glodn_y 30.04.05, 23:03 Chyba i ja dam się namowic na działke)) ps Ptrąg z grila i juz jade. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:11 Drozdzowe upieklam! Tak mnie naszlo.... Moze byc? Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:16 a mogę zrezygnować na ..biedne )) Ps Bez obrazy Mamajko,nie "trawię,znoszę" drożdzowego,tak mam i już Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:21 Głodny - mam przepyszne kotleciki mielone...)) Zawsze się zastanawiam - czy wolę je na ciepło, czy na zimno Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:25 Na cieplo to z mloda kapustką, na zimno z ogoreczkiem malosolnym. Cholera musialas mi slinotku narobić,o 23,30 Odpowiedz Link
verbena1 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:30 Jak dlugi jest ten "lykend" w Polsce, poniedzialek macie tez wolny? Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:49 Verbeno - jak sie dzisiaj dowiedziałam - jest różnie. A o tym, że mam wolny poniedziałek usłyszałam w piątek, mimochodem... Część moich znajomych pracuje... Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:44 glodn_y napisał: > Na cieplo to z mloda kapustką, > na zimno z ogoreczkiem malosolnym. > > Cholera musialas mi slinotku narobić,o 23,30 I wzajemnie, Głodny...Musisz wyskakiwać po nocy z młodą kapustką? I z małosolnymi na dodatek? Och...takie pachnące koperkiem i czosnkiem...Mmmm... Odpowiedz Link
mammaja Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:47 Przeciz sie nie bede napraszac z tym drozdzowym! Schabowy zostal sie piekny jeden Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:55 Mamajko! Z tym drożdżowym to stan wojenny winien. kartki na % byly,a aparature mialem ,no cóż: prymitywną, więc drożdzowe pilo sie bo piło ,ale jakis taki niesmak pozostał. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:30 karkoweczka z grilla moze byc? Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:33 O nie! tego już za wiele) Dobranoc powiem, bo inaczej, na stare lata ze 20kg mi doleci. Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:46 ...albo żeberka - takie dobrze przyprawione. Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:47 Ja już spie i ostatnich postow nie widze Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:47 Glodny od karkowki wirtualnej nic nie dolata stylzam ))) Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:50 Ale te wirtualne,zmuszaja mnie do "zagladnięcia do lodowki" Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:55 Wiesz, Jutencjo - od wirtualnej też można ślinotoku dostać )) I taką czczość się w sobie czuje... Musiałam orzeszki otworzyć )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:58 Moniu, zeby nie to, ze wlasnie wrocilam z grilla i sie objadlam - tez bym orzeszki zapodala )))) Odpowiedz Link
mammaja Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:03 Glodny - a sliwek nie mieliscie suszonych, zeby przez nie przepedzic? To byl piekny zapach ))) Odpowiedz Link
mammaja Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:04 PS. U mnie jeszcze wedzarenka zostala z tych czasow, zeby bylo i czym zakasic Odpowiedz Link
mammaja Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:06 No zacznie sie, zapachy grillowe beda sie unosic U sasiadow dzisiaj to sam dym byl Odpowiedz Link
marialudwika Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:08 Ide po kabanoski,bo przez Was skrecam sie z glodu... ML Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:03 Też z grilla wróciłam - kaszanka była nieziemska A absolutnie debeściarskie były grzanki z masłem czosnkowym i pietruszką Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 30.04.05, 23:56 Glodny od tego jest lodowka ) Ja sie na grillu napchalam i chyba 3 dni do lodowki nie zajrze ))))) Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:10 No! i "poszlem"do tej lodowki "otwarlem" patrzę.patrze i "doszlem" do wniosku,ze na dobranoc najmniej kaloryczna potrawą ,bedzie napoj pod tytulem żywiec Kolorowych snow wam żywczę. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:11 Glodny wisnia jestes - dyskryminujesz i tyle Sobie idziesz, bo nas nie kocasz ;-( Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:16 o nie wierny jestem(starej daty),3 dni wytrzymam, Odpowiedz Link
monia.i Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 00:17 To ci się chwali, głodny, żeś wierny...ale że sam, po cichu, wypijesz to niskokaloryczne piwo... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 08:16 przerzuczę się chyba na spanko w dzień, by nocką dłużej posiedzieć ... takimi pysznościami w nocy częstowali a ja byłam w objęciach Morfeusza wystarczy, że poczuję dymek z węgla "drzewowego" i już mnie ssie w żołądku ... chyba jakaś pierwotna natura się we mnie odzywa Odpowiedz Link
glodn_y Re: Cosik yu "wykendowo" :))) ;D 01.05.05, 23:52 Jak widać! "wykendowo")))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie "powykendowo" :))) ;D 02.05.05, 03:28 Poczytalam, najadlam sie, ale niestety juz po weekendzie ;o( W czasie weekendu musialam sie zadowolic kampingowym pichceniem i niezliczonymi probkami merlota i shiraza wychleptanymi w odwiedzanych przez nas winiarniach Hunter Valley. Trzeba bylo zostac w domu przed kompem dla tych wirtualnych zeberek ;oD Pozdrawiam oblizujac sie Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link