mammaja 01.04.10, 23:14 Moniu, martwię sie o Ciebie! Odezwij się, bo mi się skasował Twoj nr telefonu, buuuu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia.i Re: Moniu! 02.04.10, 00:42 Mammajko, przepraszam! Jutro nr podeślę, jeśli w przedświątecznym amoku myśl mi nie ucieknie. Ale sobie zakonotowałam. Kryzys mały mnie dopadł. Mentalny taki upierdliwy skubaniec. I wszystko mnie drażni. Z czymś takim trzeba chyba samemu próbować się uporać, więc próbuję. Forum pełne energicznych, dziarsko biorących przeszkody życiowe kobiet przeważnie podbudowuje, ale czasem działa dołująco. Bo ja się przez swoje przeszkody przeczołgiwuję. A czasem zawisnę na brzuchu dyndając kończynami czterema. Pozdrawiam ze zwisu Odpowiedz Link
mammaja Re: Moniu! 02.04.10, 09:28 Moniu, dziekuje za odzew. Doły dotykaja wszystkich - wspieram cię wirtualnie i życzę jak najszybszeg wylezienia na wysoką gorę dobrego samopoczucia A tu masz przyjaciół i kozetkę do utyskiwań. Czasami pomaga. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Moniu! 02.04.10, 09:32 Podpisuję sie wszystkimi kończynami pod Mammajką! Jeśli mam być szczera to te moje też aktualnie zwisają. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Moniu! 02.04.10, 16:03 Moniu też tak mam i kiedy jestem w dołkach mniej się bywa na salonach. Ale od czego ma się przyjaciół Odpowiedz Link
verbena1 Re: Moniu! 02.04.10, 21:25 Moniu kochana, glowa go gory, pozasypuj te doly, wroc do nas i pisz. Rok temu ,kiedy bylam w bardzo dolujacej sytuacji nie przestawalam tutaj bywac, dostalam bardzo duzo wsparcia i ciepla, co pozwolilo mi patrzec bardziej optymistycznie. Pamietaj ,po dolkach przychodza gorki Sciskam Cie mocno Odpowiedz Link
monia.i Re: Moniu! 03.04.10, 21:18 Dzięki, dziewczyny, za wszystkie ciepłe słowa, kochane jesteście. Postaram się poprawić Odpowiedz Link
mammaja Re: Moniu! 03.04.10, 23:02 Moniu, ty nie poetrzebujesz się poprawiac! My chcemy, żeby poprawiło się Tobie! Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Moniu! 06.04.10, 21:02 Moniu, a mojej fachowej pomocy nie potrzebujesz? Odpowiedz Link
monia.i Re: Moniu! 08.04.10, 22:12 Małpeczko, wybacz, że dopiero teraz - fachowej, powiadasz? O ile dobrze pamiętam, to chyba, szczęśliwie, raczej nie. Ale dzięki Odpowiedz Link