobaczylam ze jest kupe poczty - odpisze kazdemu wieczorem. > > > > > Widać się nienależycie dezynfekowałaś wewnętrznie. ;) A fakt, sprawe dezynfekcji wewnetrznej kompletnie zaniedbalam. Bede musiala to nadrobic. Odpowiedz Link
ralston Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 13:54 Idzie zima - o regularnej dezynfekcji trzeba pamiętać. Biorąc pod uwagę fakt, że się wirusy uodparniają trzeba od czasu do czasu zmieniać "antybiotyk" ;) Odpowiedz Link
lashana Re: Wirus mnie dopadl 08.10.03, 12:57 Uważaj teraz na siebie, bo pogoda paskudna,ludzie kichają i prychają w autobusach i tramwajach, a po takiej grypie łatwo "złapać" coś innego. Z życzeniami zdrówka - Lashana Odpowiedz Link