06.11.03, 09:52
a moze bysmy przed sandomierzem jeszcze w wawie cos wypili? moze w piatek?
sobote? omowilibysmy szczegoly... w tej kwestii zakrecona jestem jak sloik
dzemu.
jestem tu juz od wczoraj, ale na powitanie uraczono mnie winkiem i nie bylam
w stanie sie meldowac :-)
w lodzi bylam, ale lodziary (hue hue :) nie zaskoczyly natychmiast, a
spieszno mi bylo do wawy.

DO WO_BIEGO!!!!!!
chciales sie bic! nadal chcesz??? to zapraszam do piastowa. wlasnie wychodze
z torem na spacerek :))))
Obserwuj wątek
    • malen_a masz @ na gazecie :-) 06.11.03, 10:55
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a BETTY - zadzwoń zofort :)))))) 06.11.03, 12:03
      trza się namówić
    • mha1 Re: a QQ 06.11.03, 12:15
      ja chętnie :) ale mogę tylko w piątek
    • snow.white ja Ci dam lodziary :P 06.11.03, 15:02
      a ja zwykle wszystko przez facetow-wstretne brudne psy!!!!

Betty,a moze bedziesz wracala przez Lodz??? ;))
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ja Ci dam lodziary :P 06.11.03, 15:38
        snow.white napisała:

> a ja zwykle wszystko przez facetow-wstretne brudne( BURE ? ) psy!!!!
        >
        > Betty,a moze bedziesz wracala przez Lodz??? ;))
        >
        >
        • snow.white Re: ja Ci dam lodziary :P 06.11.03, 17:13
          no,niektorzy to i brudne i bure i w ogole najgorsze ;)
      • sherlock_holmes Re: ja Ci dam lodziary :P 06.11.03, 15:52
        snow.white napisała:

> a ja zwykle wszystko przez facetow-wstretne brudne psy!!!!
        >
        Czy mam odczytac tak, jak napisalas? Chyba sie lekko zagalopowalas...
        • snow.white wcale sie na zagalopowalam,niestety... 06.11.03, 17:12
          ...Betty wie,w czym rzecz :((((
          ech,zycie jest ciezkie... :((

no w kazdym razie Wam wszystkim udanej zabawy zycze-i Wawie i Sandomierzu :)
          • sherlock_holmes Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... n/t 07.11.03, 06:45

• snow.white Re: Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... n/t 07.11.03, 11:41
              Wiesz co-daj mi swiety spokoj!!!!!!to nie sa moje poglady,tylko to,co teraz
              czuje-i dopoki pomaga mi mowienie o jakims facecie w ten sposob,to bede tak
              mowila,bo jedyne,czym sie teraz martwie,to powrot do mojego normalnego humoru i
              wyjscie z dolka.Ostatnie co jest mi teraz potrzebne,to Twoje podsumowania!!!
              • sherlock_holmes Re: Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... n/t 07.11.03, 14:21
                To nie sa moje podsumowania - napisalas, ze faceci to brudne psy. Gdybym zszedl
                to tego poziomu, napisalbym ze kobiety to brudne suki. Ciekawe czy byloby ci
                milo czytac cos takiego...
                Poza tym - nie wiesz co ja teraz czuje. A chodzi mi jedynie o odrobine szacunku
                jaki nalezy sie kazdemu czlowiekowi, a widze ze prosze o zbyt wiele.
                To, ze jeden zranil, nie znaczy, ze masz wszystkich obrazac, wyzywaci mieszac z
                blotem. Chyba ze uwielbiasz "wojne plci" i robisz to, co robisz dla
                samej "zasady"
                • drzazga1 Re: Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... 07.11.03, 14:55
                  sherlock_holmes napisał:

> To nie sa moje podsumowania - napisalas, ze faceci to brudne psy. Gdybym
                  zszedl to tego poziomu, napisalbym ze kobiety to brudne suki. Ciekawe czy
                  byloby ci milo czytac cos takiego...

Suki sa bardzo dobrymi matkami! A psy to zwierzęta szlachetniejsze od ludzi!!
                  Proszę mi tu ich nie obrażać porównaniami do człowieka ;-)

> Poza tym - nie wiesz co ja teraz czuje. A chodzi mi jedynie o odrobine
                  szacunku jaki nalezy sie kazdemu czlowiekowi, a widze ze prosze o zbyt wiele.
                  > To, ze jeden zranil, nie znaczy, ze masz wszystkich obrazac, wyzywaci mieszac
                  z blotem.

Oj, Śnieżka pewnie własnie jakąś klęskę uczuciowa poniosła i usiluje sama sobie
                  wmówić, że to nic takiego, bo facet nie był wart...taki mechanizm
                  psychologiczny, może jej pomaga? Czas uleczy rany, minie jej żal, dziewczyna
                  się uspokoi i będzie mówiła co innego:)))

(Śnieżka idź gdzieś potańczyć!!!! Ale już!!! To pomaga, wiem coś o tym....)

Hmmm.... ja tam zawsze mówię, że mężczyzn bardzo lubię.... tylko niektórych
                  mniej;-)))
                  • sherlock_holmes Re: Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... 07.11.03, 15:19
                    No prosze, rozladowalas atmosfere jak "rasowa" hipiska :-)
                    Nosisz pacyfe na szyi? Bo ja tylko karte dostepu do firmy :-)))
                    Pozdrawiam!
                • snow.white Re: Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... n/t 07.11.03, 17:10
                  powtarzam po raz drugi-daj mi spokoj!
                  nie powiedzialam tego do Ciebie,nie ma to nic wspolnego z szacunkiem do Ciebie
                  czy jakiegokolwiek tu faceta,nie wyzywam Was,nie mieszam z blotem-po prostu
                  powiedzialam sobie zdanie,ktore ostatnio czesto powtarzam,bo taki mam humor.
                  moglam dodac ;) i nie musialabym sluchac Twojego moralizatorstwa...

bardzo prosze juz bez odbioru!!!
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zycie jest ciezkie-z takimi pogladami.... n/t 07.11.03, 17:16
                    prosze mi sie tu nie wyklocac w moim watku! do was nawet aQQ napisac nie
                    mozna :)))
                    pozdrawiamy z ursynowa. betty :)
                    padalec i sylwia teeez :) cmok, pedzimy do fiszera!
                    • snow.white milego wieczoru :) n/t 07.11.03, 17:18

• aankaa to może w piątek ustalimy szczegóły desantu ? 06.11.03, 17:04

• betty-bt Re: to może w piątek ustalimy szczegóły desantu ? 06.11.03, 23:23
        o to wlasnie sie rozbiega! to do jutra. zdzwonimy sie przed poludniem.
        • drzazga1 Smesa dostała, nagrała się! Bedę! 07.11.03, 12:40
          Chyba, ze mnie tir rozjedzie;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka