malen_a 31.10.03, 14:38 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=8802704 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white to wspanialy watek!!!! :))) 31.10.03, 18:26 ja pod jego wplywem wlasnie zlozylam zamowienie na rurke z kremem-mam nadzieje,ze mi ja dostracza rodzice niedlugo... mniam... :)))) Odpowiedz Link
daffne Re: Snowi !!! :)) 31.10.03, 18:55 Wymienilas wszystkie slodkosci ktore i ja uwielbiam :)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Snowi !!! :)) 31.10.03, 20:02 A ja ze slodyczy najbardziej lubie kobiece usta :-))) Przepraszam,ze sie tu dopisuje,ale tam moglibyscie nie zauwazyc mojej wypowiedzi w gaszczu innych :-))) Odpowiedz Link
daffne Sherlock :)) 01.11.03, 16:50 sherlock_holmes napisał: > A ja ze slodyczy najbardziej lubie kobiece usta :-))) No taaaaak , nie ma jak naturalna slodycz :)))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Sherlock :)) 01.11.03, 18:18 daffne napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > A ja ze slodyczy najbardziej lubie kobiece usta :-))) > > No taaaaak , nie ma jak naturalna slodycz :)))) > > noooo... ale ja tam wole slodycz plci przeciwnej do mojej.. na ten przyklad... :)) a tak poza tym to czekooooooolada to jest to :))))) Odpowiedz Link
iffko Re: czekolada 01.11.03, 18:59 > a tak poza tym to czekooooooolada to jest to :))))) duuuuża mleczna...... zaraz się przebiegnę na stację po jakąś ;)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: czekolada 01.11.03, 22:47 Ja rozumiem duzo rzeczy, jestem z natury tolerancyjny. Ale zeby stawiac wyzej czekolade od pocalunku? Nie, to juz przesada... :-))) No chyba ze macie doswiadczenia w calowaniu facetow, ktorym obce jest pojecie "szczoteczka do zebow" tudziez pasta, albo jeszcze sa to osobnicy pochadzacy z krajow bylego ZSRR, zakonserwowani zwiazkami bazuujacymi na chemii organicznej :-))) Przekladajac to na meskie dylematy - kobiety, ktore na dzien dobry mowia "w pizdu ili w pasczu" :-))) Odpowiedz Link
iffko Re: czekolada 02.11.03, 16:11 > Ja rozumiem duzo rzeczy, jestem z natury tolerancyjny. Ale zeby stawiac wyzej > czekolade od pocalunku? Nie, to juz przesada... :-))) No chyba ze macie > doswiadczenia w calowaniu facetow, ktorym obce jest pojecie "szczoteczka do > zebow" tudziez pasta, albo jeszcze sa to osobnicy pochadzacy z krajow bylego > ZSRR, zakonserwowani zwiazkami bazuujacymi na chemii organicznej :-))) > Przekladajac to na meskie dylematy - kobiety, ktore na dzien dobry mowia "w > pizdu ili w pasczu" :-))) hihi. absolutnie nie przedkładam!!!... ale jak nie ma ust do całowania, to trza się zadowolić inaczej ;))) Odpowiedz Link
snow.white poslanko Daffne!!! :)) 01.11.03, 22:18 daffne napisała: > Wymienilas wszystkie slodkosci ktore i ja uwielbiam :)) ha-widzisz-my-przyszle poslanki,nie tylko na polityce znamy sie najlepiej-na slodyczach tez ;)) Odpowiedz Link
daffne Re: poslanko Snowi !!! :))) 01.11.03, 22:21 snow.white napisała: > ha-widzisz-my-przyszle poslanki,nie tylko na polityce znamy sie najlepiej-na > slodyczach tez ;)) > Ha ! I na kolorach ubran w szafie .... :))))))) Odpowiedz Link
snow.white Blochowiak przy nas wysiada ;)))) 01.11.03, 22:23 daffne napisała: > > > Ha ! I na kolorach ubran w szafie .... :))))))) :)) i na muzyce oczywiscie!!!! :))) Odpowiedz Link
daffne Re: Blochowiak przy nas wysiada ;)))) 01.11.03, 22:32 snow.white napisała: > :)) i na muzyce oczywiscie!!!! :))) > Wlasnie ! Duzo moglybysmy jeszcze wymieniac :)))) Odpowiedz Link
daffne Re: to zakladamy partie??? ;)))) nt 01.11.03, 23:15 Jasne , tylko jakos ladnie nazwac ja trzeba ;)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: to zakladamy partie??? ;)))) nt 01.11.03, 23:17 noo... ;))) i wymieciemy wszytskich meskich nieudacznikow z miejsc,ktore nam przysluguja ;))) faceci do garow!! :P dobra,to ja pomysle nad ladna nazwa-Ty tez-potem wybierzemy najlepsza-i do boju!! ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: to wspanialy watek!!!! :))) 02.11.03, 16:29 bezy i do tego kubek z mlekiem. mmmmMMmmmmmm Siem rozmarzylem :DDDD Bardzo daaawono nie jadlem a tak lubie, chyba jutro sobie kupie ogromniasta torebke bezow. :))) A i jeszcze krowki :)) Ale takie ciaaaaaagnace sie. Sa mniam. :))))) Odpowiedz Link