ada296 19.03.04, 22:09 pisałam o swoich wadach dla Moni teraz o sobie jestem sobie ja był mąż - poszedł zły to mąż był mam dwóch synów 9 i 15 lat są sympatyczni mieszkam w okolicach Poznania i jest OK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: o sobie - dla Liloom 19.03.04, 22:10 A ja napisałam w wątku, w którym Liloom zadaje pytanie Odpowiedz Link
liloom ada 19.03.04, 22:15 Aha dzieki ada - czy Ty czasem nie masz czasem duszy poetki? Czy ten styl pisania to taka faza? Odpowiedz Link
ada296 liloom 19.03.04, 22:22 żadna poetka ze mnie piszę tak bo męczy mnie czytanie dłuuuuugich postów moja praca polega na czytaniu więc niech tutaj to będzie krótkie i rzeczowe )) Odpowiedz Link
lablafox dla Liloom i innych nowych Forumowiczów 19.03.04, 22:26 Zodiakalny baran 40+++ ( jeżeli każdy+=5). Zodiakalny baranek, miłośniczka zwierząt i przyrody wogóle 1 29-cio letni mąż , cały czas ten sam ,że mi się nie znudził sama się dziwię 1 szynszyla kupa dzieci 5 wnuczek Lx Odpowiedz Link
ada296 Re: dla Liloom i innych nowych Forumowiczów 19.03.04, 22:31 Lx gdy znajdę mężczyznę, który będzie przy mnie 30 lat - przestanę Ci zazdrościć ))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: dla Liloom i innych nowych Forumowiczów 19.03.04, 23:06 Rak zodiakalny Na stanie maz o 3 psy +papuzek 11 jedno dziecko plci meskiej,dwoch pasierbow jedna wnunia,dwie synowe wiek -kobiety o nim nie mowia,ale 40+ ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: dla Liloom i innych nowych Forumowiczów 20.03.04, 09:35 Mam jeszcze jedna wnunie,ma dwa latka.Mieszkam w wiatrakolandii. ml Odpowiedz Link
lablafox Re: dla Liloom i innych nowych Forumowiczów 19.03.04, 23:17 ada296 napisała: > Lx > gdy znajdę mężczyznę, który będzie przy mnie 30 lat - przestanę Ci zazdrościć > ))) Ado , przestań. Lx Odpowiedz Link
liloom taki luzny komentarz 19.03.04, 23:27 lablafox napisała: > ada296 napisała: > > > Lx > > gdy znajdę mężczyznę, który będzie przy mnie 30 lat - przestanę Ci zazdroś > cić > > ))) > > Ado , przestań. > Lx Szkoda ze tu nie mozna wirtualnej mapki, gdzie kto teraz sobie siedzi (ja mam chyba za duza wyobraznie - chociaz ma to szalone plusy - moja corka wlasnie fabrykuje liczne opowiadania z cyklu fantazy, myslimy zeby opublikowac kiedys w internecie). Ada nie wiem co ci napisac, czy to u ciebie jest swieze? Nie musisz odpowiadac. Trzymaj sie. Odpowiedz Link
lablafox Re: taki luzny komentarz 19.03.04, 23:39 Jeśli prześledzisz dzisiajki to będziesz mieć pogląd skąd kto nadaje. Ty mieszkasz w Wiedniu? Czy coś pokręciłam? Lx Odpowiedz Link
liloom mysli sobotnie 20.03.04, 11:33 lablafox napisała: > Jeśli prześledzisz dzisiajki to będziesz mieć pogląd skąd kto nadaje. > Ty mieszkasz w Wiedniu? Czy coś pokręciłam? > Lx Powoli czytam, ale nie da sie wszystkiego przesledzic, szczegolnie ze dzisiaj sobota /imieniny kota/ tzn. generalne sprzatanie cotygodniowe. A ta wiosna to wogole mnie dodatkowo mobilizuje do generalnych porzadkow, zmiany ukladu w szafach i wyrzucanie przydasiow co to ich sie gromadza jakies straszne ilosci. Zawsze sobie obiecuje ze nie bede zbierac, kupowac itd. bo co z tym wszystkim potem robic (?) Nie ma nawet komu oddawac (bo ja lubie potrzebujacym), a poza tym jaka to jest jednak straszna kasa. Szkoda ze nie mozna tego bimowac... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: mysli sobotnie 20.03.04, 11:38 liloom napisała: > szafach i wyrzucanie przydasiow Piękne określenie) Wprawdzie generalne, tygodniowe porządki robię w piątki, ale zmobilizowałaś mnie do zanurkowania w szafach. Odpowiedz Link
liloom ja mam chyba obsesje... 22.03.04, 15:00 lablafox napisała: > Jeśli prześledzisz dzisiajki to będziesz mieć pogląd skąd kto nadaje. > Ty mieszkasz w Wiedniu? Czy coś pokręciłam? > Lx Tak, ja mieszkam w Wiedniu. Czy ktos wie skad byla Takataka??? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: ja mam chyba obsesje... 22.03.04, 15:02 Tak, pisała, że mieszka w Toruniu. Odpowiedz Link
lablafox Re: ja mam chyba obsesje... 22.03.04, 15:04 liloom napisała: > lablafox napisała: > > > Jeśli prześledzisz dzisiajki to będziesz mieć pogląd skąd kto nadaje. > > Ty mieszkasz w Wiedniu? Czy coś pokręciłam? > > Lx > > > Tak, ja mieszkam w Wiedniu. > > Czy ktos wie skad byla Takataka??? Takataka podawała ,ze z Torunia. Lx Odpowiedz Link
instant Re: dla Liloom i innych nowych Forumowiczów 19.03.04, 23:24 Tez baranek, a raczej owieczka (oczywiscie ze wzgledu na płeć, nie na lagodnosc charakteru). Czterdziestka z okladem, rozwiedziona, bezdzietna, "kobieta po przejsciach", niezalezna, samodrządna, samodzielna...Qrcze, to zaczyna brzmiec jak ogloszenie matrymonialne Ale nie, od niedawna jestem szczesliwa narzeczona, co być może w tym wieku brzmi dosc dziwnie, ale wierzcie mi - jest bardzo przyjemne. W czasie wolnym miotam sie miedzy kompem, ksiazkami, ktorych jeszcze tyle mam do przeczytania a dobrym kinem, ktore tez uwielbiam. Jednak gdy cieplo na dworze nade wszystko przedkladam wyjazdy, jak najdalej od zasyfionej (pardon) Warszawki. Odpowiedz Link
jakbar2 Re: o sobie - dla Liloom 20.03.04, 01:34 Mam dwóch synów 26 32 z mężem jesteśmy po ślubie 34 lata dzisiaj miałam u siebie wnuczkę dwumiesięczną waga 3.100 nie widziałam jeszcze tak małego dzieciątka Odpowiedz Link
bodzio49 Re: o sobie 20.03.04, 08:39 Cześć! Jak wszyscy to wszyscy Czterdzieści lat z całkiem okrągła liczbą plusów. Już dziadek. Na stanie: żona - już druga, synek 14 lat, trochę rozpuszczony - raczej kumpel, 2 dorosłe córki w świecie, Reksio, żółw, gromadka ptaszków "upiększająca" balkon przez cała zimę. Mieszkam na środkowym zachodzie Polski ale niewiele czasu spędzam w domu. Lubię ruch w każdej postaci, dalekie wyjazdy, pstrykanie zdjęć gdzie i komu popadnie, muzykę. Sporty oczywiście - krócej będzie jak powiem że niewiele jest takich których nie próbowałem uprawiać. I lubię też poznawać nowych ludzi. Praca. Na inne rzeczy: książki, film zostaje, niestety zbyt mało czasu. Resztę poznasz w międzyczasie. Cały czas coś o sobie mówimy, pokazujemy. Nawet zaczęliśmy się spotykać Pozdrawiam. Odpowiedz Link
em_em Re: o sobie 20.03.04, 09:00 mus to mus ) wiek kwalifikujący do forum odmładza mnie "dziecko" (męska pcia) lat 15 - 1 sztuka mąż - 1 sztuka (ta sama od 20 lat) kot - 1 sztuka reprezentuję region południowy - (jakieś 30km na zachód od Rudej Kitki) praca zbliżona do hobby - hobby bliskie pracy - więc jestem zajęta "na okrągło" ale nie narzekam (w każdym razie staram się Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: o sobie - dla Liloom 20.03.04, 09:48 Striptiz? Lat 46,pierwszy mąż ,od 23 lat mnie męczy Dzieci troje: corka 22-pracuje i studiuje syn 20-tylko studiuje córka 12-dojrzewa pies 2-liże wszystkich koty-były Ja mam kompleksy(brak wykształcenia i pracy!!),miekkie serce, bagatelizuje sprawy na zewnątrz,a w środku sie zatruwam. Lubie chodzić,skakac(z radosci),śpiewać(fałszuje), jestem gadułą,ale bywam niestety złośliwa(to te kompleksy ). A i mieszkam 30 km na wschód od EM-EM,tam gdzie najpopularniejszy Polski zespoł)). Odpowiedz Link
dado11 Re: o sobie - dla Liloom 20.03.04, 15:10 Niech bedzie - lat 45, maz artysta, od 20 lat ten sam corka 19 lat, mysli co by tu ze soba zrobic po maturze (za 1,5 miesiaca!!!!) 4 psy, kanarek, rybki i waz (corki) mieszkamy w okolicach stolicy, w planach ucieczka w glusze wyksztalcenie wyzsze niszowe, pracuje w zupelnie innej branzy Odpowiedz Link
wywrot53 Re: o sobie - dla Liloom 23.03.04, 00:31 Trudno jest pisac o sobie, ale spróbuję: - 5.10 minęło półwiecze mego żywota - Mąż pierwszy i ostatni, sumując oficjalny czas i nie 28 lat - Najwieksze osiągnięcie to 24 letnia córa, pracująca studentka - Z czworonogów przez 8 lat był z nami kundelek - Rencistka mająca dopiero teraz czas na nadrabianie zaleglości Odpowiedz Link