lablafox 19.03.05, 10:29 Toś sobie prezentów Bodzio narobił i Minolta i Nowy Członek Rodziny i Dubeltowy Dziadek. Do takich prezentów tylko dorzucam zyczenia byś żył zdrowo i długo i cieszył sie tym wszystkim co masz wewnątrz i na zewnątrz siebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 10:42 żadna gapa - to jutro Lx chciała być pierwsza Odpowiedz Link
kamfora Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 10:50 Jakto jutro? 19 marca jest dzisiaj przecie? Czy już mnie się całkiem pokićkało? Odpowiedz Link
mammaja Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 11:01 Bodziu! Gratulacje i Najserdeczniejsze Zyczenia - najpiekniejszych fotek, slonca w calym zyciu i abys zawsze byl jaki jestes! Mm Odpowiedz Link
jutka1 Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 12:01 Dolaczam do zyczen - wszystkiego najlepszego Bodziu ) Odpowiedz Link
dan8 Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 12:18 Bodziu,spelnienia tego wszystkiego czego sam sobie zyczysz. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 12:42 Bodziu, zycze Ci realnego spelnienia wszystkich Twoich realnych i wirtualnych marzen. A poza tym zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy ) Odpowiedz Link
em_em Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 13:35 Najserdeczniejsze życzenia - żeby zawsze świeciło Ci wiosenne słońce (a "obsuwa" niech spada na to drugie ja ) Odpowiedz Link
jej_maz Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 14:26 Najlepszego ) Minolte rozumiem, ale co to znaczy ze nowy czlonek rodziny? Odpowiedz Link
verbena1 Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 15:36 Bodziu, nie zycze spelnienia marzen bo juz masz spelnione po czesci. Zycze ci wspanialych ujec, ciekawych tematow i swietnej zabawy z kamera. Poza tym pogody ducha i optymizmu w dalszym ciagu. Przy okazji uscisnij odemnie nowego czlowieczka w rodzinie, podwojny Dziadku. Pozdrawiam Verbena Odpowiedz Link
skynews Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 20:46 Ile gwiazd na niebie, tyle słodyczy Ci sky życzy Odpowiedz Link
jej_maz Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 20:53 Bodzio - masz odemnie w prezencie gotowa Tunezje na strone Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 21:50 Dzięki, dzięki, dzięki. Jesteście bardzo mili. No i specjalnie Markowi ża błyskawiczne przekopanie sie przez ten stosik zdjęć Chyba będę musiał założyć kaganiec aparacikowi bo teraz będzie jeszcze gorzej. Zdjęcia wychodzą prawie za każdym razem choć dopiero rozszyfrowuję niemiecką instrukcję. A pamięci dokupiłem z dużym zapasem Pozdrowionka. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 21:54 te dzięki za "błyskawiczne przekopanie" to nie złośliwość. Wiem, że dopiero dzisiaj się za to zabrał ale i skończył Odpowiedz Link
glodn_y Re: Imieniny Bodzia 19.03.05, 22:35 ufff. Oczywiście ,jak zwykle, jestem na sm koniec imprezki. Nic orginalnego nie wymysle,inni już wszystko zagospodarowali. Ale Bodziu !!! Wszystkiego naj!!! tak trzymaj ,jak do tej pory. gdyby byl baba to przesłałbym buziaczka ale wole puknąc sie z Toba szklanaczka ktorą wlasnie po ciezkim dniu sobie napelnilem. Odpowiedz Link
dado11 Re: Imieniny Bodzia 20.03.05, 01:12 Kochany Bodziu, spoznione, ale usprawiedliwione, serdeczne, cieple i radosne pozdrowionka imieninowe I co by juz nam wiosna nastala na dobre, bys mogl smigac z nowym nabytkiem, wsrod cudow przyrody, z pelna satysfakcja Pozdr. D. Odpowiedz Link
ada296 Re: Imieniny Bodzia 20.03.05, 14:50 też spóźnione buziaki przesyłam i życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze Odpowiedz Link