bepeef 30.03.04, 07:26 Dużo, dużo dobrego Ci życzę! )))))))))))))))) B. Dzisiaj imieniny Dobromira i Anieli. Wygląda, że patronowie tego dnia wpłynęli na charakter Lx )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudakitka1 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 07:50 Dużooo szczęścia!!!!Wielu wspaniałych wycieczek i moze chociaż jednej ze mną. Pociechy z męża Ci nie życze ,bo wiem że masz duzą!!!! Odpowiedz Link
bet-ka Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 08:09 Wszystkiego najlepszego, Radości, szczęścia moc Słoneczka wesołego Snów pięknych co noc. Pozdr. Ania Odpowiedz Link
verbena1 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 08:47 Serdecznosci z krainy tulipanow, niech Cie nigdy nie opuszcza energia i humor. Odpowiedz Link
lablafox Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 09:47 Jaki miły poranek, z takimi miłymi słowami kierowanymi do mnie. Dziękuję. Dobrze ,że jesteście. Odpowiedz Link
liloom ode mnie tez!!! 30.03.04, 10:12 (mam nadzieje ze nie utnie za duzo?) Afrikaans: Veels geluk met jou verjaarsdag! Austrian-Viennese: Ois guade winsch i dia zum Gbuadsdog! Basque: Zorionak! Bulgarian: Chestit Rojden Den! Cambodian: Som owie nek mein aryouk yrinyu! Chinese-Cantonese: Sun Yat Fai Lok! Chronia : NA ZHSHS Danish: Tillykke med fodselsdagen! Dutch-Bilzers: Ne geleukkege verjoardoag! English: Happy Birthday! Esperanto: Felichan Naskightagon! French (Canada): Bonne Fete! French: Joyeux Anniversaire! German-Berlinisch: Allet Jute ooch zum Jeburtstach! or Ick wuensch da allet Jute zum Jeburtstach! Gujarati (India): Janma Divas Mubarak! Hawaiian: Hau`oli la hanau! Hebrew: Yom Huledet Same'ach! Icelandic: Til hamingju med afmaelisdaginn! Indonesian: Selamat Ulang Tahun! Irish-gaelic: La-breithe mhaith agat! or Co` latha breith sona dhut! or Breithla Shona Dhuit! Italian: Buon Compleanno! Kyrgyz: Tulgan kunum menen! Latin: Fortuna dies natalis! Latvian: Daudz laimes dzimsanas diena! Lithuanian: Sveikinu su gimtadieniu! or Geriausi linkejimai gimtadienio proga! Luxembourgeois: Vill Gleck fir daei Geburtsdaag! Macedonian: Sreken roden den! Malaysian: Selamat Hari Jadi! Mauritian Kreol: mo swet u en bonlaniverser Mbula (Umboi Island, Papua New Guinea): Leleng ambai pa mbeng ku ta ipet i! Mongolian: Torson odriin mend hurgee! Navajo: bil hoozho bi'dizhchi-neeji' 'aneilkaah! Niederdeutsch (North Germany): Ick gratuleer di scheun! Nepali: Janma dhin ko Subha kamana! Norwegian: Gratulerer med dagen! Pinoy (Philippines): Maligayang kaarawan sa iyo! Portuguese (Brazil): Parabens pelo seu aniversario! Portuguese: Feliz Aniversario! or Parabens! Punjabi (India): Janam din diyan wadhayian! Romanian: La Multi Ani! Russian: S dniom razhdjenia! or Pazdravliayu s dniom razhdjenia! Spanish: Feliz Cumplean~os! Sri Lankan: Suba Upan dinayak vewa! Swahili: Hongera! or Heri ya Siku kuu! Swedish: Grattis pa fodelsedagen! Tagalog (Philippines): Maligayang Bati Sa Iyong Kaarawan! Taiwanese: San leaz quiet lo! Thai: Suk San Wan Keut! Tibetan: Droonkher Tashi Delek! Turkish: Dogum gunun kutlu olsun! Ukrainian: Mnohiya lita! or Z dnem narodjennia! Urdu (India): Janam Din Mubarak Vietnamese: Chuc Mung Sinh Nhat! Visayan (Philippines): Malipayong adlaw nga natawhan! Welsh: Penblwydd Hapus i Chi! Yiddish: A Freilekhn Gebortstog! Zulu (South Afican): Ilanga elimndandi kuwe! Odpowiedz Link
kanoka Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 10:18 To chyba Danuta Rinn śpiewała: Wszystkiego najlepszego Radości szczęścia moc Słoneczka wesołego Dni pięknych Co noc... Śpiewając idź przez życie Rozkwitaj jak ten kwiat Przy dobrym apetycie I w zdrowiu przez sto lat Pieniądze szczęścia nie dają Być może Lecz orłów, reszek -woreczek Daj Boże.... może coś pokręciłam, bo piszę z pamięci, ale sens życzeń pozostał: Wszystkiego najlepszego, wszystkiego czego chcesz! knk Odpowiedz Link
marialudwika Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 10:29 Moge sie tylko pod tymi pieknymi zyczeniami podpisac!!!!Pozdro ml P.S.Snilas mi sie dzis razem z mezem Odpowiedz Link
lablafox Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 11:25 Zapraszam przed kominek na tort urodzinowy. Za moment przeniosę go z kuchni do salonu. Jeszcze raz dziękuje za życzenia. Ml , może ta noc była nocą dziwnych snów .Tez gościłam dziś u siebie co prawda osoby już nieżyjące więc będące ode mnie w oddaleniu.Może w zaświaty jest nie dalej niż do Holandii? Odpowiedz Link
dado11 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 11:50 Wszystkiego najlepszego Lx zdrowia szczescia pogody ducha samych milych ludzi dookola pociechy z meza, dzieci i wnukow i calej reszty rodzinki fury pieniazkow i wszytkiego tego co by Ci sprawilo frajde Pozdrawiam serdecznie D. Odpowiedz Link
instant Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 12:10 Gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi. Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela. Zielonych świateł na Twojej drodze do pracy. Życzę Ci dnia małych spraw, które Cię ucieszą... Najszybszej kolejki w urzędzie. Ulubionej piosenki w radio. Twoich kluczy dokładnie tam gdzie ich szukasz. Życzę Ci dnia pełnego szczęscia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym. Bądź pozdrowiona Lx instant Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 12:14 Sciskam serdecznie, urodzinowo, wiosennie - wszystkiego najlepszego... Wodnik przesyla rączek ucałowanie. Odpowiedz Link
dan8 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 13:51 Najcieplejsze , naserdeczniejsze zyczenia i pieknego dnia. Odpowiedz Link
witekjs Z serdecznymi życzeniami urodzinowymi - laurka 30.03.04, 12:42 Obyś mogła jaknajczęściej uśmiechać się i cieszyć. www.imaginationatwork.com/Imagine?_nolivecache&aDrawingID=20030705_042008453_240056320&_lscid=73636210. Witek Odpowiedz Link
witekjs Z serdecznymi życzeniami urodzinowymi - errata 30.03.04, 13:24 witekjs napisał: > Obyś mogła jaknajczęściej uśmiechać się i cieszyć. Rówmież w naszym Forum www.imaginationatwork.com/Imagine?_nolivecache&aDrawingID=20030705_042008453_240056320&_lscid=73636210. Witek Odpowiedz Link
witekjs Re: Z serdecznymi życzeniami urodzinowymi - erra 30.03.04, 13:37 www.imaginationatwork.com/Imagine?_nolivecache&aDrawingID=20040330_061308218_399602618_pol&_lscid=73636210 Może tym razem sie uda. Przepraszam. Witek Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: Urodziny Lx :-)))-poprawka 30.03.04, 13:33 www.wirtualnafrancja.com/postcard/create.php Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 14:26 Wszystkiego dobrego Lx www.photovault.com/Link/Orders/Flora/Roses/show.asp?tgFRVolume01/OFRV01P06_15 Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 15:55 Wielu, wielu szczęśliwych i radosnych lat, rodzinego ciepła i zdrówka życzą Halinka, Pawełek i Bodzio. Reksio też wachluje ogonkiem aż szumi Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 21:35 Zdrowia, szczęścia i słodyczy jak zwykle spóźniony Wywrot życzy )) Odpowiedz Link
foxal Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 16:13 Spelnienia marzen i wszelkiej pomyslnosci oraz nieustajacego zdrowia - zyczy Foxal Odpowiedz Link
omeri Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 16:16 Wszystkiego najlepszego, czego tylko pragniesz. Odpowiedz Link
lablafox Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 20:57 Jeszcze raz dziekuję .Jesteście kochani.Wzruszyłam się. Witku jak "utrwala" się takie rysunki przed wysłaniem? Odpowiedz Link
witekjs Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 23:12 Rysujesz, pamietając, że jest mało tuszu. Masz możliwość wyboru koloru tła i kreski-równiż grubość/mało tuszu/. Jeśli zabraknie tuszu "zabierze" Ci z już narysowanego. Wciskasz z prawej strony u góry "send". Wpisujesz adres odbiorcy lub swój adres w obu miejscach i wysyłasz. Przy przenoszeniu do forum, lub warda wykonujesz dalsze czynnosci. Wciskasz u siebie w poczcie, na pojawiajacym sie adresie swojego rysunku, prawy klawisz, pojawia się napis "kopiuj skrót". Na nim wciskasz prawy klawisz. Jest skopiowne. Przenosisz do listu do forum i wysyłasz lub do Warda i zapisujesz. Pozdrawiam. Witek www.imaginationatwork.com/Imagine?_nolivecache&aDrawingID=20040330_160216794_567158722_pol&_lscid=73636210 PS. Jeśli dobrze przesłałem to są napisane, na górze Twój nick, na dole moje imię. W jakim to języku? ) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Urodziny Lx :-))) 31.03.04, 19:02 witekjs napisał: > W jakim to języku? ) Czyżby gruziński??? Odpowiedz Link
ada296 Re: Urodziny Lx :-))) 30.03.04, 23:19 ode mnie również wszystkiego NAJ szczęścia i uśmiechu na co dzień Beata Odpowiedz Link
lablafox Jeszcze raz dziekuję 30.03.04, 23:43 Przeżyłam już 20 089 dni na tym świecie. To bardzo dużo. Jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo , bardzo dziekuje. Teraz jako ten noworodek , jako ta jętka jednodniówka ide grzecznie spać. Dobranoc. Odpowiedz Link
lablafox Re: Jeszcze raz dziekuję 31.03.04, 09:43 Wszystkim , którzy przesłali mi życzenia poczta , w tym anonimowemu anonimowi też bardzo dziekuję. Odpowiedz Link
terem Re: Urodziny Lx :-))) 31.03.04, 21:14 zagapiłam się, ale i tak życzę Ci wszystkiego, co najlepsze.Bardzo cieplutko pozdrawiam. t. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Urodziny Lx :-))) 01.04.04, 13:42 Wszystkiego najlepszego miły Baranku Lablafoxowy. Życzenia zdecydowanie spóźnione, pamiętałam, ale w momencie włączenia kompa we wtorek odmówił mi współpracy i może dopiero w sobotę będzie przeglądany. Odpowiedz Link