sherlock_holmes 10.10.03, 21:30 I nie kazde zyczenie sie spelnia, ...ale za to budza sie bestie. Uwazajcie w nocy! :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Nie, ludzie sie w wikolaki zamieniaja :-) nt 10.10.03, 22:20 wo_bi napisał: > Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Nie, ludzie sie w wikolaki zamieniaja :-) nt 10.10.03, 22:47 Echrrr...pomacałam się po plecach...uff, nic nie wyrosło, gładkie jak zawsze... za to wyć do księżyca mam ochotę.... ale pada deszcz i chmury mi zasłaniają:-( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Nie, ludzie sie w wikolaki zamieniaja :-) nt 11.10.03, 00:19 sherlock_holmes napisał: > wo_bi napisał: > > > > > I w PADALCE sie zmieniaja............ =>>>>>>>>>>>>>>ssssssssssssss<:>= Odpowiedz Link
m.malone Lunatycy... 11.10.03, 11:27 ...w dużych ilościach chodzą po ulicach i podczas nowiu, i innych faz księżycowych. W dzień zwłaszcza. I straszne rzeczy opowiadają mm Odpowiedz Link
anahella Re: Dziś jest pełnia!!! 11.10.03, 05:26 sherlock_holmes napisał: > I nie kazde zyczenie sie spelnia bo zeby spelnilo sie w pelni trzeba sobie zazyczyc na nowiu. Kazda (nawet poczatkujaca lub wagarujaca) czarownica to wie. Phi;) Odpowiedz Link
drzazga1 Anahello, czarownico...:-))) 11.10.03, 11:07 Zdradź nam, kiedy najbliższy nów.... Mam życzenie jedno, przyda się pomoc sił nadprzyrodzonych;-) Odpowiedz Link
anahella Re: Anahello, czarownico...:-))) 11.10.03, 16:08 drzazga1 napisała: > Zdradź nam, kiedy najbliższy nów.... > Mam życzenie jedno, przyda się pomoc sił nadprzyrodzonych;-) 25 pazdziernika, sobota o 14.50. Now w Skorpionie. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Dziś jest pełnia!!! 11.10.03, 12:11 nie spalam do trzeciej! cholera jasna! :((( Odpowiedz Link
malen_a Re: Dziś jest pełnia!!! 11.10.03, 13:06 betty-bt napisała: > nie spalam do trzeciej! cholera jasna! :((( > z powodu pelni??? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Dziś jest pełnia!!! 11.10.03, 13:20 malen_a napisała: > betty-bt napisała: > > > nie spalam do trzeciej! cholera jasna! :((( > > > z powodu pelni??? chyba tak. to zle? jestem wilkolakiem? :) Odpowiedz Link
malen_a Re: Dziś jest pełnia!!! 11.10.03, 13:40 betty-bt napisała: > chyba tak. to zle? jestem wilkolakiem? :) > nie , to znak, ze musiasz do nas przyjechac jak bedzie pelnia i wtedy to sie bedziemy bawic do bialego rana :-))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Dziś jest pełnia!!! 12.10.03, 14:33 malen_a napisała: > nie , to znak, ze musiasz do nas przyjechac jak bedzie pelnia i wtedy to sie > bedziemy bawic do bialego rana :-))) toc mozem :))) Odpowiedz Link