pajdeczka 26.11.03, 09:53 ..jaki przed chwilą odebrałam na poczcie od Soczewicy. Pachnie mi to demagogią i czasami, które ponoć dawno już mamy za sobą. Czy na Dekameronie panuje demokracja czy totalitaryzm? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: ja w sprawie okólnika.... 26.11.03, 09:58 demokracja?? mamy tu dziesieciu krwiozerczych dyktatorow :) Odpowiedz Link
anahella Re: ja w sprawie okólnika.... 26.11.03, 10:19 Demokracja z elementami totalitaryzmu;) Odpowiedz Link
amidala Ale o co chodzi? 26.11.03, 10:21 Ja jak zwykle, jak ta tabaka w rogu. Wszelkie intrygi przelatują z gwizdem obok mnie... Odpowiedz Link
rose2 Re: Ale o co chodzi? 26.11.03, 10:23 nie martw sie amidala, ja tez nie czaje bazy znaczy sie nie kumam czaczy tak wiec nie byl to chyba okolnik :o)) Odpowiedz Link
anahella Re: Ale o co chodzi? 26.11.03, 14:13 napiszcie do Soczewki. Ona poslala wczoraj do kazdego mejla - ale poczta gazeciana dala ciala. Ja nie moge tego forwardnac, bo mam ten post w domu a teraz mnie tam nie ma. Odpowiedz Link
summa Amidala, Rose2 26.11.03, 14:30 ja Wam forwardnełam (straszny neologizm ;) - na gazetę Odpowiedz Link
rose2 Re: Amidala, Rose2 26.11.03, 14:39 a dzieki, dostalam! Ja juz kilka dni temu mialam taka sama propozycje, jako ze pajdokracja jest ukryta to wlasnie tam opisalam moje ciche checi! Popieram w pelni ignorancje! Odpowiedz Link
anahella Re: Amidala, Rose2 26.11.03, 14:40 rose2 napisała: > Popieram w pelni ignorancje! No to jestesmy od teraz TWI - Towarzystwo Wzajemnej Ignorancji:))))))))))))))) Odpowiedz Link
reniatoja sluchajcie. 26.11.03, 15:25 Gdyby Soczewica chciala, zeby tematyka poruszana w jej mailu byla omawiana na dekameronie czy innym forum, to na pewno nie fatygowalaby sie na wysylanie prywatnych maili przy nie dzialajacej poczcie i takie tam. Napisala do Wam (nas) maila po to, zeby jego temat nie byl omawiany publicznie, jesli chcecie jej odpowiedziec i wyrazic swoje zdanie na ten temat, to uwazam,z e powinniscie to zrobic taka sama droga jaka dostaliscie ten list, a nie wyciagac temat na forum. ODrobina kultury po prostu tego wymaga. Powiem szczerze, nie sympatyzuje z Soczewica jakos ardzo szczegolnie, ale ten watek to przegiecie. Odpowiedz Link
rose2 Re: sluchajcie. 26.11.03, 15:51 reniu, ale czy ktos kto nie otrzymal okolnika, wie o co chodzi? No dobrze o ignorancje, ale nikt nie wdaje sie w szczegoly przeciez, ani nie cytuje. Odpowiedz Link
reniatoja Re: sluchajcie. 26.11.03, 15:57 Nie, ja po prostu uwazam, ze skoro ktos nie dostal okolnika, to ten ktos nie ma o czym (w tym temacie) dyskutowac. Uwazam rowniez, ze slowo "ignorancja", ktore padlo w tym watku to juz za duzo. Nie wiem, mnie sie to nie podoba, jak mozna dyskutowac z kims , kto nie dostal okolnika o tymze okolniku, no nie wiem. Soczewica, moim zdaniem, nie po to wysylala okolnik na @ i prosila o MILCZACE ustosunkowanie sie, zeby teraz walkowac na temat tego okolnika watki. Ja odpisalam w kazdym razie na priva do Soczewicy co mysle na temat tego oklnika i uwazam, ze kazdy powinien tak zrobic, skoro dostal okolnik na priva. Just my opinion. Odpowiedz Link
rose2 Re: sluchajcie. 26.11.03, 16:15 widisz reni nie dostalam bo poczta nie dzialala jak trzeba. Czy Ty czasem nie cierpisz na manie przesladowcza tudziez wyznajesz spiskowa teorie swiata? A moze chodzi Ci o to ze to Paj zalozyla ten watek.... Milczace ustosunkowanie sie do wiadomo czego. Troche przesadzasz. Odpowiedz Link
reniatoja Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:29 rose2 napisała: > widisz reni nie dostalam bo poczta nie dzialala jak trzeba. Czy Ty czasem nie > cierpisz na manie przesladowcza tudziez wyznajesz spiskowa teorie swiata? Skad taki wniosek, Rose? Jakos wynika Ci to z tego co napisalam w tym watku? Moze to nie ja cierpie na manie przesladowcza, tylko Ty masz cos dziwnego , z pewnoscia uzasadnionego, do mnie? A > moze chodzi Ci o to ze to Paj zalozyla ten watek.... Dlaczego mialoby mi chodzic o to ze Paj...? Chodzi mi glownie o uszanowanie woli Soczewicy, a w tej chwili to chodziloby mi tez o wyjasnienie co masz na mysli w dwoch powyzszych cytowanych przeze mnie zdaniach. Ewentyalnie darujmy sobie, bo moze sie zepsuc sympatyczna atmosfera na Dekameronie. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: sluchajcie. 30.11.03, 02:37 cheba masz słusznego - w tym, co poniżej cytuję - kobieto z Aten. reniatoja napisała: > Gdyby Soczewica chciala, zeby tematyka poruszana w jej mailu byla omawiana na > dekameronie czy innym forum, to na pewno nie fatygowalaby sie na wysylanie > prywatnych maili przy nie dzialajacej poczcie i takie tam. Napisala do Wam > (nas) maila po to, zeby jego temat nie byl omawiany publicznie, jesli chcecie > jej odpowiedziec i wyrazic swoje zdanie na ten temat, to uwazam,z e > powinniscie to zrobic taka sama droga jaka dostaliscie ten list, Odpowiedz Link
reniatoja Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:17 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > cheba masz słusznego - w tym, co poniżej cytuję - kobieto z Aten. Chyba mam slusznego, znaczy ze mam sporo racji? > > Odpowiedz Link
betty-bt Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:23 tak, ma slusznego i dlatego ten watek zostal wyciety. Odpowiedz Link
reniatoja Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:25 A dlaczego zostal ponownie przywrocony?(bo juz raz zostal prywrocony i znowu wyciety, eraz jest przywrocony ponownie - w jakim celu?) Odpowiedz Link