Dodaj do ulubionych

My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 21

19.10.04, 10:45
Wychodzi na to, zesmy nagadali ponad dwa tysiace wpisow????

Nonononononono........ smile))))))))))))

Kontynuujemy temat medium, czy o czym innym?
Prosze o pomoc, bom jeszcze zaspana, nie mylic z zasapana.... wink
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:49
      Proponuje,niesmialo,gg o wszystkim,o czym chcemy !!!
      Co nam w duszy i.t.d.
      ml
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:52
        temat rozmowy:
        co nam w duszy gra....

mnie dzisiaj w duszy gra:
        a) troche smutku
        b) wielka radosc, bo obiad jem z Anna Maria czyli byla pasierbica (czy tak sie
        mowi?? bo podobno tesciowa na zawsze zostaje tesciowa, a pasierbica?)

poza tym derekcja mi gra.. na nerwach.
        J. wink)))
    • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:57
      To i niech ja troszeczkę na tę statystykę zapracuję.
      Medium może być. Temat bardzo dobry na moje zaspanie.
      Jak wrócę to sobie poczytam. Na razie sprawa
      niecierpiąca zwłoki wymaga mojego "odespania".
      Krótko ujmując błyskawicznej reakcji.
      NIe na długo myślę wybywam i sądzę, że szybciutko wrócę
      z powrotem do mojej błogości w moim mediu za biurkiem
      i do opowieści z medium.
      • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 10:58
        Jutko wolę na stałe pasierbicę, a zwłaszcza sympatyczną.
        TeSciowa może być mniej trwała.
        • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 11:18
          Pasierbice zatrzymuje smile))))))))
          Chce do mnie do Polski przyjechac w przyszlym roku smile Slodka jest.
          • mammaja Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 11:23
            Prawo rodzinne nie przewiduje rozwiazania wiezow powinowictwa! Czyli tesciowa
            pozostaje tesciowa a pasierbica pasierbica, nawet jezeli malzonkowie sie
            rozeszli! Mysle,ze chodzi o dzieci dla ktorych babcia pozostaje babcia,nawet
            jak ktores z rodzicow "sobie poszlo" i wnuk ma prawo do dziedziczenia!
            • mammaja Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 11:23
              A teraz odmeldowuje sie do Pqlsatusmile)))
              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 12:15
                a ja sie odklikowywuje na obiad smile
                • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 13:19
                  Smacznego wiec,opisz menu!
                  ml
                  • jutka1 Obiad z pasierbica 19.10.04, 15:59
                    Ludzie... Nie do wiary...

Obiad trwal 3 godziny (derekcji rudej zawczasu zapowiedzialam, ze dlugo mnie
                    nie bedzie i dlaczego; zrozumial i dal blogoslawienstwo).

Wyobrazta sobie 3 godziny przy jednym stole z kims, kogo kochacie z
                    wzajemnoscia nad zycie.

Taki byl moj obiad.. Usta sie nie zamykaly, smiech wypelnial sale, lzy
                    wzruszenia stawaly czasem w oczach, i wazne bylo tylko tu i teraz, i zobaczymy
                    sie w przyszlym roku na Dolnym Slasku...

I te ploteczki, te ploteczki..... wink)))))))))
                    PS. Tak powaznie. Jestem przepelniona miloscia do tej dziewczyny, ktorej nie
                    widzialam prawie dwa lata. Ktora wchodzac do mojej ulubionej knajpy
                    przedstawila sie wlascicielowi: jestem Anna Maria, pasierbica Jutki.A potem mi
                    powiedziala: kocham cie i jestem szczesliwa, ze jestes na swiecie, i ze teraz
                    mozemy byc po prostu przyjaciolkami.

smile)))))))))))
              • wywrot53 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 12:53
                mammaja napisała:

> A teraz odmeldowuje sie do Polsatusmile)))

Ale masz dobrze smile))
                U mnie nie ma , bo mówia że konserwują nadajnik na Pałacu sad((
                Ale dzieki temu mam czas, zeby wleźć do Jutkowego wątkusmile)
                Na duszy mi trochę bojaźliwie smile)
                Moje dziecię jutro rano wylatuje na egzaminy do Brukseli.
                Z powrotem wraca pociągiem, a dla niej to koszmar sad(
                Ona strasznie się boi pociągów sad
                Dwa razy dziennie jeździ do pracy i z..
                i za kazdym razem przy wsiadaniu jest oblana potem sad
            • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 12:06
              mammaja napisała:

> Prawo rodzinne nie przewiduje rozwiazania wiezow powinowictwa! Czyli tesciowa
              > pozostaje tesciowa a pasierbica pasierbica, nawet jezeli malzonkowie sie
              > rozeszli! Mysle,ze chodzi o dzieci dla ktorych babcia pozostaje babcia,nawet
              > jak ktores z rodzicow "sobie poszlo" i wnuk ma prawo do dziedziczenia!
              Jednym slowem, nie musze mowic/pisac byla tesciowa i byla pasierbica, tym samym
              zaoszczedze na slowach smile)))))))
            • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 13:17
              Jestem w posiadaniu bylej tesciowej,aktualnych dwoch pasierbow,synowej/niby
              bylej,ale aktualnej nadal w 100%/ i poza dzieckiem biologicznym syna
              internetowego,spora rodzinka,he,he..A mam jeszcze synowa "na kocia lape" smile
              ml
    • a.erie Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 14:17
      moja maz ma dzisiaj urodziny.
      A switkiem musial wyjechac ... ta jego praca ...
      Trzy, cztery dni znowu sama... nie lubie tego.

• wywrot53 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 14:37
        A.erie poświeć ten czas na przygotowanie powitalnej, urodzinowej kolacyjki a
        zobaczysz jak szybko czas miniesmile
        A ile po tym przyjemnoścismile)
        Jak wróci cmoknij go od nieznajomej i życz wszystkiego najlepszego w moim
        imieniusmile))
        • jutka1 Szantaz 19.10.04, 17:31
          Stwierdzam zatkanie sie i generalna abnegacje ze strony kolezenstwa.
          Skandal. Ja tu jeszcze tylko 30 minut mam, a tu cisza, pustki i degrengolada.

Jak jestescie tacy, to sobie pojde na forum Erotica pod nickiem Elvira Mistress
          of the Dark i bede wyciagac spod kamienia (albo z szafy) masochistow!!!

To jak ma byc?????
          wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • felinecaline Re: Szantaz 19.10.04, 17:53
            Juuuuuutka, na TYM forum znajdziesz wiele czasami dziwnych przypadlosci, ale
            masochisty z pewnoscia nie uswiadczysz ;-P
            • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 17:58
              felinecaline napisała:

> Juuuuuutka, na TYM forum znajdziesz wiele czasami dziwnych przypadlosci, ale
              > masochisty z pewnoscia nie uswiadczysz ;-P
              Toz napisalam, ze na forum erotica pojde! wink))))

PS. Oswiadczam, ze to byl zart, i sado-maso mnie nie kreci. Poza tym sie latwo
              siniacze wink))))))))))))))
              • ewelina10 Re: Szantaz 19.10.04, 18:32
                Jutka nie strasz mnie erotcą.... brzuch pełny, żadnej gimnastyki ....
                Podczas gdy Ty byłaś na obiedzie ze swoją sympatią, ja poddałam się rozpuście,
                jaką jest degustacja lodów. Od 2-ch lat odmawiałam sobie tych pyszności ,
                ochoty też jakby było brak.
                Dzisiaj otarłam się o nie i zadziałało ... kuszące pojemniki z zawartością
                gęstej i poskręcanej masy bieli, kremu, zieleni, róży, purpury, fioletu
                biskupiego ...
                Pięć kulek na raz ... Jutro basen z samego rana.
                • marialudwika Re: Szantaz 19.10.04, 18:35
                  Jestem po dwudaniowym obiedzie i po paczce chalwy waniliowej,sil starcza na
                  dojscie do kanapy smile)) w celu siesty by nabrac ciala.
                  ml
                  • ewelina10 Re: Szantaz 19.10.04, 18:48
                    Idę wbijać do pamięci numery i inne notki. Zakupiłam sobie nowy telefon
                    stacjonarny, bo stary był do niczego.
                    W domu wciąż komórka ma ostatnie miejsce.
                    • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 20:32
                      Ew i ML.....
                      Lody, chalwa itepe - mnie nie ruszaja.... taki schaboszczak z kapusta z drugiej
                      strony..... mmmmmm wink
                      • jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 21:17
                        No widzisz. A my tutaj tylko te schabowe i schabowe wink) (z kapustą,)
                        • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:20
                          jowoj napisał:

> No widzisz. A my tutaj tylko te schabowe i schabowe wink) (z kapustą,)
                          Jak sie zdenerwuje, to sobie usmaze!
                          W kawiarni wlasnie patelni szukam.... ktos wyniosl.... wink
                          • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:38
                            ...albo takie pieczone żeberka...mmmm...(z kapustą).. smile
                            Rozmarzyłam się..smile masochistycznie - bo lodówka pusta i piekarnik tyż..
                            • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:38
                              Hej Monia!
                              Gdzie bylas jak cie nie bylo? smile
                              • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:43
                                Szwałendałam się...a potem na langłydż poszłam...a teraz się lenię
                                zdrowotnościowo i dla higieny psychicznej smile
                                • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:44
                                  Ja ciagle mysle o spotkaniu z Anna Maria.

Racja, ze pasierbica zostaje na cale zycie, i dzieki niebiosom.
                                  • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:46
                                    A pasierbica fajna dziewczyna?
                                    • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 21:48
                                      Fajna Moniu????

Cudna.
                                      Madra.
                                      Dobra.
                                      Inteligentna.
                                      Piekna.

Dobra...
                                      • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:55
                                        Zaniemówiłam.
                                        Znaczy siem - idealna?smile
                                        Hmmm...nie wiem, czy o wiek wypada zapytać...Może o przedział wiekowy..?
                                        • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:01
                                          monia.i napisała:

> Zaniemówiłam.
                                          > Znaczy siem - idealna?smile
                                          > Hmmm...nie wiem, czy o wiek wypada zapytać...Może o przedział wiekowy..?
                                          Nikt nie jest idealny, ale AM jest wlasnie taka jak napisalam wyzej..

Ma 25 lat..

Moj eks jest ode mnie sporo starszy smile))))
                                          • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:03
                                            To aż jej szkoda dla jakiegoś faceta. No, chyba że też idealny będzie smile
                                            • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:07
                                              Jej faceta jeszcze nie poznalam, ale brzmi idealnie dla niej..

Przyjada do mnie do Polski wiosna/latem.. smile))))))))))
                                              • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:20
                                                Ech...wiesz, co się dzieje ze wzrokiem zakochanej kobiety...smile
                                                • jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 22:24
                                                  A co się dzieje, bo nie wiem? A może zapomniałem? ;-(
                                                • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:25
                                                  Wzrok zanika? wink))))

Z drugiej strony....
                                                  Sa ze soba 4 lata....
                                                  to moze troche tej zacmy juz opadlo? smile))
                                                  • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:30
                                                    Są ze sobą 4 lata i jeszcze go nie oblukałaś???smile))
                                                    Wojteczku - kobieta zakochana to kobieta niedowidząca smile
                                                    Jutka...no fakt - pewnie jeśli nawet już coś zauważa - to do tego czegoś
                                                    przywykła. A swoją drogą - wyobrażasz sobie takiego idealnego faceta?smile
                                                    Poczucie humoru - obowiązkowo!!! Co jeszcze?
                                                  • jutka1 Re: Szantaz 19.10.04, 22:35
                                                    monia.i napisała:

> Są ze sobą 4 lata i jeszcze go nie oblukałaś???smile))
                                                    > Jutka...no fakt - pewnie jeśli nawet już coś zauważa - to do tego czegoś
                                                    > przywykła. A swoją drogą - wyobrażasz sobie takiego idealnego faceta?smile
                                                    > Poczucie humoru - obowiązkowo!!! Co jeszcze?
                                                    Najpierw go chowala..
                                                    Potem byl rozwod..
                                                    I w ogole byla w Kanadzie..

Dopiero niedawno przyjechali do Francji.

Facet idealny?

Zaraz dopisze na watku obok...
                                                  • jutka1 Na wpisie obok mialo byc :-))))) ntxt 19.10.04, 22:36
                                                  • jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 22:36
                                                    Zawsze trafiałem na kobiety o ostrym wzroku? winkA może ja mam zbyt bystre
                                                    spojrzenie ;-(
                                                  • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:44
                                                    Albo szczędziłeś tym kobietom swego uroku osobistego i były umiarkowanie
                                                    zgłuszone...smile))
                                                  • jutka1 Facet idealny 19.10.04, 22:46
                                                    Monia zapodala temat...

F.I. posiada:
                                                    - inteligencje
                                                    - poczucie humoru
                                                    - cieplo

Jest slowny i punktualny.
                                                    Kiedy jest potrzeba, daje przestrzen.
                                                    Umie byc kumplem/przyjacielem, i kochankiem.
                                                    Mysli tez o innych.

Jest lojalny.
                                                    Nie klamie.

I to chyba tyle..
                                                  • ada296 Re: Facet idealny 19.10.04, 22:50
                                                    a gdzie się kupuje F.I. ?
                                                    można reklamować w razie czego ?
                                                  • monia.i Re: Facet idealny 19.10.04, 22:53
                                                    Ada smile)) Cieszę się, że cię widzę...smile
                                                  • jutka1 Re: Facet idealny 19.10.04, 22:55
                                                    ada296 napisała:

> a gdzie się kupuje F.I. ?
                                                    > można reklamować w razie czego ?
                                                    Niestety, po odejsciu od ksy reklamacji nie uwzglednia sie...

Mozna najwyzej wywalic..
                                                    na zbity pysk..
                                                  • monia.i Re: Facet idealny 19.10.04, 22:51
                                                    Nie może być nadmiernie...oszczędny smile
                                                  • jutka1 Re: Facet idealny 19.10.04, 22:55
                                                    Moniu, masz racje!!!!

skapstwo jest surowo wzbronione
                                                  • monia.i Re: Facet idealny 19.10.04, 23:03
                                                    I zwierzątka musi lubić - a pieski zwłaszcza...I nie tak na zdjęciach tylko -
                                                    poklepać musi lubić i za uszy potośtać.
                                                  • jutka1 Re: Facet idealny 19.10.04, 23:33
                                                    jakie fajne slowo:
                                                    potośtać

smile))))
                                                  • marialudwika Re: Facet idealny 19.10.04, 23:45
                                                    On istnieje w filmach,hamerykanskich smile
                                                    ml
                            • jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 21:39
                              A do tego kluski "sląskie" mniam wink
                              • marialudwika Re: Szantaz 19.10.04, 21:53
                                Tatar z kieliszkiem czystej Wyborowej smile
                                ml
                                • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 21:57
                                  ...sałatka śledziowa i grzybek marynowany...i karkówka pieczona, "na zimno" -
                                  z chrzanem smile
                                  • jowoj Re: Szantaz 19.10.04, 22:00
                                    Monia, Kran powiedziała,ze mam kłopoty z żołądkiem wink Ja Cię proszę... Bo będę
                                    zmuszony wyjść do jakiejś knajpy, i później będę chorował ;-(
                                    • monia.i Re: Szantaz 19.10.04, 22:06
                                      To może wytłumacz sobie, że to wszystko jest szalenie niesmaczne, sałatka
                                      śledziowa pewnie za słona a karkówka zbyt naczosnkowana....i za tłusta...
                                      Dobrze, Wojciechu. Przestaję. Robię to z czystej sympatii smile
                                      • marialudwika Re: Szantaz 19.10.04, 23:06
                                        Nozki w galarecie z octem,oj marzenie.
                                        ml
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:46
      Szukacie absolutu dziewczyny? Nie istnieje wink))))))
      • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:47
        Jowoj przeca Ty jesteś ideałem smile

witam wszystkich smile
        • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:50
          Aaaaaaadddddddaaaaaaaa !!! smile))))

czesc smile
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:58
          Tak Ado. Ale ideałem niedocenionym niestety ;-(
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:51
        jowoj napisał:

> Szukacie absolutu dziewczyny? Nie istnieje wink))))))
        a wy to co, za idealami nie latacie????

wink))))
        • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:53
          Witajcie spoznialscy smile
          A idealy to sa NUDNE!!
          ml
          • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:54
            Nawet smiertelnie nudne!
            ml
          • jutka1 czemu spoznialscy?? :-)))) ntxt 19.10.04, 23:56
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:53
          Ja już wiem, że ideały istnieją w powieściach Grocholi wink
          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:54
            Wojciechu, pleciuchu wink)))))))))))))))
            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 19.10.04, 23:59
              Dlaczego pleciuchu? Cóżem Ci uczynił wink)))
              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:03
                jowoj napisał:

> Dlaczego pleciuchu? Cóżem Ci uczynił wink)))
                hehehe
                juz ty wiesz smile))))))))
                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:05
                  Bih me, nie kumam czaczy jak mówi moja córka wink
          • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:09
            Niestety,ale jeszcze nie czytalam..
            ml
            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:10
              Czego nie czytałas ML wink
              • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:12
                Powiesci Grocholi.
                ml
                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:14
                  Acha. Ja tak. Kolczykowa czyta to namiętnie. Czyta się dobrze, tylko co to ma
                  wspólnego z życiem?
                  • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:16
                    Jowoj
                    ma dużo wspólnego
                    faceci to dranie (no nie wszyscy)
                    a kobieta zawsze spadnie na cztery łapy smile
                    • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:19
                      na cztery lapy albo na posladki i potem rany leczy.... sad(((
                      • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:22
                        To było niesprawiedliwe. Leżacego się nie kopie ;-(
                    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:22
                      Z czym ja mam coś wspólnego? W co mnie montujecie?
                • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:15
                  fajnie się czyta
                  lekkie i przyjemne
                  film Nigdy w zyciu też do ogądnięia miły smile
                  • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:18
                    Oglądałem. Ściągnąłem sobie z sieci wink))Masz rację.
                    film.onet.pl/N,16964,1,1,0,galeriao.html
                    To będzie warto zobaczyć
                    • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:23
                      Musze sobie wiec Grochle kupic w Merlin,skoro tak zachwalacie!!
                      ml
                      • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:24
                        Kup sobie. Działa jak środek na przeczyszczenie w przedwojennej reklamie:
                        Czyści łagodnie, nie przerywając snu wink)))
                        • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:29
                          To niezbyt zachecajace smile
                          ml
                          • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 00:32
                            Nie to nie tak. To był taki sobie średni żart.Przepraszam. Grochola jest po
                            prostu gładka w swoich powieściach. Sprawy niemożliwe załatwia od ręki, na cuda
                            trzeba dwa rozdziały poczekać wink)))
                            • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 15:41
                              To pogaduszek dzis nie ma? sad((
                              Jutko,jak sie czujesz?
                              ml
                              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 15:55
                                Beda, wlasnie mialam zaczac - ubieglas mnie o pare minut...

Jak sie czuje?... hmmm.... wirtualnie szumi mi w glowie od szampana i
                                propozycji chrupania mnie.... wink))))

Realnie czuje sie srednio, kicham, mam dreszcze i boli mnie glowa troche. Ale
                                nic strasznego, pije zielona herbate, H2O z cytryna, i staram sie nie
                                wychodzic.... Na kolacje mam gar zupy, wychodzic na zakupy nie musze....

O czym gadamy?
                                • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:07
                                  ML, wywolalas mnie z lasu i zniknelas?...
                                  • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:10
                                    Gościa mam...
                                    • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:44
                                      Zniknelam na spacerze pomiedzy dwoma mzawkami,nie jest zimno,wiatr wieje
                                      solidnie,ale gora i powoduje,ze pogoda sie zmienia co 5 min.
                                      Niebawem obiadek,roboty wlasnej a potem uwidim smile))
                                      Jutko,masz dobra okazje by rzucic palenie!
                                      Radzic to ja umiem,he,he...
                                      ml
                                      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 16:47
                                        od razu takie drastyczne srodki, ML?

toc to tylko przeziebienie smile)))
                                      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 17:54
                                        Niedlugo sie bede odklikowywac, bo bede miec goscia...
                                        Zajrze juz pewnie na nocnych markow.

smile))))

odkliku-klik wink
                                        • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:02
                                          To raczej "dopiero" d o NM sad(
                                          Sila wyzsza,jak gosc w dom to komputer sie wylacza...
                                          A ja sie odklikowuje tez.Mam wizyte Morfeusza.Polak najedzony=leniwy,Polka tez!
                                          ml
                                          • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:05
                                            ML ... ach te "Polaki" ... jak głodny to zły a jak się naje to robić mu się nie
                                            chcę.
                                            Udanego spotkania z Morfeuszem.
                                            • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:08
                                              Ew, nie wszyscy, nie wszyscy.... wink)))))))
                                        • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:02
                                          Jutko twoje odklikowanie świadczy, że odwiedzi ciebie chyba miły gość.
                                          A ja po zrobieniu małego kliku idę sobie gazetki papierowe poczytać. Może się
                                          uda tym razem.
                                          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:05
                                            Ew, jeszcze jestem, gosc dopiero w drodze...
                                            Owszem, gosciowa bardzo mila smile))))))))))

Odklikowalam sie zawczasu, zeby nie bylo, ze bez pozegnania wychodze.... wink))))
                                            • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:08
                                              Lubię takie przezorności..
                                              To tak jak z tym gościem w towarzystwie i sposobem na psucie humoru ....
                                              Środek zabawy, wszyscy się dobrze bawią, tylko jeden gość wciąż się zadręcza,
                                              że pora już szykować się do wyjścia, a jutro znowu trzeba iść do pracy ...
                                              • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:10
                                                Dobranoc to ja jeszcze nie mówię... to tylko będzie czytanie gazetek... tak
                                                myślę... Morfeusze nie odwiedzają mnie jakoś w ciągu dnia...
                                                • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:14
                                                  Widze, ze setka stuknela...

Ide zalozyc nowy odcinek smile)
                                                • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:15
                                                  Ew,nie odwiedzaja Ciebie bo juz o 12-szej idiesz "na gore" bo ona wola smile)))
                                                  A ja lunatykuje nocami!
                                                  ml
                                                  • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:16
                                                    ML ja też chcę być lunatyczką crying
                                              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:12
                                                ewelina10 napisała:

> Lubię takie przezorności..
                                                > To tak jak z tym gościem w towarzystwie i sposobem na psucie humoru ....
                                                > Środek zabawy, wszyscy się dobrze bawią, tylko jeden gość wciąż się zadręcza,
                                                > że pora już szykować się do wyjścia, a jutro znowu trzeba iść do pracy ...
                                                hahahahahahaaaaa smile)))

az tak zle ze mna nie jest wink
                                                tylko pogaduch nie chcialam - jako "gospodyni" - bez pozegnania zostawic....
                                                wink))

J.smile
    • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:14
      Jutka... przezornie odklikowałaś się, a gdzie cześć 3.
      Ja ja tutaj tak ci gorąco pomagam, nabijam do 100tki...

Wiem, ja to rozumiem, jesteś tutaj gosposią(-nią) ...
      No wiesz ... ty masz gościa, ale może sobie inni pod twoją nieobecność
      pogadywać zechcą. Nie, nie myśl, że ja się wpraszam ... już idę czytać swoje
      gazetki.
    • ewelina10 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:17
      Czekam na wpis, a nowego wątka nie widać. Jutka sobie poszła do gościa.
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-))) Czesc 2 20.10.04, 18:29
        Nie poszlam, juz jest smile))))

Gosciowa w korku, wlasnie smsa przyslala "k.. jak ja nienawidze tego miasta..
        korki" wink))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka