04.05.05, 22:25
Już nie w organizacji. I mam nadzieję, że w dobrej kondycji.
Obserwuj wątek
    • mammaja Re: Album 40+ 05.05.05, 23:33
      Sprobuje dolozyc zdjecie nowego towarzysza - podarowanego kotka smile
      • bodzio49 mój nr GG 7569904 14.06.05, 22:05

• luiza-w-ogrodzie Ale jak tam wejsc? 05.05.05, 23:53
      Dwa dni temu weszlam przez link na pierwszej stronie forum, wlozylam pare zdjec
      ale feline powiedziala mi ze sie dostalam do starego albumu. Bodziu, ratuj -
      gdzie jest ten nowy album?

pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      .·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      • bodzio49 Re: Ale jak tam wejsc? 06.05.05, 17:45
        Już wysyłam zaproszenie Luizo. Wejdziesz po linku. Trochę to trwa zanim msn to
        przekaże. Pewnie jutro będzie na skrzynce.
        • bodzio49 Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 21:56
          No i co z tymi nowymi? Luizo czy dostałaś zaproszenie? Terem weszła i nikt
          węcej. Msn coś znowu kombinuje bo musiałem aktualizować profil. Jeśli u kogoś
          też pojawia się plansza z miejscami do wypełnienia to trzeba wszystkie wypełnić
          a na następnej planszy powtórzyć ten sam adres co był dotychczas i
          zaakceptować. Będzie dobrze.
          • kornikuno Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:03
            Tez bym chciala , ale nie posiadam cyfrowki, skannera i innych takich...
            No , moze kiedys tam, zobaczymy.

Pozdrawiam i milego pstrykania zycze!
            IzaBella
            • mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:09
              Bodziu, probowalam to zrobic i wcale nie bylo dobrze.Pominawsz dluga ankiete,
              jaka kazalo mi wypelnic ciagle wraca z powrotem do sprawy hasla, mimo ze podaje
              takie jak bylo. No,moze jeszcze raz sprobuje,ale sie zniechecilam!
              • bodzio49 Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:17
                Nie hasło tam trzeba wpisać tylko powtórzyć adres smile
                • mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:35
                  Najpierw pokazuje adres e - mail, a potem passport - wiec wklepuje to co
                  zawsze i dostaje cholerna ankiete do wypelnienia!
                  • oqo Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:55
                    ja ankietę okłamałem (nieco) i wejściówkę otrzymałem w trzy sekundy smile
                    • verbena1 Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 23:00
                      Co sie u Was dzieje? Mnie wpuszcza do albumu bez problemu, w dodatku moge
                      sobie wybrac dwa albumy, stary i nowy.
                      No to sobie teraz porzadze, sama w albumie smile))
                      • mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 23:31
                        Ale ja nie wiem jaki mam password ? taki jak przy logowaniu sie?
                        • mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 23:36
                          No dobrze, wypelnilam ankiete i wlazlam. Ale po co byla ta ankieta, nie wiem smile
                  • felinecaline Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:58
                    mammaju! W pierwszym okienku wpisujesz swoj adres hotmailowy, w drugim haslo
                    (passWORD) a nie passeport.
                    To wszystko.
                    • lablafox Re: Ale jak tam wejsc? 13.05.05, 23:37
                      No to mam od dziś szlaban - żądają ankiety i innych rzeczy , których chyba nie
                      pamietam.
                      • lablafox Re: Ale jak tam wejsc? 13.05.05, 23:42
                        Jeszcze z moją pamięcią nie jest tak żle.Udało mi sie wejść
    • dado11 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 22:49
      Po wypełnieniu ankiety, wyrażeniu zgody na nie wiem co???, weszłam, a jakże...
      ale nie mogę się wylogować! Ki diabeł???
      Mówi, że nie może mnie "sign out"??? Pogięło ich, czy co???
      Pozdr. D
      • bodzio49 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 22:54
        A to coś nowego. Musi że w oko mu wpadłaś i rozstać się nie może smile
        • dado11 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 22:59
          A rada jakaś na taką przypadłość???
          Poza gwałtownym zbrzydnięciem!
          ??? D.
          • bodzio49 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 23:45
            Wyjdź i już. Nic się nie stanie. I w żadnym przypadku nie brzydnij smile
    • dado11 Re: Album 40+ 03.06.05, 00:50
      Fotoreportaz z majowki w Albumie juz jestsmile
      Zapraszam, D.
      • lablafox Zapraszam na podróz sentymentalną 06.06.05, 18:05

• bodzio49 Re: Zapraszam 14.06.05, 00:05
          Chciałbym poinformować, że nieco zmieniamy formułę uczestnictwa w albumie 40+.
          Ponieważ nie wszyscy dysponują odpowiednim sprzętem czy umiejętnościami czy
          inne względy mają na względzie, to nie będziemy sztywno się trzymać obowiązku
          zamieszczania swojej podobizny czy zdjęć. Dostateczną rekomendacją jest stałe
          uczestnictwo na forum 40+, sympatia pozostałych uczestników i wyrażenie chęci
          bawienia się z nami i ogladania naszych fotek. Wysłałem zaproszenie dla
          fedorczyk4. Pamiętam, że co najmniej 2 osoby wspominały jeszcze że mają chęć
          ale nie jestem pewien i nie chciałbym się narzucać. Proszę więc o sygnał komu
          jeszcze wysłać zaproszenia.
          Wysłałem też Luizie w ogrodzie ale nie wiem czy do ogrodu nie donoszą
          korespondencji smile czy się rozmyśliła? Emerytus też nabrał wody w usta i nie
          odzywa się. A przecież jest to fajna zabawa i myślę, że warto.
          • dan8 Re: Zapraszam 14.06.05, 06:43
            Bodziu od Ciebie nie dostalam ani jednego zaproszenia.
            • lablafox Re: Zapraszam 14.06.05, 07:25
              Aż nieprawdopodobne.
              Bodziu , zapraszaj , natychmiast.
              • bodzio49 Re: Zapraszam 14.06.05, 19:17
                Już się robi smile Wysłałem na adres gazetowy, kto jeszcze?
                • lablafox Re: Zapraszam 14.06.05, 21:39
                  Masz wiadomość na gg , Bodziu.
                  • bodzio49 Re: Zapraszam 14.06.05, 22:00
                    Musiałem niestety założyć nowy nr GG ponieważ po zmianie systemu operacyjnego
                    nie mogłem odtworzyć starego bo adres, który był do niego przypisany też już
                    nie istnieje. Nowy nr gg - 7569904. Proszę o pisanie na ten ponieważ straciłem
                    wszystkie numery i nawet nie mogę powiadomić sad
                    • bodzio49 mój nr GG - 7569904 14.06.05, 22:06

• bodzio49 Album 40+ 14.06.05, 22:23
                        Czy amof@op.pl to ktoś nam znajomy?
                        • jutka1 Re: Album 40+ 14.06.05, 22:31
                          bodzio49 napisał:

> Czy amof@op.pl to ktoś nam znajomy?
                          Mnie nie smile
                          • lablafox Re: Album 40+ 14.06.05, 22:36
                            Mnie tez nie.
                            • mammaja Re: Album 40+ 14.06.05, 23:28
                              Ani mnie nie!
                              • oqo Re: Album 40+ 14.06.05, 23:39
                                nie.
                                • marialudwika Re: Album 40+ 14.06.05, 23:43
                                  nie.
                                  ML
                                  • dan8 Re: Album 40+ 15.06.05, 14:36
                                    Dzieki Bodziu za zaproszenie,juz weszlam i poogladalam.
    • ewelina10 Re: Album 40+ 15.06.05, 22:18
      zamieściłam parę fotek, które zrobiono mi dzisiaj wieczorkiem, po dyskusji
      o "równości"
      • bodzio49 Re: Album 40+ 15.06.05, 22:46
        Rzeczywiście chyba dobry ubaw miałaś Ewelino smile Zaczynam podejrzewać, że
        byliśmy podpuszczani.
        • skynews Re: Album 40+ 15.06.05, 23:27

Ktoś kto mi dzisiaj pozował...

Enjoy!
          sky
        • ewelina10 Re: Album 40+ 16.06.05, 09:47
          bodzio49 napisał:
          > Rzeczywiście chyba dobry ubaw miałaś Ewelino smile Zaczynam podejrzewać, że
          > byliśmy podpuszczani.

hy hy hy ... ubaw miałam, ale już "po" mojej ripoście i to z innego powodu.

ot taki sobie paradoks wink
          wyłączono mi komputer z obawy przed burzą i pozostało mi już tylko sobie
          popatrzyć w ten ciemny "martwy" monitor wink ... nic a nic ze świata netu do
          mnie nie docierało wink)) rozśmieszyła mnie ta absurdalność tej sytuacji.

czasami przy jakimś temacie na forum ulegamy jakimś emocjom, nasz stosunek
          przybiera formę niejednokrotnie osobistą a tu w realu ... w jednej chwili
          odetną ci zasilenie i stan naszego ducha ulega całkowitej przemianie wink))
    • dado11 Re: Album 40+ 19.06.05, 00:09
      wkleiłam kilka wczesno-letnich impresjismile
      D.
      • mammaja Re: Album 40+ 19.06.05, 22:12
        ...a ja migawki z opisywanych koncertow smile
        • lablafox Re: Album 40+ 19.06.05, 23:08
          zapraszam na spektakl na Stary Rynek w Poznaniu.
          • mammaja Re: Album 40+ 25.06.05, 22:13
            Jakos nie moge wejsc do albumu! Czy strona dziala?
            • verbena1 Re: Album 40+ 25.06.05, 23:14
              Mm, u mnie dziala, probuj jeszcze raz, moze to tylko chwilowe.
              • mammaja Re: Album 40+ 26.06.05, 15:37
                I znowu to samo.Wchodze do albumu, ale dalej ani krokusad Przy jakimkolwiek
                ruchu mnie wywala sad
    • ewelina10 Re: Album 40+ 26.06.05, 21:03
      u mnie album otwiera się
      • mammaja Re: Album 40+ 26.06.05, 22:19
        U mnie sie tez otwiera, ale tylko na glowna strone, potem juz nie moge nigdzie
        wejsc.Jaka moze byc tego przyczyna, wie kto?
        • mammaja Re: Album 40+ 26.06.05, 22:30
          Weszlam, obejrzalam zdjecia Bodzia, rewelacyjne! A potem znowu wylecialam smile
          Czhcialam skasowac zime i wstawic lato - moze kiedys sie uda?
          • bodzio49 Re: Album 40+ 26.06.05, 23:05
            Witam.
            Może łącze masz Mammaju zbyt "wolne". U mnie chodzi wszystko ale rzeczywiście
            znacznie wolniej niż zwykle a mam bardzo szybkie. Piękny był ten łykend w
            Drawieńskim Parku Narodowym. Spotkałem się nawet oko w oko z rodzinką Borsuków.
            Niestety, gapiły się na mnie zdziwione tylko do momentu kiedy ruszyłem ręką z
            aparatem.
            • verbena1 Re: Album 40+ 01.07.05, 00:15
              zdjecia z wizyty rodzinnej do ogladania w albumie
              zapraszam Verbena
              • dan8 Re: Album 40+ 01.07.05, 05:10
                Verbena obejrzalam,masz urocza rodzinke,a domki nad woda wygladaja ja z bajki.
                • mammaja Re: Album 40+ 01.07.05, 10:33
                  Udalo sie wejsc i obejrzec te czarujace obrazki z wizyty! Dzieki Verbeno! Jak
                  sie juz uda to napisze wiecej w albumiesmile
                  • lablafox Re: Album 40+ 01.07.05, 10:43
                    Verbeno .Byliście na wycieczce w Giethoorn?
                    ZOO w Emmen pamietamy doskonale .
                    Jedna z kóz obżarłaby mi spódniczkę , zdążyłam jej wydrzeć ją z pyska.
                    • lablafox Re: Album 40+ 01.07.05, 10:46
                      Zaczynałam sie zastanawiać ,czy wklejane do albumu zdjecia są widoczne , bo
                      wkleiłam podróz parowozem i trupę teatralną i nikt ich nie widział , wreszcie
                      jakieś reakcje na spływ Bodzia , to znaczy ,że zdjęcia niektóych osób są
                      widoczne.
                      Spadł mi kamień z serca.
                      • mammaja Re: Album 40+ 01.07.05, 13:27
                        LX, dla mnie czasami sa widoczne, ale pisac ani powiekszyc nie moge,
                        • bodzio49 Re: Album 40+ 01.07.05, 19:04
                          W albumie wszystko w porządku, widać wszystkie zdjęcia smile I teatralne Lx i
                          koncertowe Mammajki i Halinki rodzinne - super. Ale, ale, dzisiaj imieniny
                          Haliny. Czy to nie twoje Verbeno? Pamiętam, bo sam mam też taką w domu smile
                          Składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim Halinkom.
                          • bodzio49 Re: Album 40+ 02.07.05, 22:57
                            Chyba już mammaja uporała się z albumem bo nowe fotki sie pojawiły.
                            • mammaja Re: Album 40+ 03.07.05, 00:04
                              Nie calkiem! udalo sie wkleic jedno zdjecie i ten ochydny potwor dalej blokuje,
                              mimo wysilkow corki i konsultacji ze Sky'em. Zajme sie tym po powrocie smile
                              • lablafox Re: Album 40+ 03.07.05, 20:09
                                Bardzo ciekawe zdjęcia Dan , zachęcam do oglądania.
                                Otworzyłam też kolejne moje lato.
                                • skynews Re: Album 40+ 03.07.05, 23:22

Mm zwrocila mi uwage na pewien problem;
                                  majacy ewentualne problemy z ogladaniem i wstawianiam zdjec do albumu -
                                  nalezy w ustawieniach programow zabezpieczajacych typu firewall i przegladarkach
                                  internetowych zmienic ustawienia tak aby bylo akceptowane
                                  i przepuszczane "ciasteczko" o nazwie "HTTP Netscape Cookie Monster".

Np. Norton Internet Security ma to w sekcji "Intrusion Detection" - nalezy
                                  zlikwidowac haczyk przy "HTTP Netscape Cookie Monster" i potwierdzic.

Ci, ktorzy nie maja tego problemu albo juz to zrobili przy okazji odwiedzin na
                                  innych stronach internetowych lub ich zabezpieczenia przed atakami w sieci
                                  sa niewystarczajace.

Ten Cookie Monster to nic groznego mimo ze sie groznie nazywa.

Co to sa cookies i dlaczego musza byc bardzo czesto akceptowane mozna poczytac
                                  ponizej:
                                  profil.wp.pl/problem.html?akcja=cotocookies&serwis=wp.pl
                                  www.cvonline.pl/content/index.php?id=765
                                  • dan8 Re: Album 40+ 04.07.05, 04:49
                                    Dzieki Sky za wyjasnienie problemu.
                                    • lablafox Re: Album 40+ 31.07.05, 17:33
                                      Zapraszam na Warmię Dado - przecudnie malarskie zdjecia, zatrzymując się po
                                      drodze by podziwiac zachód słońca. letni zachód słońca
                                      • lablafox Proszę o kluczyk 05.08.05, 19:14
                                        do albumu dla Luizy.
                                        • dan8 Re: Proszę o kluczyk 07.08.05, 09:47
                                          Co stalo sie ze zdjeciami zwierzaczkow z ostatniego konkursu fotograficznego?
                                          • lablafox Zapraszam na spotkanie z bocianami. 09.08.05, 22:23

• bodzio49 kluczyk dla Luizy 09.08.05, 22:36
                                              Luiza już dawno dostała kluczyk. Tylko chyba nie ma czasu tym się zająć.
                                              • lablafox Re: kluczyk dla Luizy 09.08.05, 22:37
                                                Hmmmmmmmmmmmmmm , a to nie był kluczyk do tego pierwszego albumu?
                                                Z rozmowy wynikało ,że go nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka