Dodaj do ulubionych

Priorytet I - adres emailowy

19.02.04, 08:07
Pozwoliła sobie na uporządkowanie priorytetów , alby ich i odpowiedzi na nie,
nie szukac po różnych wątkach.
Pierwsze primo; nie mam za duzego odzewu w sprawie adresu emailowego, ale
poniewaz jest to cos co bedzie zawsze, kazdy bedzie mogl zarzadac wlasny w
zaleznosci od potrzeby i kiedy zechce. Na razie mam zapotrzebowanie od ML,
Wedrowieca i Bodzia - one beda gotowe w ten weekend.
Obserwuj wątek
    • lablafox Re: Priorytet I - adres emailowy 19.02.04, 08:15
      Zgłaszam oficjalnie zapotrzebowanie na adres.
      Lx
      • mammaja Re: Priorytet I - adres emailowy 19.02.04, 10:23
        Lbx - twoj dzisiejszy post nie jest dla mnie calkiem zrozumialy - ale jak ty
        zglaszasz to i ja zglaszam.A co mi tam!
        • rudakitka1 Re: Priorytet I - adres emailowy 19.02.04, 10:31
          mammaja napisała:

> Lbx - twoj dzisiejszy post nie jest dla mnie calkiem zrozumialy - ale jak ty
          > zglaszasz to i ja zglaszam.A co mi tam!

Ja tez nie zupełnie rozumiem o co chodzi i tez się zgłaszam(tylko do czego?).A poważnie juz szykuje sie do zrobienia aktualnych fotek i te przesle w przyszłym tygodniu ale w miejsce gdzie tylko "nasi" będą mieli dostęp.
          • bodzio49 Do"kolorowej" i MM 19.02.04, 11:07
            Zgłosiłiście się do Marka po nowiutki i bardzo pojemny adresik z końcówką ca.
            Będziecie mogły kanadyjki udawać wink)
            • mammaja Re: Do"kolorowej" i MM 19.02.04, 11:37
              No wiem,ale czy mozna sobie na inny adres niz mammaja?
              • jej_maz Mammaja i do wiadomosci wszystkich 19.02.04, 17:17
                Absolutnie tak. Mozna wybrac sobie dowolny adres. Jedynie co bedzie stale to
                domena, czyli costamcostamcostam@40plus.ca To "costam" do Panstwa wyboru.
                Jezeli ktos z Was nie chce podawac swojego wyboru na forum to prosze o
                zgloszenia na moj adres emaiilowy.
            • rudakitka1 Do rasisty! 19.02.04, 17:17
              bodzio49 napisał:

> Zgłosiłiście się do Marka po nowiutki i bardzo pojemny adresik z końcówką ca.
              > Będziecie mogły kanadyjki udawać wink)

Jezeli będziesz miał chwilke czasu to mi wytłumacz tu abo na priv o co w tym wszystkim chodzi.Czy nasze zdjecia będą dobrze zabezpieczone?A po ten adresik do do Marka na adres gazetowy mam pisać.Przepraszam za kłopot ale jestem bardzo zabiegana i nie mam czasu wszystkiego przeczytać i do tego zero koncentracji.Prosze pomóż!

• wywrot53 Re: Priorytet I - adres emailowy 19.02.04, 12:45
      Przegapiłam informację, chociaż zdawało mi się, że nie mam zaległości.
      Oczywiście piszę się na ten adres. Może będzie sprawniej działał niż dzisiejszy
      na gazecie. Próbowałam 2 razy wysłać maila i pisze mi bzdury że mam pamięć w
      read sad( Nie mam pojęica o co chodzi sad((
      • ada296 Re: Priorytet I - adres emailowy 19.02.04, 16:18
        ja też się piszę
        czego by to nie oznaczało smile

Ada
        • bodzio49 Tylko nie rasista!! No. 19.02.04, 18:54
          A więc wybierzcie sobie jakiś początek adresu np: "ruda" i wysyłacie do Marka
          na adres gazetowy. A Mark uruchamia adres i odsyła do was . W tym wypadku
          ruda@40plus.ca Nie wiem jak z hasłem ale chyba sami będziemy nadawać po
          pierwszym zalogowaniu. Na stronie Marka będzie pewnie ikonka skrzynki pocztowej
          tak jak na portalu gazety. Klikniesz na ikonkę,podasz hasło i możesz pisać.
          Poczta ta powinna być mniej narażona na awarie niż gazetowa i pojemniejsza. I
          jeśli ufamy Markowi to bezpieczniejsza. I będzie tylko dla nas.
          Mark, czy dobrze tłumaczę?
          Zastanawiam się czy nie zrobiłby ktoś podstawowego szkolenia na ten messenger.
          Najlepiej gdzieś w plenerze wink) Bo będą kłopoty.
          Może kiedyś moglibyśmy robić Video spotkania, widzieć się i rozmawiać. Ale to
          temat na później.

• rudakitka1 Przystojniaku!:) 19.02.04, 19:08
            bodzio49 napisał:

> Zastanawiam się czy nie zrobiłby ktoś podstawowego szkolenia na ten messenger.
            > Najlepiej gdzieś w plenerze wink) Bo będą kłopoty.
            > Może kiedyś moglibyśmy robić Video spotkania, widzieć się i rozmawiać. Ale to
            > temat na później.

No, kurs niestety pilnie potrzebny,tylko czego ma on dotyczyć?
            Pierwsza część wykładu PRAWIE zrozumiałam.
            Z blond pozdrowieniem-ruda.

• jej_maz Re: Tylko nie rasista!! No. 19.02.04, 21:06
            bodzio49 napisał:

> Mark, czy dobrze tłumaczę?

Dokladnie tak i nim wytlumaczymy jak sie tym bawic, najpierw sami przetestujemy
            a wiec dobrze by bylo, abys byl gdzies dostepny w sobote.
            • wedrowiec2 Re: Tylko nie rasista!! No. 19.02.04, 21:12
              Marku, ale mam nadzieję, że nowy adres będzie mozna obsługiwac przez Outlook
              Express. Przyzwyczaiłam się do tegosmile Jeszcze jedna sprawa, chiałabym miec inny
              nick niz wedrowiec.
              • bodzio49 Do Marka 19.02.04, 21:15
                W sobotę jestem na miejscu. Powiedz tylko o której godzinie. Mojego czasu
                oczywiście.
                • glodn-y Re: Do Marka 19.02.04, 21:27
                  tez bedę,tylko nie wiem czy do klikania sprawnysmile)
                  kilku znajomków mam miec na chatce więc ....smile))
                  pytanie?
                  adres będzie ogólno dostępny? będę mógł dziewczyny bajerować na ca?
                  Jeśli tak to wyśle Wam nick na priv
                  • marialudwika Re: Do Marka 19.02.04, 21:39
                    A ja sie przyzwyczailam do Incredimail!!Moze byc??
                    ml
                    • mammaja Re: Do Marka 19.02.04, 21:48
                      To ja tez wysle !
                  • jej_maz Re: 19.02.04, 21:47
                    Zasiade rano ok 9am, czyli gdzies ok. 3pm w kraju... pare godzin... wczesnym
                    wieczorem powinno byc gotowe - w sam raz przed wieczornym drinkiem wink

Raz jeszcze; to bedzie regularne konto emailowe ze wszystkimi zabezpieczeniami
                    anyspam'ami i innymi bajerami wlacznie. Kazdy bedzie mogl zaprogramowac swoj
                    outlok czy cokolwiek tam uzywa do korzystania z tego konta, jak rowniez bedzie
                    wejscie przez internet dla wygody, czyli akces z kazdego komputera na ziemi wink
                    Jedyna roznica bedzie fakt, ze praktycznie nie bedzie limitu pojemnosci emaila.
                    Szczegoly w weekend.

Jaki chcecie adres to juz Wasza indywidualna sprawa, oznacza to, ze Wedrowiec
                    musi byc wedrowiec@40plus.ca - moze byc cokolwiek, co uznasz za stosowne,
                    jedynie to @40plus.ca musi zostac. Dajcie mi znac do soboty, co chcecie miec.
                    • jamajka10 Re: 20.02.04, 00:14
                      Coś bym chciala mieć-to pewne.Ale czytając,mam przykre uczucie bycia
                      inteligentną inaczej.Mam czytać i starać się zrozumieć?Jamajka
                      • wywrot53 Re: 20.02.04, 00:38
                        Jamajko tutaj chodzi o nowe konto e-mail, na poczcie, którą organizuje Jej_mąż.
                        Tak jak na gazecie masz: jamajka10@gazeta.pl to u Marka będzie
                        jamajka10@40plus.ca. Z tego co pisze, będzie to znacznie lepsze konto, bo nie
                        będzie limitowane. Nie bedziesz miała info, że możesz załącznik wysyłać o
                        pojemności 4MB smile Nie wiem czy o to wyjaśnienie chodziłosmile Jeszcze jedno. Jak
                        nie chcesz miec nicka Jamajka to prześlij do soboty propozycję na adres
                        Jej_meża smile
                        • jamajka10 Re: 20.02.04, 01:20
                          Bardzo dziękuję,to zrozumiałam.Chcialabym się na coś przydać?
                          • wywrot53 Re: 20.02.04, 02:01
                            Jamajko, jak chcesz się "na coś przydaś" to wejdź tutajsmile
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=10879787
    • jej_maz Re: Priorytet I - adres emailowy 22.02.04, 04:37
      Walcze ostro z tym Exchange 2000. Jest to tzw Enterprise Edition, czyli
      najciezszy kaliber aplikacji dla duzych firm. Mam dziadostwo juz zainstalowane
      i staram sie to rozgrysc, a co najwazniezjsze zaadoptowac do naszych potrzeb.
      Nie chce sie spieszyc, tym bardziej, ze i zdjecia czekaja, ale postaram sie
      oddac te adresy do uzytku niebawem. W koncu ja tez mam dosyc limitowanych
      skrzynek i ciezko dzialajacej poczty elektronicznej wink Mialem nadzieje, ze bede
      gotow w ten weekend, ale boje sie, ze malzonka nie da mi jutro nawet dotknac
      komputera wink)
      • bodzio49 Re: Priorytet I - adres emailowy 22.02.04, 12:02
        Nie przeginaj z żoną Markuwink Przecie jutro nasz bal. Chyba nic się nie
        zmieniło? Ja już po wprawkach tanecznych. Postaram się stanąć na wysokości
        zadania (w związku z deficytem panów). Pozdrawiam.
        • marialudwika Re: Priorytet I - adres emailowy 22.02.04, 12:03
          Bal jest chyba we wtorek!!W OSTATKI!A moze to ja sie myle?Pozdro
          ml
          • bodzio49 Re: Priorytet I - adres emailowy 22.02.04, 12:16
            Nie to ja tym razem się pomyliłem. Czyli pojutrze.
            • bodzio49 Re: Priorytet I - adres emailowy 22.02.04, 12:17
              Jeszcze trochę ciężko myślę po zabawie i staram się nadrobić braki w czytaniusmile
              • felinecaline Re: Priorytet I - adres emailowy 22.02.04, 18:52
                Czy mozna dostac 2 adresy? I jak nalezy "postulowac"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka