Dodaj do ulubionych

ja w sprawie okólnika....

26.11.03, 09:53
..jaki przed chwilą odebrałam na poczcie od Soczewicy. Pachnie mi to
demagogią i czasami, które ponoć dawno już mamy za sobą. Czy na Dekameronie
panuje demokracja czy totalitaryzm?
Obserwuj wątek
    • betty-bt Re: ja w sprawie okólnika.... 26.11.03, 09:58
      demokracja?? mamy tu dziesieciu krwiozerczych dyktatorow :)
    • anahella Re: ja w sprawie okólnika.... 26.11.03, 10:19
      Demokracja z elementami totalitaryzmu;)
      • amidala Ale o co chodzi? 26.11.03, 10:21
        Ja jak zwykle, jak ta tabaka w rogu. Wszelkie intrygi przelatują z gwizdem obok
        mnie...
        • rose2 Re: Ale o co chodzi? 26.11.03, 10:23
          nie martw sie amidala, ja tez nie czaje bazy znaczy sie nie kumam czaczy
          tak wiec nie byl to chyba okolnik :o))
          • anahella Re: Ale o co chodzi? 26.11.03, 14:13
            napiszcie do Soczewki. Ona poslala wczoraj do kazdego mejla - ale poczta
            gazeciana dala ciala. Ja nie moge tego forwardnac, bo mam ten post w domu a teraz
            mnie tam nie ma.
            • summa Amidala, Rose2 26.11.03, 14:30
              ja Wam forwardnełam (straszny neologizm ;) - na gazetę
              • rose2 Re: Amidala, Rose2 26.11.03, 14:39
                a dzieki, dostalam! Ja juz kilka dni temu mialam taka sama propozycje, jako ze
                pajdokracja jest ukryta to wlasnie tam opisalam moje ciche checi!

Popieram w pelni ignorancje!
                • anahella Re: Amidala, Rose2 26.11.03, 14:40
                  rose2 napisała:
                  > Popieram w pelni ignorancje!

No to jestesmy od teraz TWI - Towarzystwo Wzajemnej Ignorancji:)))))))))))))))
    • reniatoja sluchajcie. 26.11.03, 15:25
      Gdyby Soczewica chciala, zeby tematyka poruszana w jej mailu byla omawiana na
      dekameronie czy innym forum, to na pewno nie fatygowalaby sie na wysylanie
      prywatnych maili przy nie dzialajacej poczcie i takie tam. Napisala do Wam
      (nas) maila po to, zeby jego temat nie byl omawiany publicznie, jesli chcecie
      jej odpowiedziec i wyrazic swoje zdanie na ten temat, to uwazam,z e
      powinniscie to zrobic taka sama droga jaka dostaliscie ten list, a nie
      wyciagac temat na forum. ODrobina kultury po prostu tego wymaga. Powiem
      szczerze, nie sympatyzuje z Soczewica jakos ardzo szczegolnie, ale ten watek
      to przegiecie.
      • rose2 Re: sluchajcie. 26.11.03, 15:51
        reniu, ale czy ktos kto nie otrzymal okolnika, wie o co chodzi? No dobrze o
        ignorancje, ale nikt nie wdaje sie w szczegoly przeciez, ani nie cytuje.
        • reniatoja Re: sluchajcie. 26.11.03, 15:57
          Nie, ja po prostu uwazam, ze skoro ktos nie dostal okolnika, to ten ktos nie
          ma o czym (w tym temacie) dyskutowac. Uwazam rowniez, ze slowo "ignorancja",
          ktore padlo w tym watku to juz za duzo. Nie wiem, mnie sie to nie podoba, jak
          mozna dyskutowac z kims , kto nie dostal okolnika o tymze okolniku, no nie
          wiem. Soczewica, moim zdaniem, nie po to wysylala okolnik na @ i prosila o
          MILCZACE ustosunkowanie sie, zeby teraz walkowac na temat tego okolnika watki.
          Ja odpisalam w kazdym razie na priva do Soczewicy co mysle na temat tego
          oklnika i uwazam, ze kazdy powinien tak zrobic, skoro dostal okolnik na priva.
          Just my opinion.
          • rose2 Re: sluchajcie. 26.11.03, 16:15
            widisz reni nie dostalam bo poczta nie dzialala jak trzeba. Czy Ty czasem nie
            cierpisz na manie przesladowcza tudziez wyznajesz spiskowa teorie swiata? A
            moze chodzi Ci o to ze to Paj zalozyla ten watek....
            Milczace ustosunkowanie sie do wiadomo czego. Troche przesadzasz.
            • reniatoja Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:29
              rose2 napisała:

> widisz reni nie dostalam bo poczta nie dzialala jak trzeba. Czy Ty czasem
              nie
              > cierpisz na manie przesladowcza tudziez wyznajesz spiskowa teorie swiata?

Skad taki wniosek, Rose? Jakos wynika Ci to z tego co napisalam w tym watku?
              Moze to nie ja cierpie na manie przesladowcza, tylko Ty masz cos dziwnego , z
              pewnoscia uzasadnionego, do mnie?

A
              > moze chodzi Ci o to ze to Paj zalozyla ten watek....

Dlaczego mialoby mi chodzic o to ze Paj...? Chodzi mi glownie o uszanowanie
              woli Soczewicy, a w tej chwili to chodziloby mi tez o wyjasnienie co masz na
              mysli w dwoch powyzszych cytowanych przeze mnie zdaniach. Ewentyalnie darujmy
              sobie, bo moze sie zepsuc sympatyczna atmosfera na Dekameronie.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: sluchajcie. 30.11.03, 02:37

cheba masz słusznego - w tym, co poniżej cytuję - kobieto z Aten.

reniatoja napisała:

> Gdyby Soczewica chciala, zeby tematyka poruszana w jej mailu byla omawiana na
        > dekameronie czy innym forum, to na pewno nie fatygowalaby sie na wysylanie
        > prywatnych maili przy nie dzialajacej poczcie i takie tam. Napisala do Wam
        > (nas) maila po to, zeby jego temat nie byl omawiany publicznie, jesli chcecie
        > jej odpowiedziec i wyrazic swoje zdanie na ten temat, to uwazam,z e
        > powinniscie to zrobic taka sama droga jaka dostaliscie ten list,
        • reniatoja Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:17
          p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

>
          > cheba masz słusznego - w tym, co poniżej cytuję - kobieto z Aten.

Chyba mam slusznego, znaczy ze mam sporo racji?
          >
          >
          • betty-bt Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:23
            tak, ma slusznego i dlatego ten watek zostal wyciety.
            • reniatoja Re: sluchajcie. 30.11.03, 11:25
              A dlaczego zostal ponownie przywrocony?(bo juz raz zostal prywrocony i znowu
              wyciety, eraz jest przywrocony ponownie - w jakim celu?)
              • soczewica *westchnienie* 30.11.03, 12:01
                mówiłam że tak będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka