monia.i Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 10:50 To dobrze - to ja zasiadam przy palącym stoliczku z drugą kawą i zaczynam się się powoli cieszyć najbliższymi dniami..Może wreszcie sie wyśpię..? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 10:51 Jak bedzie taka "spiaca pogoda' inaczej zwana barowa,to kto wie? ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 10:57 I długie, leniwe wieczory przy komputerze.....)) A pomiędzy spaniem a netowaniem z pewnością gdzieś się ruszymy....i na piątek zaplanowałam niewielkie sprzątanko....i może jakieś kino...No i kwiatkom trzeba prysznic zrobić...I marzyło mi się zrobienie pysznego smalczyku...I....ciekawe, co z tego zrealizuję...??? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 10:51 Kanoko,dzieki Tobie nacieszylam me oczeta pieknymi kwiatami ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ - do ML 10.11.04, 10:55 Przeczytałam Twoją wczorajszą wzmiankę o policyjnych koniach. W Szczecinie też mamy "końską" policję. W dzisiejszej papierowej gazecie jest zdjęcie nowego nabytku. Zwierz jest piękny, szkoda, że w wersji internetowej tego nie widać. miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2383736.html miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2383737.html Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ - do ML 10.11.04, 11:06 Wlasnie moja uwage zwrocil fakt,ze te konie sa niezwykle rosle!!!Wygladaja imponujaco!I lsnia zawsze tak pieknie! Niedawno i tutaj widzialam laciatego konia,pod jezdzcem amatorem.Chyba takich koni jest malo,jakas nowa ras?Albo malo znana. Szkoda,ze fotki nie bylo Wedrowcze! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ - do ML 10.11.04, 11:18 www.aapolitie.nl/manege Policja konna na fotkach,dla amatorow koni! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ - do ML 10.11.04, 11:20 Heeh,nie udalo sie Trzeba szukac,szkoda czasu.. ml Odpowiedz Link
lablafox Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ - do ML 10.11.04, 21:37 W Poznaniu tez jest policja konna , przedewszystkim penetruje duze obszary parkowe , takie jak np. park przy jeziorze Malta, park na Cytadeli . Odpowiedz Link
jutka1 Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:17 Witam ponownie i obiecuje, ze juz bede grzeczna )))))) Powoli sie budze. Podobno mam isc na jakies spotkanie z ruda derekcja - nie chce mi sie, i mysle sobie, jak by tu sie wywinac... Lenistwo mnie ogarnia, a tu tyle rzeczy do zrobienia dzisiaj ;-( Jutro pol dnia spedzam na tzw. archeologii czy li w piwnicy, sortujac rzeczy, pudla. Czego tam nie ma! Nawet rachunki telefoniczne jeszcze z Los Angeles, czyli sprzed ponad 9 lat. Robota durna, ale musze to zrobic zanim wejdzie ekipa przeprowadzkowa... Kanoko, dzieki za lekture Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:22 Jutko,pewnie ta archeologia zawiera wiele wspomnien!!! Mam takowe szuflady i pudla do uporzadkowania,ale te wspomnienia...Po prostu bola ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:28 ...Ale nad starymi rachunkami telefonicznymi nie ma co sie rozczulać - zwłaszcza, jeśli były od choroby wysokie...Do pieca z nimi!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:47 Nad rachunkami rozczulac sie nie bede, ida na smieci. Nad niczym innym tez nie bede sie rozczulac, ale jestem pewna, ze wspomnienia przerozne mnie otocza. Co samo w sobie nie jest zle, nawet jesli niektore wspomnienia nie sa zbyt przyjemne. Ryjem do przodu, moje Panie, ryjem do przodu )))) Odpowiedz Link
monia.i Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:51 Być może, Jutko, będzie wskazane, abyś uprzyjemniła sobie to nudne-lub- momentami-przykre zajęcie czymś...na literkę..."b"?)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:58 Wiesz Moniu, co za wspanialy pomysl, wezme ze soba do piwnicy taborecik, butelke i kieliszek!! )))))))))))))))) Widze, ze my rzeczywiscie po jednych piniondzach ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:58 Znowu zagadki )) Koncze ostatnia kawe,trzeba sie "ruszyc" a pogoda usposabiajaca do lenistwa.. ml Odpowiedz Link
ewapf Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 12:02 Ale czy wtedy Jutka cokolwiek wyrzuci? Albo wszystko pojdzie precz, do smieci. Odpowiedz Link
monia.i Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 12:08 Taaa...może być różnie - wiem coś o tym. Można szlochać nad świstkiem z pralni - można radośnie wywalać wszystko, co się da... nawet ukochany, mężowski podkoszulek...hmmm...to się wtedy działo..)) Odpowiedz Link
ewapf Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 12:14 monia.i napisała: > Taaa...może być różnie - wiem coś o tym. Można szlochać nad świstkiem z pralni > - > można radośnie wywalać wszystko, co się da... nawet ukochany, mężowski > podkoszulek...hmmm...to się wtedy działo..)) Ja raz cisnęla precz jakas kurtke, ktora miala byc na grzyby. Tyle, ze od dwudziestu kilku lat na tych grzybach nie bylismy. Pomine milczeniem wade wzroku mojego A., ktora zapewne pozwolilaby mu zbierac tylko grzyby po-radioaktywne. Odpowiedz Link
jutka1 Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 12:09 Ewo, dobre pytanie Podejrzewam, ze wyrzuce to co trzeba, bez wzgledu na poziom brouilly w butelce )) Zebym zaczela wszystko zostawiac, albo wszystko wyrzucac, potrzebuje 1.5-2 butelek )) Nie jestem niestety kims, kogo Amerykanie nazywaja "cheap date" Przypomnialo mi sie, z filmu When Harry Met Sally: typologia kobiet. Niestety po angielsku zapodam, bo mam lenia i nie chce mi sie szukac odpowiednikow po polsku (moze ktos, kto nie ma dzis lenia mnie wyreczy?) Kobiety sie dziela na high-maintenance i low-maintenance. Ale najgorsze sa takie, ktore wydaja sie byc low-maintenance, a okazuja sie high-maintenance.. Ja niestety jestem tym ostatnim przypadkiem ))))))) Jutka Odpowiedz Link
jutka1 I tym optymistycznym akcentem.... 10.11.04, 12:15 .... odklikowywuje sie w celach obiadowych. Zostalam zaproszona (sluzbowo) do knajpy srodziemnomorskiej. Mniam mniam. J. Odpowiedz Link
marialudwika Re: I tym optymistycznym akcentem.... 10.11.04, 14:03 jutka1 napisała: > .... odklikowywuje sie w celach obiadowych. Zostalam zaproszona (sluzbowo) do > knajpy srodziemnomorskiej. Mniam mniam. > > J. >Ty ,Jutko,masz rajskie zycie!!! Smacznego! ml Odpowiedz Link
ewapf Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 12:18 jutka1 napisała: > Ewo, dobre pytanie > > Podejrzewam, ze wyrzuce to co trzeba, bez wzgledu na poziom brouilly w > butelce )) Zebym zaczela wszystko zostawiac, albo wszystko wyrzucac, > potrzebuje 1.5-2 butelek )) > > Nie jestem niestety kims, kogo Amerykanie nazywaja "cheap date" > > Przypomnialo mi sie, z filmu When Harry Met Sally: typologia kobiet. Niestety > po angielsku zapodam, bo mam lenia i nie chce mi sie szukac odpowiednikow po > polsku (moze ktos, kto nie ma dzis lenia mnie wyreczy?) > > Kobiety sie dziela na high-maintenance i low-maintenance. Ale najgorsze sa > takie, ktore wydaja sie byc low-maintenance, a okazuja sie high-maintenance.. > Ja niestety jestem tym ostatnim przypadkiem ))))))) > > Jutka > Jutko, Ty mnie do zycia przywracasz, bo i ze mnie taka hybryda. Jako tlumaczenie w wersji pszenno-buraczanej proponuje "robotna". Chociaz.. Tu jeszcze pomysle. Odpowiedz Link
jutka1 Ewo :-) 10.11.04, 14:43 Ewo, w sensie, w ktorym Harry to Sally tlumaczyl, to jest bardziej w strone: "taka przy ktorej trzeba sie nachodzic", chociaz tez do konca nie oddaje, bo "high-maintenance" oznacza tez, ze ma wymagania, trudna jest, wie co chce, and doesn't take any sh*t. Sally byla wlasnie taka co wydaje sie byc low- maintenance, a jest high-m. Na przyklad zamawiajac w knajpie, wszystkie sosy do salat, mus do tortu, musialy byc podane osobno, inaczej salata czy tort namakaja plynem, traca jedrnosc etc. To tylko przyklad, ale chyba oddalam sens? Jestem definitywnie lm==>>hm Odpowiedz Link
ewapf Re: Ewo :-) 10.11.04, 14:55 Aaaaaa, tu pyszczek otworzylam z uznaniem dla tlumacza. Ciekawe, jak definiuja "takie" polscy mezczyzni? Moze No_no sprobuje? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ewo :-) 10.11.04, 15:04 Ewo, dobry tlumacz pewnie by znalazl zwrot rysujacy... Ja tylko opisac potrafie... ))) Polscy mezczyzni peznie by zdefiniowali jako "zolza", chociaz kto wie, niech sie moja sympatia wypowie... ))))) Odpowiedz Link
ewapf Re: Ewo :-) 10.11.04, 15:11 "Sluzby specjalne" tego forum zamilkly. No_no, podszczypujemy cie teraz. Wracaj tu szybciorkiem i tlumacz nam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ewo :-) 10.11.04, 15:51 ewapf napisała: > "Sluzby specjalne" tego forum zamilkly. No_no, podszczypujemy cie teraz. Wracaj tu szybciorkiem i tlumacz nam. ********** Sztirlitz pojawil sie i zniknal, w celu pojawienia sie nastepnym razem.... )) No_no... Nie badz taki... Twoja sympatia cie slicznie prosi.... )) C***!!! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ewo :-) 10.11.04, 16:19 Forumowy Rutkowski lezy zlozony niemoca,cos ten kanadyski antybiotyK marnie dziala! ml Odpowiedz Link
ewapf Re: Ewo :-) 10.11.04, 16:24 marialudwika napisała: > Forumowy Rutkowski lezy zlozony niemoca,cos ten kanadyski antybiotyK marnie > dziala! > ml Impotencją, znaczy? Witaj MarioLudwiko (cos nie tak pisownia-przepraszam). Odpowiedz Link
jutka1 mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:29 .... ze Ewa jest zona mojej sympatii i stad zna takie szczegoly... chociaz nie, moja sympatia z tenteges nie ma problemow )))))) Odpowiedz Link
ewapf Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:33 jutka1 napisała: > .... ze Ewa jest zona mojej sympatii i stad zna takie szczegoly... > > chociaz nie, moja sympatia z tenteges nie ma problemow )))))) > Hahaha. Hmmmm. Obawiam sie, ze tego raczej szczegolem nazwac nie mozna. A tak "z innej beczki"- zaluje, ze sama nie mama zony. Posprzatalam, ugotowalam, upieklam, pachnie w chalupie pieczystym. A on poszedl spac. Odpowiedz Link
jutka1 Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:40 ewapf napisała: > Hahaha. Hmmmm. Obawiam sie, ze tego raczej szczegolem nazwac nie mozna. A tak "z innej beczki"- zaluje, ze sama nie mama zony. Posprzatalam, ugotowalam, > upieklam, pachnie w chalupie pieczystym. A on poszedl spac. ********* OOOOOOOOOOOOOOOOOO Znaczy co, Sztirlitz poszedl spac a ty buszujesz po necie? ))) Kurdebalans, czekaj czekaj.... jesli twoj maz znaczy sztirlitz jest moja sympatia, a ja jego sympatia, to co my jestesmy? Szwagierki?? )))) hehehehehehe Odpowiedz Link
ewapf Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:44 Prawdziwy poszedl spac, harowal cala dobe. Ta kategoria, o ktorej mowisz to chyba "suche" szwagierki. Nie bardzo sie na tym znam. Odpowiedz Link
no_no Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:47 Ja śpię, ale jednym oczkiem podglądam)) Nie przeszkadzajcie sobie)) No Odpowiedz Link
ewapf Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:50 no_no napisał: > Ja śpię, ale jednym oczkiem podglądam)) > Nie przeszkadzajcie sobie)) > > No On tez spi ,Jutko. Pomór jakis? A szanty zaspiewac kolezankom, to co? Odpowiedz Link
jutka1 Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:53 ewapf napisała: > no_no napisał: > > > Ja śpię, ale jednym oczkiem podglądam)) > > Nie przeszkadzajcie sobie)) > > > > No > > On tez spi ,Jutko. Pomór jakis? A szanty zaspiewac kolezankom, to co? ********* Nie spi, tylko maila do mnie sciubi... prawda, no_no? )))))))) No, moze nie? Odpowiedz Link
ewapf Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:54 jutka1 napisała: > ewapf napisała: > > > no_no napisał: > > > > > Ja śpię, ale jednym oczkiem podglądam)) > > > Nie przeszkadzajcie sobie)) > > > > > > No > > > > On tez spi ,Jutko. Pomór jakis? A szanty zaspiewac kolezankom, to co? > ********* > > Nie spi, tylko maila do mnie sciubi... prawda, no_no? )))))))) > > No, moze nie? Czy to znaczy, ze ja mam sobie pojsc? Odpowiedz Link
jutka1 No wiesz, Ewo?????? 10.11.04, 16:56 Co mail nonowy do tego? Przestan, bo naprawde zaczne myslec, ze no_no to Twoj Prawdziwy, i wtedy odpelzne do nory i nosa nie wysciubie z zambarasowania. buuuuu Odpowiedz Link
ewapf Re: No wiesz, Ewo?????? 10.11.04, 16:57 jutka1 napisała: > Co mail nonowy do tego? > > Przestan, bo naprawde zaczne myslec, ze no_no to Twoj Prawdziwy, i wtedy > odpelzne do nory i nosa nie wysciubie z zambarasowania. > > buuuuu > Jutko droga, toz to ja chcialam sie usunac. A delikatnosci przeca. Odpowiedz Link
jutka1 No, to pieknie wyszlo!!! 10.11.04, 17:02 Oznajmiam niniejszym ze jestem czerwona z zambarasowania po korzenie rudych wlosow!! ;-(( Odpelzam kroczonc, ortografia zamierzona, do nory i nosa nie wysciubie dopoki nie bedzie wyjasnione, wybaczone, i poglaskane po lokach. Nie widze inaczej. Ewa, ja przeciez to w zartach!!! Tak naprawde, to kto inny jest moja sympatia!!! Przyrzekam..... Ojojojojojojojojjjjjjjj ( a z ciebie no_no, to niezly ananas czy inny arbuz. No! ) ))) Odpowiedz Link
ewapf Re: No, to pieknie wyszlo!!! 10.11.04, 17:08 jutka1 napisała: > Oznajmiam niniejszym ze jestem czerwona z zambarasowania po korzenie rudych > wlosow!! ;-(( > > Odpelzam kroczonc, ortografia zamierzona, do nory i nosa nie wysciubie dopoki > nie bedzie wyjasnione, wybaczone, i poglaskane po lokach. Nie widze inaczej. > > Ewa, ja przeciez to w zartach!!! Tak naprawde, to kto inny jest moja > sympatia!!! Przyrzekam..... > > Ojojojojojojojojjjjjjjj > > ( a z ciebie no_no, to niezly ananas czy inny arbuz. No! ) > > ))) > Noooo wiem, dalibog. Glaszcze po puklach, uspokajam, kajam sie i wyjasniam. Tylko dlaczego on spi? No_no, obudz sie czarny Alibabo.... Odpowiedz Link
no_no Re: No, to pieknie wyszlo!!! 10.11.04, 17:15 ewapf napisała: > Tylko dlaczego on spi? No_no, obudz sie czarny Alibabo.... ________________ Póki co, to ja może jeszcze sobie pośpię?) i przeczekam "burzę")))))))) A bo po co mam się jeszcze niechcący pod damskie pazurki dostać?))))))))) Nio - tymczasem chrapnę jeszcze sobie deczko Odpowiedz Link
jutka1 Raport z nory 10.11.04, 17:17 Loki uglaskane, ale nie jest wyjasnione. Nie do konca. Wiec pozostaje w norze, odpelznieta kroczonco ort.zam., skad bede co czas jakis nadawac raporty, ale nie wyleze dopoki. Rude nie moga sie ambarasowac. Rumien nie chce zlezc!!! Odpowiedz Link
jowoj Re: Raport z nory 10.11.04, 17:20 A co powinno być wyjaśnione Jutka? Jak wiesz, nie jestem mocny w intrygach towarzyskich )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z nory 10.11.04, 17:23 Ty Wojciechu przeczytaj caly watek, sam zobaczysz ) Korespondent z Nory (glebiej i glebiej....) Odpowiedz Link
jowoj Re: Raport z nory 10.11.04, 17:32 A nie możesz zreferować? To ja mam deprechę, a nie Ty Wypraszam sobie kopiowanie stanów ducha )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z nory 10.11.04, 17:42 Ty nie badz taki wygodnicki Wojciechu! Sam sobie czytaj i wlasne wnioski wyciagaj, co ja rzecznik prasowy czy inny plotkarz ?? Ide sobie. I zadnych stanow ducha nie kopiuje - nie mam deprechy tylko ambaras, i teraz kurdebalans musze puder w plynie na gebe nalozyc, bo jak z takim rumieniem miedzy powaznie pijacych ludzi pojde???? No jak??? ;-( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Raport z nory 10.11.04, 17:51 I nadal wszystko osnute mgla tajemnicy..wiem,ze NIC nie wiem ( Jutka dyplomatycznie poszla sie trefic na nastepna imprezke..Pozamiatam tutaj i ide sobie,gadajac sama ze soba ml Odpowiedz Link
jutka1 ML!!!! :-) 10.11.04, 17:56 Kliknij na moje forum, potem na opcje czytac wszystko Przeczytaj watek od poczatku do konca, i juz zadnych tajemnic miec nie bedziesz ))))) Wychodze. Jak juz napisalam, rozwazam upicie sie, z tych ambarasow... )))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: ML!!!! :-) 10.11.04, 21:34 Intrygi nadal niepojmuje,trudno uha ,ha..Pozostane niewtajemniczona i w blogiej niewiedzy,buuu ml Odpowiedz Link
monia.i Re: ML!!!! :-) 10.11.04, 21:38 marialudwika napisała: > Intrygi nadal niepojmuje,trudno uha ,ha..Pozostane niewtajemniczona i w blogiej > > niewiedzy,buuu > ml Nie ty jedna, ML..)) A we dwie zawsze raźniej...)) I znów wiem, że nic nie wiem... Jakaś taka mało kumata jestem.. Odpowiedz Link
ewapf Re: Raport z nory 10.11.04, 17:32 Wylez kobieto natychmiast! Wychodze z siebie, co robic? Psyche i some uspokajam i kajam sie , kajam i kajam Odpowiedz Link
ewapf Re: Raport z nory 10.11.04, 17:44 ewapf napisała: > Wylez kobieto natychmiast! Wychodze z siebie, co robic? Psyche i some uspokajam > i kajam sie , kajam i kajam No i co mam jeszcze zrobic? Zaszywam sie i ja w nore. Gleboko. Koniec. Odpowiedz Link
jutka1 Ewka!!! 10.11.04, 17:52 > No i co mam jeszcze zrobic? Zaszywam sie i ja w nore. Gleboko. Koniec. ********* Ty sie lepiej za czosnek zabierz kurdebalans. No!! Odpowiedz Link
ewapf Re: Ewka!!! 10.11.04, 17:56 O, zesz! To Ty chcesz pozostac ta eteryczna, a mnie kazesz do czosnku? To i Ty, okrutnico uwazasz, ze kazdy ma na co zasluguje? Uchchchch... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ewka!!! 10.11.04, 17:57 Ja jem czosnek codziennie, wiec nie mam szans ))) Cmok szwgierko )))) Juz wylazlam z nory )) Ide ide ide, no ide! Odpowiedz Link
ewapf Re: Ewka!!! 10.11.04, 17:59 jutka1 napisała: > Ja jem czosnek codziennie, wiec nie mam szans ))) > > Cmok szwgierko )))) Juz wylazlam z nory )) > > Ide ide ide, no ide! Idz sobie, niech bedzie przyjemnie!!!! Ja do nory, za kare skruszona. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ewka!!! 11.11.04, 08:44 Za jaka kare, co ty????? Ewa, poza tym wyslalam Ci maila w nocy. Zastosuj sie prosze do mojej prosby )) Odpowiedz Link
no_no Re: Ewka!!! 10.11.04, 18:00 jutka1 napisała: > Ide ide ide, no ide! _________________ Odprowadzam wzrokiem i węchem))))))))))) No - nieutulony w żalu Odpowiedz Link
no_no Re: Ewka!!! 10.11.04, 18:05 jowoj napisał: > No, Ty za charta robisz? (Żart))) _______________ Chyba za kundla))))))) no - jak zbity pies Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z nory, pozegnalny 10.11.04, 17:50 Niniejszym z nory wypelzam kroczonc ort.zam., i pod sciana kawiarni sie przemykam ku wyjsciu, ale najpierw do tualety coby puder w plynie na rumien nalozyc. Trzask drzwi wucetu zatrzaskiwanych szybko i zamykanych na klucz!! Nie wlazic!! Do NOT disturb!! Nakladam okulary, paltocik, i ide sobie pelznonc ort.zam. na raut z okazji jutrzejszego swieta. Z tych nerw (gram.zam.) chyba sie upije alboco. no_no, wiecej sie z toba nie cmokam, huncwocie. JesZcze mi tu o slinie bedziesz, gagatku. No wiecie ludzie? Chyba mi sie pojawia temat na jutrzejsze pogaduchy. Chociaz z drugiej strony pewnie padnie bo nikt o takich ambarasach pisac nie bedzie, i zrobi sie z niego tematicus impotentus. Odpelzam kroczonc przemykajaco, zostawiajac po sobie jeno mgliste wspomnienie i zapach Aqua Woman (high-maintenance). szszszszszszsz....... (dzwiek odpelzania) Jutka Pokutna, Pokorna i Pelzajaca (PPP, nic wspolnego z cenami i zakupami )) Odpowiedz Link
jowoj Re: No, to pieknie wyszlo!!! 10.11.04, 17:17 Jutka, czy ja mogę po tych lokach ? No, pogłaskać )) Odpowiedz Link
jutka1 Raport z nory do Wojciecha... 10.11.04, 17:19 .. dopoki nie wyleze z nory, nie mozna lokow ani glaskac, ani dotykac, ani widziec. Nienienienienie. zakopuje sie glebiej, bo widze, ze et tu Brute contra me Jutka (objawy paranoi ??) Odpowiedz Link
jowoj Re: Raport z nory do Wojciecha... 10.11.04, 17:24 Natychmiast wychodź z nory Jutka!!! ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: mam niejakie podejrzenia..... 10.11.04, 16:48 Ewo, zartowalam przeciez... ) Sucha szwagierka.. hmm.. tez sie na tym nie znam ))) Odpowiedz Link
no_no Re:Ewo, wybacz.....;((( pokornie proszę:)))... 10.11.04, 17:37 ewapf napisała: > Posprzatalam, ugotowalam, > upieklam, pachnie w chalupie pieczystym. A on poszedl spac. _______________ No, taka żona, to prawdziwy skarb), dyjament, który coraz trudniej nawet ze świecą znaleźć. Bo teraz to tylko jakieś boginie po świecie chodzą, ali bo jakieś amerykanske lady high i coś tam jeszcze)), powiedział Sally do Haly) Ewo, wiesz, my z Jutką, to tylko tak na sucho się cmokaliśmy, bez języczka znaczy się i bez ślinki))) no - kajam się)))))))))) Odpowiedz Link
ewapf Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 11:24 Dziekuje, Moniu i Jutko. No to sie witam ze wszystkimi, kogo nie widzialam. Odpowiedz Link
no_no Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 13:08 ewapf napisała: > Dziekuje, Moniu i Jutko. No to sie witam ze wszystkimi, kogo nie widzialam. ________________ Wpadłem na chwilę, rzuciłem okiem)... i widzę, że do kawiarnianego towarzystwa, dołączyła "taka sobie") pani adiunkt... Miło powitać no - taki sobie sternik i żeglarz Odpowiedz Link
ewapf Re: KAWIARENKA 40+ /nr.10/ 10.11.04, 13:21 Nie:No_no, tylko Sherlock Holmes. Zaspokoj moja ciekawosc i powiedz skad wiesz? Odpowiedz Link
jutka1 No_no !!!!!!! kurdebalans...... 10.11.04, 14:38 > Wpadłem na chwilę, rzuciłem okiem)... > i widzę, że do kawiarnianego towarzystwa, > dołączyła "taka sobie") pani adiunkt... ********* no_no, mimo zes moja sympatia, ja sie zaczynam bac ! skad ty wiesz takie rzeczy? i co o mnie wiesz????? moze lepiej na maila GW, co? bo jak ty taki Sherlock jestes... No prosze jasniepanstwa Odpowiedz Link
jutka1 11 listopada 11.11.04, 08:52 Siadam w kacie z pierwsza E/M. Puszczam radio F.I.P., musze sie tej stacji nasluchac, bo potem nie wiem jak bedzie z jakoscia przez internet.. Aktualnie slychac Spanish Harlem Orchestra: Escucha el Ritmo. Fajne mambo, idealne rytmy na leniwy i troche zmeczony poranek. Pozdrawiam i zaczynam buszowac po prasie. J. Odpowiedz Link
kanoka Re: 11 listopada 11.11.04, 09:57 Pozdrawiam kawoszy) Piję kawę i czytam historyczną czytankę... W sam raz na dzień dzisiejszy. kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1201110&KAT=1292 Odpowiedz Link
marialudwika Re: 11 listopada 11.11.04, 10:04 Pozdrawiam znad mocnej kawy i "ide" czytac artykul,zamieszczony przez Kanoke. ml Odpowiedz Link
jutka1 Nocne Polakow rozmowy :-( 11.11.04, 11:00 Ide sobie zrobic drugie espresso. Jestem niewyspana. Jak juz wspominalam, kolo pierwszej nad ranem zadzwonil telefon. Rozmowa mnie wytracila z rownowagi, niedobra rozmowa, z braku innego okreslenia. Komus zle sie dzieje, ja nic nie moge na to poradzic ani nic z tym zrobic, jedyne, co osiagnelam, to uspokojenie rozmowcy. Cena - "przeszlo na kota", i myslalam o tym prawie do 4 nad ranem, nie moglam zasnac, a w koncu obudzilam sie po osmej. 4 godziny snu, nie dla mnie. Z gory wiec zaznaczam, ze moge byc dzis "delikatna" ))) Odpowiedz Link
jutka1 Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:15 Kawa i koniak na stole - stawiam nie tylko Wojciechowi, ale wszystkim - boso ale w ostrogach, bo i tak stawiam "na kreche" ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:20 Cholernie jest mi dziś potrzebny ten koniak. (będę gryzł!) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:24 Nakladam ci Wojciechu cala miske koniaku, i wielka lyzke daje - jedz, gryz, i do pionu sie doprowadzaj !! )) Odpowiedz Link
no_no Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:24 jutka1 napisała: > Kawa i koniak na stole - stawiam nie tylko Wojciechowi, ale wszystkim - boso al > e > w ostrogach, bo i tak stawiam "na kreche" ))) _______________ Jestem honorowy, zapłacę za siebie ....zamaczam swoje wiśniowe usta w złocistym płynie.... spoglądam w okno, poddaję się refleksji słuchając spokojnej muzyki płynącej z radia www.vigorfm.pl/ no - ....kocham życie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:29 No, jak taki honorny jestes... A o czymze tak reflektujesz? )) ps. Nie moge tego radia sluchac, bo jakiejs czesci programu nie mam.. Odpowiedz Link
no_no Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:33 jutka1 napisała: > ps. Nie moge tego radia sluchac, bo jakiejs czesci programu nie mam.. _________________ Szkoda, bo akurat leci muzyczka do tańca.... wolna, spokojna, miła, przytulna)) no... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:35 No_no, nie pros mnie do tanca, bo znowu w nore bede musiala odpelznac... )) Odpowiedz Link
no_no Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:37 jutka1 napisała: > No_no, nie pros mnie do tanca, bo znowu w nore bede musiala odpelznac... > > )) _______ Taniec, to nic grzesznego) no Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:43 no_no napisał: > Taniec, to nic grzesznego) ********** dobra dobra, wszyscy tak gadacie, nic grzesznego, tralalalala, nie boj sie to nic takiego, tralalala....... a potem ambaras wychodzi..... )))) ja wam chlopom nie wierze nicanic )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:48 > ja wam chlopom nie wierze nicanic )) I vice versa Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:57 I dlatego sie z wami dogadac nie mozna... ? z a r t !! )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 13:15 Można się z nami dogadać. Tylko trzeba chcieć nas słyszeć, a nie tylko słuchać Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 13:37 jowoj napisał: > Można się z nami dogadać. Tylko trzeba chcieć nas słyszeć, a nie tylko > słuchać ************ Swinte slowa Wojciechu. Kieruje te swinte slowa do Was, Panowie ))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:29 A ja poprosze o orzechowki killiszek,tym moja Babunia zaleczala tzw. niestrawnosci.Pieprzowka tez moze byc.. Zachcialo mi sie "patriotycznego " jedzenia,czyli flakow po polsku i sledzika w musztardzie to mam...potrzebe powyzszego trunku ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kawa i koniak z Wojciechem i nie tylko 11.11.04, 12:34 Pod sledzia wodka najlepiej... ) Ale jak sie upierasz przy nalewce, stawiam karafke wytrawnej nalewki z pigwy - bardzo dobra w tym roku wyszla Ja na obiad zrobie risotto, a kolacja na miescie... Odpowiedz Link
rudakitka1 A ja z rana kakao 12.11.04, 08:54 Bo jestem przekawowana i żołądek zaczął się buntować) Wiadomości prasowe tez powodują gmiecenie w żołądku, tylko czym zastapić gazety? Czy w tym lokalu podają o tak wczesnej porze ciastaka? To ja proszę wuzetkę,bo już baaaaaaaaardzo dawno nie zajadałam się czymś takim). Alkoholu proszę nie podawać i bez niego jestem melancholijna! Odpowiedz Link
jutka1 Re: A ja z rana kakao 12.11.04, 09:14 Czesc, Ruda ) Wuzetka, raz!!! Sie robi!! ) Puszczam moj nowy HYMN. Przyjaciel podeslal w nocy piosenke Lionel'a Richie pt. "Sail On". Dokladnie mi trafilo strzala prosto w serce. Z koniakiem do kawy poczekam do obiadu. Teraz tylko espresso z mlekiem i cukrem. Ruda )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: A ja z rana kakao 12.11.04, 09:19 Witam z kawa szatanem w kubku.Lionela Richie tez bym chetnie posluchala!!! Ale nie mam jego cd Nie mozesz nam tutaj puscic Jutko? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: A ja z rana kakao 12.11.04, 09:24 Dzien dobry ML )) Moge puscic tylko wirtualnie, bo nie wiem jak sie robi linki do muzyki.. Ale slucham tej piosenki juz chyba 15. raz pod rzad..... HYMN, nie widze inaczej! Odpowiedz Link
marialudwika Re: A ja z rana kakao 12.11.04, 09:50 Uruchomie moja wyobraznie,nic innego nie pozostaje.A emalia,moze? ml Odpowiedz Link