lorist 21.11.03, 18:12 Jak wygladaja spotkania w real'u? Przewidujecie w najblizszym czasie jakis zjazd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white Re: Powiedzcie mi jedno. 21.11.03, 18:16 ja na "ogolnym" nie bylam jeszcze-z jedna osoba spotkalam sie na miejscu-a dla dwoch specjalnie do Wawy sie wybralam ;) super bylo :) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba powiem Ci (nie)jedno 21.11.03, 18:18 oni się umawiają oni się alkoholizują oni ....... sama już nie wiem co robią ale wystarczy poczytać sprawozdania, uwagi, i MIĘDZY WIERSZAMI ruja i poróbstwo :((((( Odpowiedz Link
snow.white Re: powiem Ci (nie)jedno 21.11.03, 18:20 nawiedzona_baba napisała: > oni się umawiają > oni się alkoholizują > ruja i poróbstwo :((((( suuuper!!! :))) przyjezdzam!!! ;))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a kiedy ? 21.11.03, 18:49 mnie sie nie pytaj,warszawiaki i tak o wszystkim decyduja,co ja biedny,lodzki szarak moge ;)))) ja cos ustalicie,to ja chetnie przyjade :) byle nie za tydzien!! Odpowiedz Link
lorist Re: a kiedy ? 21.11.03, 19:00 snow.white napisała: > mnie sie nie pytaj,warszawiaki i tak o wszystkim decyduja,co ja biedny,lodzki > szarak moge ;)))) > > ja cos ustalicie,to ja chetnie przyjade :) byle nie za tydzien!! > Jak to warszawiaki decyduja? Decyduje Miller, nasz Lesiu z Lodzi:))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a kiedy ? 21.11.03, 19:23 lorist napisał: > Jak to warszawiaki decyduja? Decyduje Miller, nasz Lesiu z Lodzi:))) hihi... racja!! ;)))) To Lesiu ustali termin spotkania? ;)))) Odpowiedz Link
lorist Re: a kiedy ? 21.11.03, 19:36 Nie mysle, ze jego prawa reka Aleksandra J.:) A tak sobie mysle snow, ze Lodz jest dosc dobrym miejscem na takie spotkanie, praktycznie w centrum, blisko od Warszawy......hmmm...pomysl o tym. Odpowiedz Link
snow.white Re: a kiedy ? 21.11.03, 19:47 lorist napisał: > Nie mysle, ze jego prawa reka Aleksandra J.:) hihi... ;) > > A tak sobie mysle snow, ze Lodz jest dosc dobrym miejscem na takie spotkanie, > praktycznie w centrum, blisko od Warszawy......hmmm...pomysl o tym. ooo,juz myslalam-nawet mowilam-ale warszawiakom nie chce sie tylkow ze stolicy ruszyc! ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: a kiedy ? 21.11.03, 19:56 snow.white napisała: > ooo,juz myslalam-nawet mowilam-ale warszawiakom nie chce sie tylkow ze > stolicy ruszyc! ;) chce, chce, tylko znajdź miejsce, w którym prześpimy się za psi grosz nie wypada do pociągu nawalonym wsiadać ;) Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: a kiedy ? 21.11.03, 19:59 Swięte twoje słowa. I jakze mądre ! aankaa napisała: > > chce, chce, tylko znajdź miejsce, w którym prześpimy się za psi grosz > nie wypada do pociągu nawalonym wsiadać ;) > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a kiedy ? 21.11.03, 20:01 > > > > > chce, chce, tylko znajdź miejsce, w którym prześpimy się za psi grosz > > nie wypada do pociągu nawalonym wsiadać ;) > > > > Ani tem bardziej - do lemuzyny !!( w pociągu to jeszcze jakoś obleci. nie takie excesa w pociągach bywali ) Odpowiedz Link
lorist Re: a kiedy ? 21.11.03, 20:02 Hmmmm... fakt to jest problem. Nigdy nie wracalem w 'stanie alkoholu"- cyt. z ("997") do Lodzi, zapewne nie jest to przyjemne. Jak bylem pare razy w Warszawie to mialem ten komfort, ze mieszkania kuzyna bylo puste. A ile Was jest? Odpowiedz Link
snow.white Re: a kiedy ? 21.11.03, 20:19 aankaa napisała: > chce, chce, tylko znajdź miejsce, w którym prześpimy się za psi grosz > nie wypada do pociągu nawalonym wsiadać ;) eee,nie takie rzeczy w pociagach sie dzieja... ;))) to jak wyzdrowieje,to cos sie poszuka-to przyjedziecie?? :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a kiedy ? 21.11.03, 20:21 snow.white napisała: > to jak wyzdrowieje,to cos sie poszuka-to przyjedziecie?? :) Ale uważaj..........;)) - bo ja takze przyjadę ! Odpowiedz Link
snow.white Re: a kiedy ? 21.11.03, 20:28 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Ale uważaj..........;)) - bo ja takze przyjadę ! to swietnie,pobijemy sie i bedzie mial dekameron radoche ;))) zartuje oczywiscie :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a kiedy ? 21.11.03, 20:47 snow.white napisała: > to swietnie,pobijemy sie i bedzie mial dekameron radoche ;))) > zartuje oczywiscie :) uuuuuuuuu...to żal, że żartujesz. Bo ja mam czarny pas ( na białym wdzianku ) i już sie uradowałam.;)) A tak na serio - to będzie okazja do dania sobie pyska ( choćby przez bibułkę ) Odpowiedz Link
snow.white Re: a kiedy ? 21.11.03, 21:05 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > uuuuuuuuu...to żal, że żartujesz. Bo ja mam czarny pas ( na białym wdzianku ) i > > już sie uradowałam.;)) no co Ty,damy sie nie bija ;))) chyba,ze na zapasy w kisielu sie wybierzemy??? ;) > A tak na serio - to będzie okazja do dania sobie pyska ( choćby przez bibułkę ) dobra,juz bez bibulki moze byc ewentualnie ;))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: a kiedy ? 22.11.03, 10:30 lorist napisał: > Nie mysle, ze jego prawa reka Aleksandra J.:) > > A tak sobie mysle snow, ze Lodz jest dosc dobrym miejscem na takie spotkanie, > praktycznie w centrum, blisko od Warszawy......hmmm...pomysl o tym. To Lesio M. i Ola J. czytaja Dekamerona? Fuj, ja sie wypisuje!Precz z polityka, niech zyja gorace serca! :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: powiem Ci (nie)jedno 22.11.03, 10:30 nawiedzona_baba napisała: > oni się umawiają > oni się alkoholizują > oni ....... sama już nie wiem co robią > ale wystarczy poczytać sprawozdania, uwagi, i MIĘDZY WIERSZAMI > > ruja i poróbstwo :((((( Haha, za duzo sie naczytalas podstow Greenblacka ;))) Odpowiedz Link
lorist lomatko! 21.11.03, 18:41 Czyli jednym slowem po takich spotkaniach trzeba leczyc watrobe i kaca:)) Niedobrze, mam problemy ze zgaga. A do snowi, do jakich pubow chodzisz? Ja do la strady i Riff Raffu, ale przejadly mi sie. Slyszalem , ze w Zapiecku jest fajnie tylko zawsze pelno ludzi. Odpowiedz Link
snow.white Re: lomatko! 21.11.03, 18:46 lorist napisał: > Czyli jednym slowem po takich spotkaniach trzeba leczyc watrobe i kaca:)) > Niedobrze, mam problemy ze zgaga. zeby tylko watrobe i kaca... ;)) Ty sie o psychike martw,nie zgage ;)) > A do snowi, do jakich pubow chodzisz? > Ja do la strady i Riff Raffu, ale przejadly mi sie. Riff Raff ok :) ja zazwyczaj ide tam,gdzie mnie prowadza-mam kiepska pamiec i kiepska orientacje w terenie ;))) dlatego potem nigdy nie wiem,gdzie bylam ;))) > Slyszalem , ze w Zapiecku jest fajnie tylko zawsze pelno ludzi. no wlasnie,tez slyszalam,mialam isc w weekend wreszcie-ale zarazki mnie dopadly :( jeszcze gdzies podobno jest karaoke :)) ale nie pamietam gdzie... :( moze Ty kojarzysz? Odpowiedz Link
snow.white aa!! :) 21.11.03, 18:51 czasem do "Biblioteki" tez wpadam-bo mi tam barman serduszka na malibu z kakao robi zawsze ;))) Odpowiedz Link
lorist Re: aa!! :) 21.11.03, 18:56 snow.white napisała: > czasem do "Biblioteki" tez wpadam-bo mi tam barman serduszka na malibu z kakao > robi zawsze ;))) > > > Masz bonusy u barmana:) On w ogole jest ok, mojej znajomej dal ksiazki, ktore sobie wybrala. na zawsze. Do biblioteki nie chodze, ale kiedy byl tam pub ' Pod Kuflem" to bylem czestym gosciem swego czasu. Odpowiedz Link
lorist Re: lomatko! 21.11.03, 18:52 Karaoke jest jeszcze w Wall Street. Tez bym sie dzisiaj gdzies wyrwal, ale niestety, dzisiaj to niemozliwe. Jutro sobie to wynagrodze:) Odpowiedz Link
snow.white Re: lomatko! 21.11.03, 18:54 lorist napisał: > Karaoke jest jeszcze w Wall Street. musze sie wybrac koniecznie ;)) > Tez bym sie dzisiaj gdzies wyrwal, ale niestety, dzisiaj to niemozliwe. > Jutro sobie to wynagrodze:) a ja nie :(((( a ja dopiero za tydzien :((( nienawidze chorowac :((( Odpowiedz Link
aankaa no to Ci powiem 21.11.03, 19:52 i nie obrażaj się na zapas lokali z karaoke - unikamy jak ognia ostatnio mamy pecha - "orkiestra na żywo", nie da się pogonić ale przymierzamy się do spotkania "na sportowo" - do wyboru łyżwy pod PKiN albo kręgle [tu - klapa - przynajmniej dla mnie - trzeba wypożyczyć buty, w których ktoś "tkwił" przed chwilą :((( ] co, oczywiście, nie wyklucza zakończenia w "stanie lekko wskazującym" ;) Odpowiedz Link
snow.white Re: no to Ci powiem 21.11.03, 20:26 aankaa napisała: > lokali z karaoke - unikamy jak ognia a czemu?? :) > ostatnio mamy pecha - "orkiestra na żywo", nie da się pogonić > ale przymierzamy się do spotkania "na sportowo" - do wyboru łyżwy pod PKiN albo > > kręgle [tu - klapa - przynajmniej dla mnie - trzeba wypożyczyć buty, w których > ktoś "tkwił" przed chwilą :((( ] > > > co, oczywiście, nie wyklucza zakończenia w "stanie lekko wskazującym" ;) juz dawno mialam z Koaa na lyzwy isc-tylko dotrzec nie moge jakos ;) Odpowiedz Link
anahella Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:24 spotykamy sie pod smietnikiem i kazdy przynosi tanie wino. Im tansze tym lepsze. Jak ostatnio przynioslam takie za 4,20 to mnie wygonili ze spotkania i powiedzieli ze snobow w towarzystwie im nie trzeba. Na szczescie w pobliskim spozywczaku udalo mi sie wymienic 2 wina po 4,20 na wina po 3,50 i jeszcze dostalam batonik Prince Polo. Wiec wrocilam i pozwolili mi zostac. Batonik sama zezarlam - nie bede sie dzielic, a co?;) Odpowiedz Link
lorist Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:27 A te wina to jak pilyscie, w kieliszkach czy plastikowych kubkach?:) Odpowiedz Link
snow.white Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:30 lorist napisał: > A te wina to jak pilyscie, w kieliszkach czy plastikowych kubkach?:) no przeciez z butelki!!!! :P Odpowiedz Link
anahella Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:37 snow.white napisała: > no przeciez z butelki!!!! :P z tak zwanego gwinta, gdizeniegdzie pozycja ta zwana jest "syrena warszawska";))))))) Odpowiedz Link
lorist Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:39 Nie no, musze wylaczyc komputer, nic nie napisze bo caly czas tu zagladam i Was czytam, dziewuszyska jedne:) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:42 lorist napisał: > Was czytam, dziewuszyska jedne:) AAA trzeba sie przyzywczaic... Nie ma to jak zahartowany organizm ;)) No i pozycje na syrene warszawska proponuje zaczac trenowac... Nowicjuszy omijaja kolejki. ;PPPPP Odpowiedz Link
anahella Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:47 wo_bi napisał: > AAA trzeba sie przyzywczaic... Nie ma to jak zahartowany organizm ;)) No wlasnie - jestes Wo_bi dzielny jak strazak. Specjalniedla Ciebie na nastepny zlot wymyslimy jakas specjalna figure z 2 flaszkami;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ja powiem jak to wyglada! 21.11.03, 20:55 anahella napisała: > No wlasnie - jestes Wo_bi dzielny jak strazak. Specjalniedla Ciebie na nastepny > > zlot wymyslimy jakas specjalna figure z 2 flaszkami;) > A to co Ty chcesz robic z ta droga flaszka...??? Az mi sie posladki spiely... ze strachu. ;PPP Odpowiedz Link
mha1 A moje zaproszenie? 21.11.03, 20:57 Czy nadal ktokolwiek zechce odwiedzić mnie w Sulejówku? Odpowiedz Link
wo_bi Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:01 mha1 napisała: > Czy nadal ktokolwiek zechce odwiedzić mnie w Sulejówku? A to robisz impreze sylwestrowa??? ;PPPPPP Nio jak tak to my jestesmy 31 grudnia o 20.00 u Ciebie. To pewne tak, jak to, ze jutro jest sobota. ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:03 > A to robisz impreze sylwestrowa??? ;PPPPPP > Nio jak tak to my jestesmy 31 grudnia o 20.00 u Ciebie. To pewne tak, jak to, > ze jutro jest sobota. ;) nieeeeeee zebyscie mi dywany podeptali? na laweczke pod blok :PPP Odpowiedz Link
wo_bi Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:05 mha1 napisała: > nieeeeeee > zebyscie mi dywany podeptali? na laweczke pod blok :PPP > No wlasiciwie, to wina bedzielepiej na laweczce. Ta atmosfera i klimacik... Ehh rozmarzylem sie. ;PP Tylko zarezerwoj laweczke, zebysmy nie musieli na klatce stac. ;))) Odpowiedz Link
mha1 Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:06 > No wlasiciwie, to wina bedzielepiej na laweczce. Ta atmosfera i klimacik... > Ehh rozmarzylem sie. ;PP Tylko zarezerwoj laweczke, zebysmy nie musieli na > klatce stac. ;))) nie bój żaby! ławka będzie! możemy nawet chodnik opluć :P Odpowiedz Link
wo_bi Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:08 mha1 napisała: > nie bój żaby! ławka będzie! możemy nawet chodnik opluć :P > To bedzie mozna jakies wzorki porobic... Wypluc np. jakiegos kwiatuszka. Hmm tylko musi dopisac pogoda... ;))) Odpowiedz Link
mha1 Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:10 > To bedzie mozna jakies wzorki porobic... Wypluc np. jakiegos kwiatuszka. Hmm > tylko musi dopisac pogoda... ;))) przeciez ciepło jest :D i na poligon sie przejdziemy... moze niewypal jaki sie trafi? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:14 wygląda na to, że..." nie będzie i już ".... :(( mha1 napisała: > przeciez ciepło jest :D > i na poligon sie przejdziemy... moze niewypal jaki sie trafi? Odpowiedz Link
mha1 Re: A moje zaproszenie? 21.11.03, 21:15 będzie już!!!! ;)))))) > wygląda na to, że..." nie będzie i już ".... :(( > > > mha1 napisała: > > > przeciez ciepło jest :D > > i na poligon sie przejdziemy... moze niewypal jaki sie trafi? > > Odpowiedz Link
aankaa spotykamy się u Moniki 21.11.03, 21:25 termin - do ustalenia jak kto się przytelepie/wróci - wymyślimy jeszcze (czasu mamy trochę) i co Wy (a Monika, przede wszystkim) na to ? Odpowiedz Link
snow.white tylko nie za tydzien!!!! :) 21.11.03, 21:28 aankaa napisała: > termin - do ustalenia > jak kto się przytelepie/wróci - wymyślimy jeszcze (czasu mamy trochę) > > i co Wy (a Monika, przede wszystkim) na to ? trza Monike zapytac :) ale ja za! ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: tylko nie za tydzien!!!! :) 21.11.03, 21:31 snow.white napisała: > trza Monike zapytac :) > ale ja za! ;) > No zaraz, sama powiedziala, zebysmy ja odwiedzili. :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: spotykamy się u Moniki 21.11.03, 21:31 aankaa napisała: > termin - do ustalenia > jak kto się przytelepie/wróci - wymyślimy jeszcze (czasu mamy trochę) > > i co Wy (a Monika, przede wszystkim) na to ? > Bo Aanka sie wycofa...to wiadome. Także licząc - zawsze (-1 ) dodajemy ;) PS. Nigdy ci nie wybaczę !!!!!!!!! :(( Odpowiedz Link
aankaa pypeć Ci na języku wyrośnie ... 21.11.03, 21:45 jutro jestem "dyspozycyjna" od 21.00 Odpowiedz Link
wo_bi Re: spotykamy się u Moniki 21.11.03, 21:47 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > Bo Aanka sie wycofa...to wiadome. Także licząc - zawsze (-1 ) dodajemy ;) > PS. Nigdy ci nie wybaczę !!!!!!!!! :(( Hmm nio tak, na mnie to nikt nie jest zly, ze nie pojechalem. ;((( ;)))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: spotykamy się u Moniki 21.11.03, 22:23 wo_bi napisał: > Hmm nio tak, na mnie to nikt nie jest zly, ze nie pojechalem. ;((( ;)))))) teraz to masz przechlapane! jak ty się nie stawisz- to dopadnę cię pod adresem- z walizką i nie wyprowadzę się, zanim sie nie stawisz na spotkanie. Wystarczy? PS. I pamiętaj, ze zęby ze sobą zabiorę. ( + 2 szt. amalgamat ) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a A bez Sylvii mi sie pokazuj !!!!!!!!!!! ( n/t) 21.11.03, 22:25 :((((((((( Odpowiedz Link
wo_bi Tak jest!!!!! 21.11.03, 22:31 Starszych trzeba sie sluchac :))) Tylko znowu ja mam powozic samochod??? Przeciez ja ostatnio jezdzilem ;PPP Nio dobra, moge ja jechac. Przyjade pod same drzwi i jak nie bedzie chciala to ja sila zabiore... Jesli wczesniej Tort mi reki nie odgryzie. ;)))) Odpowiedz Link
mha1 Jak najchętniej :D 21.11.03, 21:43 dywany zwine, meble wyniose.. tylko stol zostawie, bo przeciez gdzies musza stac popielniczki i butelki ;) Odpowiedz Link
ulalka Re: Powiedzcie mi jedno. 21.11.03, 22:45 mnie sie podobalo :))))))) tylko mielismy problemy ze ...smalcem ;))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Powiedzcie mi jedno. 21.11.03, 23:00 ulalka napisała: tylko mielismy problemy ze ...smalcem ;))) ale owe ciebie wszak nie dotyczyły? - jeżeli pamięć mi służy. Spoko. Jak zwykle - smaczyk i chlebuś.......dostarczymy. Na drugi koniec stołu. :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Powiedzcie mi jedno. 21.11.03, 23:14 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ulalka napisała: > > tylko mielismy problemy ze ...smalcem ;))) > > ale owe ciebie wszak nie dotyczyły? - jeżeli pamięć mi służy. Spoko. Jak > zwykle - smaczyk i chlebuś.......dostarczymy. Na drugi koniec stołu. :))) mhmm... chyba mam problemy z pamiecia.. wydawalo mi sie, ze problemy byly ogolnodekameronowe :D Odpowiedz Link
soczewica jest dobrze :) 22.11.03, 00:12 z powodu krakowskiego zameldowania w spotkaniach warszawskich nie uczestniczę, ale kiedy nadchodzą wakacje albo padalce przyjeżdżają do mnie, to bardzo miło jest :) poszukaj uważnie, wśród wątków powinieneś znaleźć jeden z linkiem do mojej pseŁdoartystycznej wizji spotkania (dużo zamieszania było przez ten link zresztą :D) i zobaczysz jak to wygląda i jakie tematy podejmujemy. Odpowiedz Link