anahella 04.11.03, 17:42 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=15112&w=8808799 wiem, ze to po ptokach, ale moze na przyszly rok sie da? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 04.11.03, 18:36 anahella napisała: > wiem, ze to po ptokach, ale moze na przyszly rok sie da? > No, ja kiedyś szukałam i dostałam od NIEODŻAŁOWANEGO Gal'a. Jego sposób na produkcję jest taki, ze cała procedura trwa PIĘĆ LAT. I tak zrobiłam, jak kazał a jak dozyję, to za pięć lat wychlam SAMA. Ani (nawt Ani) kropelki nie dam powąchać. No ! Odpowiedz Link
ralston Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 04.11.03, 18:54 A moja naleweczka z pigwy nie będzie musiała na mnie czekać aż pięć lat... Padalcową podziwiam za cierpliwość - ja muszę czekać, zgodnie z przepisem, też pięć, tyle że tygodni i już się nie mogę doczekać. A tu pięć lat. No,no... Odpowiedz Link
anahella Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 04.11.03, 19:26 ralston napisał: > A moja naleweczka z pigwy nie będzie musiała na mnie czekać aż pięć lat... Nonono:) Nie zdradzaj tylko gdzie mieszkasz, bo zastaniesz kiedys calego Dekamerona na wycieraczce:) No i na TT puscimy farbe. Odpowiedz Link
ralston Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 05.11.03, 09:44 anahella napisała: > ralston napisał: > > > A moja naleweczka z pigwy nie będzie musiała na mnie czekać aż pięć lat... > > > Nonono:) Nie zdradzaj tylko gdzie mieszkasz, bo zastaniesz kiedys calego > Dekamerona na wycieraczce:) No i na TT puscimy farbe. > Hehehe - na TT już wiedzą :) Tam szukałem przepisu. Za tydzień zalewam owoce alkoholem. Jakiś literek tego powinien wyjść :) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 04.11.03, 19:22 anahella napisała: > www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=15112&w=8808799 > > wiem, ze to po ptokach, ale moze na przyszly rok sie da? > a dla zupełnych leni do syropu owocowego dolać wódki i już ;) Odpowiedz Link
anahella Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 04.11.03, 19:24 > a dla zupełnych leni do syropu owocowego dolać wódki i już ;) A mowi sie ze kobiety widza same trudnosci, a tu prosze, jaki chlubny wyjatek:) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Ktos kiedys szukal sposobu na nalewki 04.11.03, 20:23 anahella napisała: > > a dla zupełnych leni do syropu owocowego dolać wódki i już ;) > > A mowi sie ze kobiety widza same trudnosci, a tu prosze, jaki chlubny wyjatek:) > a mówią, że różnię się od mężczyzn tylko zawartością spodni ;)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a SLIWKI MROŻONE i TRUSKAWKI 05.11.03, 11:18 oraz inne , np. czarne pożeczki, agrest - PO ROZMROŻENIU nadaja sie świetnie do procedowania. Odpowiedz Link