jutka1 19.10.04, 10:45 Wychodzi na to, zesmy nagadali ponad dwa tysiace wpisow???? Nonononononono........ )))))))))))) Kontynuujemy temat medium, czy o czym innym? Prosze o pomoc, bom jeszcze zaspana, nie mylic z zasapana.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:49 Proponuje,niesmialo,gg o wszystkim,o czym chcemy !!! Co nam w duszy i.t.d. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:52 temat rozmowy: co nam w duszy gra.... mnie dzisiaj w duszy gra: a) troche smutku b) wielka radosc, bo obiad jem z Anna Maria czyli byla pasierbica (czy tak sie mowi?? bo podobno tesciowa na zawsze zostaje tesciowa, a pasierbica?) poza tym derekcja mi gra.. na nerwach. J. ))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:57 To i niech ja troszeczkę na tę statystykę zapracuję. Medium może być. Temat bardzo dobry na moje zaspanie. Jak wrócę to sobie poczytam. Na razie sprawa niecierpiąca zwłoki wymaga mojego "odespania". Krótko ujmując błyskawicznej reakcji. NIe na długo myślę wybywam i sądzę, że szybciutko wrócę z powrotem do mojej błogości w moim mediu za biurkiem i do opowieści z medium. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:58 Jutko wolę na stałe pasierbicę, a zwłaszcza sympatyczną. TeSciowa może być mniej trwała. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 11:18 Pasierbice zatrzymuje )))))))) Chce do mnie do Polski przyjechac w przyszlym roku Slodka jest. Odpowiedz Link
mammaja Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 11:23 Prawo rodzinne nie przewiduje rozwiazania wiezow powinowictwa! Czyli tesciowa pozostaje tesciowa a pasierbica pasierbica, nawet jezeli malzonkowie sie rozeszli! Mysle,ze chodzi o dzieci dla ktorych babcia pozostaje babcia,nawet jak ktores z rodzicow "sobie poszlo" i wnuk ma prawo do dziedziczenia! Odpowiedz Link
mammaja Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 11:23 A teraz odmeldowuje sie do Pqlsatu))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 12:15 a ja sie odklikowywuje na obiad Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 13:19 Smacznego wiec,opisz menu! ml Odpowiedz Link
jutka1 Obiad z pasierbica 19.10.04, 15:59 Ludzie... Nie do wiary... Obiad trwal 3 godziny (derekcji rudej zawczasu zapowiedzialam, ze dlugo mnie nie bedzie i dlaczego; zrozumial i dal blogoslawienstwo). Wyobrazta sobie 3 godziny przy jednym stole z kims, kogo kochacie z wzajemnoscia nad zycie. Taki byl moj obiad.. Usta sie nie zamykaly, smiech wypelnial sale, lzy wzruszenia stawaly czasem w oczach, i wazne bylo tylko tu i teraz, i zobaczymy sie w przyszlym roku na Dolnym Slasku... I te ploteczki, te ploteczki..... ))))))))) PS. Tak powaznie. Jestem przepelniona miloscia do tej dziewczyny, ktorej nie widzialam prawie dwa lata. Ktora wchodzac do mojej ulubionej knajpy przedstawila sie wlascicielowi: jestem Anna Maria, pasierbica Jutki.A potem mi powiedziala: kocham cie i jestem szczesliwa, ze jestes na swiecie, i ze teraz mozemy byc po prostu przyjaciolkami. ))))))))))) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 12:53 mammaja napisała: > A teraz odmeldowuje sie do Polsatu))) Ale masz dobrze )) U mnie nie ma , bo mówia że konserwują nadajnik na Pałacu (( Ale dzieki temu mam czas, zeby wleźć do Jutkowego wątku) Na duszy mi trochę bojaźliwie ) Moje dziecię jutro rano wylatuje na egzaminy do Brukseli. Z powrotem wraca pociągiem, a dla niej to koszmar ( Ona strasznie się boi pociągów Dwa razy dziennie jeździ do pracy i z.. i za kazdym razem przy wsiadaniu jest oblana potem Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 12:06 mammaja napisała: > Prawo rodzinne nie przewiduje rozwiazania wiezow powinowictwa! Czyli tesciowa > pozostaje tesciowa a pasierbica pasierbica, nawet jezeli malzonkowie sie > rozeszli! Mysle,ze chodzi o dzieci dla ktorych babcia pozostaje babcia,nawet > jak ktores z rodzicow "sobie poszlo" i wnuk ma prawo do dziedziczenia! *********** Jednym slowem, nie musze mowic/pisac byla tesciowa i byla pasierbica, tym samym zaoszczedze na slowach ))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 13:17 Jestem w posiadaniu bylej tesciowej,aktualnych dwoch pasierbow,synowej/niby bylej,ale aktualnej nadal w 100%/ i poza dzieckiem biologicznym syna internetowego,spora rodzinka,he,he..A mam jeszcze synowa "na kocia lape" ml Odpowiedz Link
a.erie Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 14:17 moja maz ma dzisiaj urodziny. A switkiem musial wyjechac ... ta jego praca ... Trzy, cztery dni znowu sama... nie lubie tego. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 14:37 A.erie poświeć ten czas na przygotowanie powitalnej, urodzinowej kolacyjki a zobaczysz jak szybko czas minie A ile po tym przyjemności) Jak wróci cmoknij go od nieznajomej i życz wszystkiego najlepszego w moim imieniu)) Odpowiedz Link
jutka1 Szantaz 19.10.04, 17:31 Stwierdzam zatkanie sie i generalna abnegacje ze strony kolezenstwa. Skandal. Ja tu jeszcze tylko 30 minut mam, a tu cisza, pustki i degrengolada. Jak jestescie tacy, to sobie pojde na forum Erotica pod nickiem Elvira Mistress of the Dark i bede wyciagac spod kamienia (albo z szafy) masochistow!!! To jak ma byc????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
felinecaline Re: Szantaz 19.10.04, 17:53 Juuuuuutka, na TYM forum znajdziesz wiele czasami dziwnych przypadlosci, ale masochisty z pewnoscia nie uswiadczysz ;-P Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 17:58 felinecaline napisała: > Juuuuuutka, na TYM forum znajdziesz wiele czasami dziwnych przypadlosci, ale > masochisty z pewnoscia nie uswiadczysz ;-P ********** Toz napisalam, ze na forum erotica pojde! )))) PS. Oswiadczam, ze to byl zart, i sado-maso mnie nie kreci. Poza tym sie latwo siniacze )))))))))))))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Szantaz 19.10.04, 18:32 Jutka nie strasz mnie erotcą.... brzuch pełny, żadnej gimnastyki .... Podczas gdy Ty byłaś na obiedzie ze swoją sympatią, ja poddałam się rozpuście, jaką jest degustacja lodów. Od 2-ch lat odmawiałam sobie tych pyszności , ochoty też jakby było brak. Dzisiaj otarłam się o nie i zadziałało ... kuszące pojemniki z zawartością gęstej i poskręcanej masy bieli, kremu, zieleni, róży, purpury, fioletu biskupiego ... Pięć kulek na raz ... Jutro basen z samego rana. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Szantaz 19.10.04, 18:35 Jestem po dwudaniowym obiedzie i po paczce chalwy waniliowej,sil starcza na dojscie do kanapy )) w celu siesty by nabrac ciala. ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Szantaz 19.10.04, 18:48 Idę wbijać do pamięci numery i inne notki. Zakupiłam sobie nowy telefon stacjonarny, bo stary był do niczego. W domu wciąż komórka ma ostatnie miejsce. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 20:32 Ew i ML..... Lody, chalwa itepe - mnie nie ruszaja.... taki schaboszczak z kapusta z drugiej strony..... mmmmmm Odpowiedz Link
jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 21:17 No widzisz. A my tutaj tylko te schabowe i schabowe ) (z kapustą,) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:20 jowoj napisał: > No widzisz. A my tutaj tylko te schabowe i schabowe ) (z kapustą,) *********** Jak sie zdenerwuje, to sobie usmaze! W kawiarni wlasnie patelni szukam.... ktos wyniosl.... Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:38 ...albo takie pieczone żeberka...mmmm...(z kapustą).. Rozmarzyłam się.. masochistycznie - bo lodówka pusta i piekarnik tyż.. Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:43 Szwałendałam się...a potem na langłydż poszłam...a teraz się lenię zdrowotnościowo i dla higieny psychicznej Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:44 Ja ciagle mysle o spotkaniu z Anna Maria. Racja, ze pasierbica zostaje na cale zycie, i dzieki niebiosom. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:48 Fajna Moniu???? Cudna. Madra. Dobra. Inteligentna. Piekna. Dobra... Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:55 Zaniemówiłam. Znaczy siem - idealna? Hmmm...nie wiem, czy o wiek wypada zapytać...Może o przedział wiekowy..? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:01 monia.i napisała: > Zaniemówiłam. > Znaczy siem - idealna? > Hmmm...nie wiem, czy o wiek wypada zapytać...Może o przedział wiekowy..? ************ Nikt nie jest idealny, ale AM jest wlasnie taka jak napisalam wyzej.. Ma 25 lat.. Moj eks jest ode mnie sporo starszy )))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:03 To aż jej szkoda dla jakiegoś faceta. No, chyba że też idealny będzie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:07 Jej faceta jeszcze nie poznalam, ale brzmi idealnie dla niej.. Przyjada do mnie do Polski wiosna/latem.. )))))))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:20 Ech...wiesz, co się dzieje ze wzrokiem zakochanej kobiety... Odpowiedz Link
jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 22:24 A co się dzieje, bo nie wiem? A może zapomniałem? ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:25 Wzrok zanika? )))) Z drugiej strony.... Sa ze soba 4 lata.... to moze troche tej zacmy juz opadlo? )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:30 Są ze sobą 4 lata i jeszcze go nie oblukałaś???)) Wojteczku - kobieta zakochana to kobieta niedowidząca Jutka...no fakt - pewnie jeśli nawet już coś zauważa - to do tego czegoś przywykła. A swoją drogą - wyobrażasz sobie takiego idealnego faceta? Poczucie humoru - obowiązkowo!!! Co jeszcze? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:35 monia.i napisała: > Są ze sobą 4 lata i jeszcze go nie oblukałaś???)) > Jutka...no fakt - pewnie jeśli nawet już coś zauważa - to do tego czegoś > przywykła. A swoją drogą - wyobrażasz sobie takiego idealnego faceta? > Poczucie humoru - obowiązkowo!!! Co jeszcze? ******** Najpierw go chowala.. Potem byl rozwod.. I w ogole byla w Kanadzie.. Dopiero niedawno przyjechali do Francji. Facet idealny? Zaraz dopisze na watku obok... Odpowiedz Link
jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 22:36 Zawsze trafiałem na kobiety o ostrym wzroku? A może ja mam zbyt bystre spojrzenie ;-( Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:44 Albo szczędziłeś tym kobietom swego uroku osobistego i były umiarkowanie zgłuszone...)) Odpowiedz Link
jutka1 Facet idealny 19.10.04, 22:46 Monia zapodala temat... F.I. posiada: - inteligencje - poczucie humoru - cieplo Jest slowny i punktualny. Kiedy jest potrzeba, daje przestrzen. Umie byc kumplem/przyjacielem, i kochankiem. Mysli tez o innych. Jest lojalny. Nie klamie. I to chyba tyle.. Odpowiedz Link
ada296 Re: Facet idealny 19.10.04, 22:50 a gdzie się kupuje F.I. ? można reklamować w razie czego ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Facet idealny 19.10.04, 22:55 ada296 napisała: > a gdzie się kupuje F.I. ? > można reklamować w razie czego ? ******** Niestety, po odejsciu od ksy reklamacji nie uwzglednia sie... Mozna najwyzej wywalic.. na zbity pysk.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Facet idealny 19.10.04, 22:55 Moniu, masz racje!!!! skapstwo jest surowo wzbronione Odpowiedz Link
monia.i Re: Facet idealny 19.10.04, 23:03 I zwierzątka musi lubić - a pieski zwłaszcza...I nie tak na zdjęciach tylko - poklepać musi lubić i za uszy potośtać. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Facet idealny 19.10.04, 23:45 On istnieje w filmach,hamerykanskich ml Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:57 ...sałatka śledziowa i grzybek marynowany...i karkówka pieczona, "na zimno" - z chrzanem Odpowiedz Link
jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 22:00 Monia, Kran powiedziała,ze mam kłopoty z żołądkiem Ja Cię proszę... Bo będę zmuszony wyjść do jakiejś knajpy, i później będę chorował ;-( Odpowiedz Link
monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:06 To może wytłumacz sobie, że to wszystko jest szalenie niesmaczne, sałatka śledziowa pewnie za słona a karkówka zbyt naczosnkowana....i za tłusta... Dobrze, Wojciechu. Przestaję. Robię to z czystej sympatii Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:46 Szukacie absolutu dziewczyny? Nie istnieje )))))) Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:47 Jowoj przeca Ty jesteś ideałem witam wszystkich Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:50 Aaaaaaadddddddaaaaaaaa !!! )))) czesc Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:58 Tak Ado. Ale ideałem niedocenionym niestety ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:51 jowoj napisał: > Szukacie absolutu dziewczyny? Nie istnieje )))))) ********** a wy to co, za idealami nie latacie???? )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:53 Witajcie spoznialscy A idealy to sa NUDNE!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:54 Nawet smiertelnie nudne! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:53 Ja już wiem, że ideały istnieją w powieściach Grocholi Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:54 Wojciechu, pleciuchu ))))))))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:59 Dlaczego pleciuchu? Cóżem Ci uczynił ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:03 jowoj napisał: > Dlaczego pleciuchu? Cóżem Ci uczynił ))) ******** hehehe juz ty wiesz )))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:05 Bih me, nie kumam czaczy jak mówi moja córka Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:09 Niestety,ale jeszcze nie czytalam.. ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:10 Czego nie czytałas ML Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:12 Powiesci Grocholi. ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:14 Acha. Ja tak. Kolczykowa czyta to namiętnie. Czyta się dobrze, tylko co to ma wspólnego z życiem? Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:16 Jowoj ma dużo wspólnego faceci to dranie (no nie wszyscy) a kobieta zawsze spadnie na cztery łapy Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:19 na cztery lapy albo na posladki i potem rany leczy.... ((( Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:22 To było niesprawiedliwe. Leżacego się nie kopie ;-( Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:22 Z czym ja mam coś wspólnego? W co mnie montujecie? Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:15 fajnie się czyta lekkie i przyjemne film Nigdy w zyciu też do ogądnięia miły Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:18 Oglądałem. Ściągnąłem sobie z sieci ))Masz rację. film.onet.pl/N,16964,1,1,0,galeriao.html To będzie warto zobaczyć Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:23 Musze sobie wiec Grochle kupic w Merlin,skoro tak zachwalacie!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:24 Kup sobie. Działa jak środek na przeczyszczenie w przedwojennej reklamie: Czyści łagodnie, nie przerywając snu ))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:29 To niezbyt zachecajace ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:32 Nie to nie tak. To był taki sobie średni żart.Przepraszam. Grochola jest po prostu gładka w swoich powieściach. Sprawy niemożliwe załatwia od ręki, na cuda trzeba dwa rozdziały poczekać ))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 15:41 To pogaduszek dzis nie ma? (( Jutko,jak sie czujesz? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 15:55 Beda, wlasnie mialam zaczac - ubieglas mnie o pare minut... Jak sie czuje?... hmmm.... wirtualnie szumi mi w glowie od szampana i propozycji chrupania mnie.... )))) Realnie czuje sie srednio, kicham, mam dreszcze i boli mnie glowa troche. Ale nic strasznego, pije zielona herbate, H2O z cytryna, i staram sie nie wychodzic.... Na kolacje mam gar zupy, wychodzic na zakupy nie musze.... O czym gadamy? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:07 ML, wywolalas mnie z lasu i zniknelas?... Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:44 Zniknelam na spacerze pomiedzy dwoma mzawkami,nie jest zimno,wiatr wieje solidnie,ale gora i powoduje,ze pogoda sie zmienia co 5 min. Niebawem obiadek,roboty wlasnej a potem uwidim )) Jutko,masz dobra okazje by rzucic palenie! Radzic to ja umiem,he,he... ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:47 od razu takie drastyczne srodki, ML? toc to tylko przeziebienie ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 17:54 Niedlugo sie bede odklikowywac, bo bede miec goscia... Zajrze juz pewnie na nocnych markow. )))) odkliku-klik Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:02 To raczej "dopiero" d o NM ( Sila wyzsza,jak gosc w dom to komputer sie wylacza... A ja sie odklikowuje tez.Mam wizyte Morfeusza.Polak najedzony=leniwy,Polka tez! ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:05 ML ... ach te "Polaki" ... jak głodny to zły a jak się naje to robić mu się nie chcę. Udanego spotkania z Morfeuszem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:08 Ew, nie wszyscy, nie wszyscy.... ))))))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:02 Jutko twoje odklikowanie świadczy, że odwiedzi ciebie chyba miły gość. A ja po zrobieniu małego kliku idę sobie gazetki papierowe poczytać. Może się uda tym razem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:05 Ew, jeszcze jestem, gosc dopiero w drodze... Owszem, gosciowa bardzo mila )))))))))) Odklikowalam sie zawczasu, zeby nie bylo, ze bez pozegnania wychodze.... )))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:08 Lubię takie przezorności.. To tak jak z tym gościem w towarzystwie i sposobem na psucie humoru .... Środek zabawy, wszyscy się dobrze bawią, tylko jeden gość wciąż się zadręcza, że pora już szykować się do wyjścia, a jutro znowu trzeba iść do pracy ... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:10 Dobranoc to ja jeszcze nie mówię... to tylko będzie czytanie gazetek... tak myślę... Morfeusze nie odwiedzają mnie jakoś w ciągu dnia... Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:14 Widze, ze setka stuknela... Ide zalozyc nowy odcinek ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:15 Ew,nie odwiedzaja Ciebie bo juz o 12-szej idiesz "na gore" bo ona wola ))) A ja lunatykuje nocami! ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:16 ML ja też chcę być lunatyczką Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:12 ewelina10 napisała: > Lubię takie przezorności.. > To tak jak z tym gościem w towarzystwie i sposobem na psucie humoru .... > Środek zabawy, wszyscy się dobrze bawią, tylko jeden gość wciąż się zadręcza, > że pora już szykować się do wyjścia, a jutro znowu trzeba iść do pracy ... ************ hahahahahahaaaaa ))) az tak zle ze mna nie jest tylko pogaduch nie chcialam - jako "gospodyni" - bez pozegnania zostawic.... )) J. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:14 Jutka... przezornie odklikowałaś się, a gdzie cześć 3. Ja ja tutaj tak ci gorąco pomagam, nabijam do 100tki... Wiem, ja to rozumiem, jesteś tutaj gosposią(-nią) ... No wiesz ... ty masz gościa, ale może sobie inni pod twoją nieobecność pogadywać zechcą. Nie, nie myśl, że ja się wpraszam ... już idę czytać swoje gazetki. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:17 Czekam na wpis, a nowego wątka nie widać. Jutka sobie poszła do gościa. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:29 Nie poszlam, juz jest )))) Gosciowa w korku, wlasnie smsa przyslala "k.. jak ja nienawidze tego miasta.. korki" )))))))) Odpowiedz Link