Dodaj do ulubionych

Klub Nocnych Markow L

16.09.04, 23:50
Mam zaszczyt otworzyc smile
Maly jubileusik!
ml
Obserwuj wątek
    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 16.09.04, 23:51
      Wreszcie! Bo już pod koniec "setki" otwiera się bardzo wolnowink
      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:04
        Ano!Ale jak wczesniej sie zaczyna to tez zle...sad....widziane!
        ml
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:05
          Co jest źle widziane, i przez kogo? wink)
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:08
            Za wczesne zaczynanie nowych watkow Wojtku!
            A Jutki nadal niet!!!
            ml
            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:09
              Coś mi mówi, że Jutka wpadnie niedługo. Nie tylko Wy macie intuicję wink))
              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:15
                Wt=racajac do watku sasiedniego to nic juz mnie nie zadziwi!!Ten jad,jakim
                ociekaja takie posty mierzi mnie,to ohyda!
                ml
                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:17
                  Ale nie udawajmy, że ich nie ma. Są. Nic tak nie rozbestwia tłuszczy jak brak
                  zdecydowanej reakcji.
    • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:26
      halo smile)))

ktos mnie wolal czegos chcial?....... wink)))))

pozdrowienia od Ady!! smile)
      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:27
        A mówiłem, że wpadnie? wink))))))))))))))))))
        Witaj w nowym dniu Jutka. Za pozdrowienia dziekuję
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:31
          Juuuuuuuuuuuuuuuuuuutka, gdzie jesteś niecnoto? He he wink)"p"
          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:32
            niecnoto???????

wypraszam sobie!!!
            smile
            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:33
              Zauważyłaś?!! To taka figura retoryczna, a nie określenie pejoratywne. Stąd
              moje He, he wink)))))
              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:35
                jako cnota chodzaca, co jak co, ale takiecus zauwaze!!! smile
                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:38
                  Kogo widze na NM lonie?
                  Jednak dzis Wojteczek mial intuicje!!
                  ml
                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:40
                    halo ML smile))))

pisalam przeca, ze po kolacji z Ada zajrze na chwilke smile)))))
                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:39
                  Czytaj i pozwól, niech czytają twoi,
                  Niech się z nich każdy niewinnie rozśmieje.
                  Żaden nagany sobie nie przyswoi,
                  Nicht się nie zgorszy, mam pewną nadzieję.
                  Prawdziwa cnota krytyk się nie boi,
                  Niechaj występek jęczy i boleje.
                  Winien odwołać, kto zmyśla zuchwale:
                  Przeczytaj - osądź. Nie pochwalisz - spalę.-)))))))))))))))))

==========
                  Jeżeli mijasz się z prawdą - przynajmniej się jej ukłoń...
                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:44
                    na mily Bog!!!!
                    skad Ci sie Krasicki w srodku nocy przyplatal?????
                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:45
                      Bo mądry! A ja mam słabość do mądrzejszych aniżeli jawink)))))))
                      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:47
                        Piekne slowa zawsze mile widziane i chetnie czytane Wojteczku smile))
                        ml
                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:48
                          Miło słyszeć. Ale znowu zostaniemy towarzystwem wzajemnej adoracjiwink)))
                      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:48
                        ale w srodku nocy???????

teraz to ja mam na Isabelle Huppert ochote, nie na mundrosci wink)
                        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:49
                          A,ona tez ma piegi o ile pamietam?
                          ml
                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:49
                            A jak sie wieczor polsko-francuski udal?
                            ml
                            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:51
                              Isabelle ma pieeeeekneeeee piegismile

wieczor udal sie swietnie, ada boska jak zwykle, MJZ tez smile))))))
                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:50
                          Z całym szcunkiem, ale pani Isabelle Huppert nie byłem przedstawiony wink))
                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:52
                            Jutko!Czy jestes do I.H. Podobna?
                            ml
                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:53
                              JAK WYGLĄDA PANI I. H.!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:54
                                Isabelle jest ruda, piegowata, zwiewna powiewna i z jajami

moj ideal kobiety
                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:56
                                  Obojnak?
                                  I kto to jest u licha! Może mnie oświecicie wink)
                          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:52
                            Wojciechu, niestety kolejka dluuuuuuuuuugaaaaaaaa wink
                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 00:54
                              Boże! mówiłem żem nie kumaty;-((( Jaka kolejka, do czego kolejka?
                              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:00
                                Kolejka jest do Isabelle

Prosze wyjasnienie kto to:
                                mjf.smsu.edu/faculty/wang/ih/index.htm
                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:02
                                  No, wreszcie wiem. A wiesz,ze rzeczywiście ładna?
                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:03
                                    Laaadnaaaa???????

PRZE-PIEK-NA !!!!!!!!!
                                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:02
                                  Pytalam,hm,czy jestes do niej podobna Jutko!!!!!
                                  A ddpowiedzi BRAK!!!
                                  ml
                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:03
                                    ML, wysle morde, co?
                                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:05
                                      A Jowoj to od macochy????????????????????????
                                      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:07
                                        na razie kobitki dostaja

chlopy sie musza wyczekac wink)))))))))))))
                                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:11
                                          Pozostawię to bez komentarza. Ale wiec kobieto, że pozbawiasz mnie tej nędznej
                                          resztki snu? Będę wzdychał, aż się bedą firanki wiwać, a koty ppójdą preczwink)
                                          Będziesz mnie miała na sumieniu, bo uschnę jak lelija wink))
                                          Jeżeli mijasz się z prawdą - przynajmniej się jej ukłoń...
                                          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:13
                                            Wojciechu, nie turbujsia chopie!!!

Jestem bardzo przecietna.
                                            Ada swiadkiem. Ertes tez.
                                            smile
                                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:16
                                              Chcę aby ocena przeciętności, lub nie należała do MNIE!"p"
                                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:15
                                            Ale sloni pilnuj!!!
                                            ml
                                            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:16
                                              Bo je firanki moga zrzucic!!
                                              ml
                                            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:16
                                              poszlo smile)))
                                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:17
                                                Jesli do mnie nie poszło, to jesteś wiśnia. I już wink))))))))))))))
                                                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:19
                                                  Ja chcem wieksze!!!!!
                                                  ml
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:22
                                                    kurcze, nie moge zeskanowac bo zdjecie w PL, i cos zle zrobilam, ze takie male,
                                                    sorry sorry

sad(((((
                                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:18
                                                Ale dlaczego takie malutkie!!Buuuuuuuuuuu!!
                                                I tak widac,ze ladna,ale lupy poszukac muszesmile))))
                                                ml
                                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:39
                                              Musiałas o tym słoniu przypominać? A już prawie zapomniałem;-(
                                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:40
                                                Innstant!!Powieksz i dla mnie pliiz!!!
                                                Ojoj!!Ten slon,po co ja Wojteczkowi przypominalam sad(((
                                                ml
                                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:44
                                                  Jutro będzie: słoń a sprawa polska. Oj bedzie, mi bedzie ;-((((
                                    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:14
                                      Koniecznie wyslij!!!
                                      ml
                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:04
                                    Patrzę na Twoją fotografię, którą dziś przysłałas mi.
                                    I wypowiedzieć nie potrafię, męki tych ostatnich dni...
                                    Była taka piosenkawink
                                    Juuuuuuuuuuutka podobna, czy nie? wink
                                    • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:25
                                      Czesc i czolem smile)
                                      Twoje zdrowko ML i w tym watku - piecdziesiatka za kolejne piecdziesiatki
                                      Markow !
                                      Jutko, ja tez poprooooooosze kontrefekta.smile) A czy jest jakis fotoserwis z
                                      meetingu z Ada i MJZ?
                                      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:27
                                        instant napisała:

> Jutko, ja tez poprooooooosze kontrefekta.smile) A czy jest jakis fotoserwis z
                                        > meetingu z Ada i MJZ?
                                        byly dis robione! smile)))

kontrefekt albo za maly albo nie dochodzi, chyba mam kompleks mencizny sad((((
                                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:30
                                          Tak, to męska zemsta, za to że odsyłasz mnie na koniec kolejki ;-(
                                          Nie to nie. netety to netety
                                          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:32
                                            uomatkobosko

nie nety tylko twoj komp nety
                                        • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:30
                                          Dawaj maly, powieksze se smile)

To moze cos do albumu sie nada z tych paryskich fotek? smile)
                                          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:33
                                            instant napisała:

> Dawaj maly, powieksze se smile)
                                            >
                                            > To moze cos do albumu sie nada z tych paryskich fotek? smile)
                                            Z paryskich fotek....
                                            JA nie jestem w albumie!!!
                                            smile))))))))))
                                            • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:39
                                              jutka1 napisała:

> JA nie jestem w albumie!!!
                                              ==========
                                              A aplikejszyn zlozylas? wink)

I co z tym kontrefektem? Mam czekac, czy isc lulu? wink)

• marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:38
                                        Witaj SMOKU!!!Czesc czolem!I ja chce kontrefekta ujrzec!!!
                                        ml
                                        • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:42
                                          Spoko, ML, wezmiemy Jutke pod rudy wlos wink)
                                          Chce do albumu, to niech najpierw sie stawi na casting przed Wysoka Komisja
                                          Nocnych Markow smile))
                                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:45
                                            Wlasnie!!!Czynie Jutke oficjalna miss NM!!!!
                                            ml
                                            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:47
                                              dobranoc NMi smile
                                              do jutra:dzisiaj
                                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:48
                                              Składam votum seperatum. Nie moge się odnieść do wyglądu osoby której nie
                                              widziałemwink dixi
                                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:50
                                                Jak to mozliwe?
                                                Pewnie dostaniesz powiekszenie?
                                                Juz wszyscy spia?
                                                ml
                                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:50
                                                  Ja nie śpię!
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:54
                                                    Pomalu schodze z "pokladu",ale dzis wieczorem znow bede smile))
                                                    Dobranoc Wojteczku!Oby jutro pani Kolczykowa miala dobry humor!!
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:57
                                                    Dobranoc ML. Obys była dobrym prorokiem winkDo dziś zatem
                                                  • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 01:57
                                                    Eeee nawet pobrzekiwanie kluczykiem do albumu Jutki nie zachecilo do wyslania
                                                    konrtefektu sad
                                                    Tez skladam votum separatum, ale nie od loza, juz dzis caleeeeego tylko dla
                                                    mnie, bez pochrapujacego futra obok.
                                                    Dobranocka, papa smile)
                                                  • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 02:02
                                                    I jeszcze cos na bezsenne noce, jakby co:
                                                    www.nowypompon.pl/
                                                    uhahalam sie smile))
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 02:11
                                                    Ale kusicielka jestes Instant!!"Lece" to poczytac smile)
                                                    Pewnie jeszcze tu wroce!
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 02:13
                                                    I ja sie uhahalamsmile
                                                    ml
                                                  • antyproton Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 03:30
                                                    Jestem po powrocie z "piotrowskiej".

Glowa sie kiwa - ciut ciut wink
                                                    Gasze swiatlo .

"To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni- możemy iść "

• jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:14
      Dobry wieczór bardzo. Jestem...
      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:17
        ooooooooooooo

zguba sie znalazla smile
      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:23
        zguba sie zagubila na watkach? smile
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:30
          Jestem Jutka, jestem. wink))))
    • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:29
      haaalllooooooooooo.................

?????????
      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:30
        A jak sprawa slonia????? Witaj!
        ml
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:38
          Powiedziałem, że nic mi nie wiadomo w "temacie słoń" Oddaliłem się z
          godnościom. Koty odmówiły zeznań bez adwokata. Pat wink)
          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:44
            halo smile)))

no wreszcie sklad konstytucyjny sie pojawil smile))))))))))
            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:45
              Hello!
              ml
            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:48
              Dobrze że jesteśwink))
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:44
            Nie do wiary,podziwiam pania Kolczykowa smile)
            Widac jest uosobieniem spokoju i lagodnosci!
            ml
            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:48
              Spokojnie. Zbiera dane ta Kolczykowa. Nie zaatakuje bez dowodów. Odłożyła sprwę
              słonia ad acta. Ludzie, jaki ja mam jutro ciężki dzień!!!!!!
              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:49
                Wojciechu, to nie Twoj slub!!!
                Niech sie mlodzi denerwuja a nie ty smile)))))))))))
                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:51
                  Mój nie. Ale ja za niego płacę;-(
                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:53
                    Aaaa!!to slub juz jutro?Opuscisz nas pewnie na dlugo!
                    ml
                    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:55
                      A Instant tu nie ma? Obiecala powiekszyc Jutke de Paris!!
                      ml
                      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:57
                        marialudwika napisała:

> A Instant tu nie ma? Obiecala powiekszyc Jutke de Paris!!
                        mam tez wersje .jpg
                        ok, wysylam smile
                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:59
                          Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutka! A może nadszedł mój czas?
                          JPG. wink)"p"
                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:01
                            A ja o czyms ,widze,nie wiem sad
                            ml
                            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:03
                              padla mi skrzynka.
                              nie przechodza maile, nie dostaje, nic, kurcze
                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:05
                                O,a czemu to?
                                Moze zapchana?
                                ml
                                • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:08
                                  marialudwika napisała:

> O,a czemu to?
                                  > Moze zapchana?
                                  nie moze byc zapchana, najwieksza skrzynka na swiecie dzieki google, pare
                                  gigabajtow etc....

cos z ich serwerem nie tak sad
                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 22:55
                      Nie sądzę abym Was opuścił na zbyt długo. Córka ma również komputer wink))
                      • instant Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:09
                        Jestem, jestem smile)
                        Nie dostalam zadnego kontrefektu jak dotad i w albumie tez takowego nie widze,
                        wiec nie mam co powiekszac.
                        Tesciem zostajesz Jowojtku? Takim prawdziwym, niedobrym tesciem? ...a nie to
                        tesciowe sa niedobre przeciez wink)
                        A swoja droga ciekawe, dlaczego nie ma zadnych kawalow o tesciach?
                        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:12
                          Z powodu,ze kawaly o tesciowych sa autorstwa mecizn!!
                          ml
                          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:21
                            Bo my, te męcizny nie dajemy żadnych podstaw do żartów;_) My są poważne
                        • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow L 17.09.04, 23:18
                          usiluje wlasnie aploudowac kontrefekt wink))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka