wedrowiec2 24.02.04, 21:32 • Re: BAL ! ewelina10 24.02.2004 20:03 odpowiedz na list odpowiedz cytując Spóźniona, ale z piosenką biesiadną na ustach: "od Meksyku do Newady, gdzie koczują koniokrady" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Re: EWELINA 24.02.04, 21:35 ..... wreszcie znalazłam tom co szukała.... Dzięki Ci Weddrowcze Odpowiedz Link
ewelina10 Re: EWELINA 24.02.04, 22:41 yyyyyy mogę wpisać, kto ja jestem, ale myślałam, że zgadywanki będą i nagrody. hy hy hy byłam taka łatwa do odgadnięcia i dla przedszkolaków. W domu będę miała i tak ciepłe kluchy, że taka mała i o tej porze jeszcze nie śpi. Jestem Dorotka z moim pieskiem Toto. Znalazłam to, czego szukałam Oto moi przyjaciele: Strach, Blaszany Drwal i Lew. A panią Gulch i tak nie lubię, za to, że chciała mojego pieska uśpić Odpowiedz Link
lablafox Re: EWELINA 24.02.04, 22:44 ewelina10 napisała: > yyyyyy mogę wpisać, kto ja jestem, ale myślałam, że zgadywanki będą i nagrody. > hy hy hy byłam taka łatwa do odgadnięcia i dla przedszkolaków. > W domu będę miała i tak ciepłe kluchy, że taka mała i o tej porze jeszcze nie > śpi. > Jestem Dorotka z moim pieskiem Toto. Znalazłam to, czego szukałam > Oto moi przyjaciele: Strach, Blaszany Drwal i Lew. > A panią Gulch i tak nie lubię, za to, że chciała mojego pieska uśpić Pisaliśmy ,że wiemy , wiemy Dorotko Odpowiedz Link
ewelina10 Re: EWELINA 24.02.04, 22:45 Dobranoc i dziękuję wszystkim za dobrze spędzony wieczór. Myślę, że będziemy mieli o czym opowiadać w najbliższym czasie. Podziękowanie przesyłam szczególnie tym osobom, które włożyły sporo trudu, aby ten wieczór był udany. Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link