bodzio49 04.05.05, 22:25 Już nie w organizacji. I mam nadzieję, że w dobrej kondycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: Album 40+ 05.05.05, 23:33 Sprobuje dolozyc zdjecie nowego towarzysza - podarowanego kotka Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Ale jak tam wejsc? 05.05.05, 23:53 Dwa dni temu weszlam przez link na pierwszej stronie forum, wlozylam pare zdjec ale feline powiedziala mi ze sie dostalam do starego albumu. Bodziu, ratuj - gdzie jest ten nowy album? pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Ale jak tam wejsc? 06.05.05, 17:45 Już wysyłam zaproszenie Luizo. Wejdziesz po linku. Trochę to trwa zanim msn to przekaże. Pewnie jutro będzie na skrzynce. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 21:56 No i co z tymi nowymi? Luizo czy dostałaś zaproszenie? Terem weszła i nikt węcej. Msn coś znowu kombinuje bo musiałem aktualizować profil. Jeśli u kogoś też pojawia się plansza z miejscami do wypełnienia to trzeba wszystkie wypełnić a na następnej planszy powtórzyć ten sam adres co był dotychczas i zaakceptować. Będzie dobrze. Odpowiedz Link
kornikuno Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:03 Tez bym chciala , ale nie posiadam cyfrowki, skannera i innych takich... No , moze kiedys tam, zobaczymy. Pozdrawiam i milego pstrykania zycze! IzaBella Odpowiedz Link
mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:09 Bodziu, probowalam to zrobic i wcale nie bylo dobrze.Pominawsz dluga ankiete, jaka kazalo mi wypelnic ciagle wraca z powrotem do sprawy hasla, mimo ze podaje takie jak bylo. No,moze jeszcze raz sprobuje,ale sie zniechecilam! Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:17 Nie hasło tam trzeba wpisać tylko powtórzyć adres Odpowiedz Link
mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:35 Najpierw pokazuje adres e - mail, a potem passport - wiec wklepuje to co zawsze i dostaje cholerna ankiete do wypelnienia! Odpowiedz Link
oqo Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:55 ja ankietę okłamałem (nieco) i wejściówkę otrzymałem w trzy sekundy Odpowiedz Link
verbena1 Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 23:00 Co sie u Was dzieje? Mnie wpuszcza do albumu bez problemu, w dodatku moge sobie wybrac dwa albumy, stary i nowy. No to sobie teraz porzadze, sama w albumie )) Odpowiedz Link
mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 23:31 Ale ja nie wiem jaki mam password ? taki jak przy logowaniu sie? Odpowiedz Link
mammaja Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 23:36 No dobrze, wypelnilam ankiete i wlazlam. Ale po co byla ta ankieta, nie wiem Odpowiedz Link
felinecaline Re: Ale jak tam wejsc? 12.05.05, 22:58 mammaju! W pierwszym okienku wpisujesz swoj adres hotmailowy, w drugim haslo (passWORD) a nie passeport. To wszystko. Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale jak tam wejsc? 13.05.05, 23:37 No to mam od dziś szlaban - żądają ankiety i innych rzeczy , których chyba nie pamietam. Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale jak tam wejsc? 13.05.05, 23:42 Jeszcze z moją pamięcią nie jest tak żle.Udało mi sie wejść Odpowiedz Link
dado11 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 22:49 Po wypełnieniu ankiety, wyrażeniu zgody na nie wiem co???, weszłam, a jakże... ale nie mogę się wylogować! Ki diabeł??? Mówi, że nie może mnie "sign out"??? Pogięło ich, czy co??? Pozdr. D Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 22:54 A to coś nowego. Musi że w oko mu wpadłaś i rozstać się nie może Odpowiedz Link
dado11 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 22:59 A rada jakaś na taką przypadłość??? Poza gwałtownym zbrzydnięciem! ??? D. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 40+ Bodziu!!! 16.05.05, 23:45 Wyjdź i już. Nic się nie stanie. I w żadnym przypadku nie brzydnij Odpowiedz Link
dado11 Re: Album 40+ 03.06.05, 00:50 Fotoreportaz z majowki w Albumie juz jest Zapraszam, D. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Zapraszam 14.06.05, 00:05 Chciałbym poinformować, że nieco zmieniamy formułę uczestnictwa w albumie 40+. Ponieważ nie wszyscy dysponują odpowiednim sprzętem czy umiejętnościami czy inne względy mają na względzie, to nie będziemy sztywno się trzymać obowiązku zamieszczania swojej podobizny czy zdjęć. Dostateczną rekomendacją jest stałe uczestnictwo na forum 40+, sympatia pozostałych uczestników i wyrażenie chęci bawienia się z nami i ogladania naszych fotek. Wysłałem zaproszenie dla fedorczyk4. Pamiętam, że co najmniej 2 osoby wspominały jeszcze że mają chęć ale nie jestem pewien i nie chciałbym się narzucać. Proszę więc o sygnał komu jeszcze wysłać zaproszenia. Wysłałem też Luizie w ogrodzie ale nie wiem czy do ogrodu nie donoszą korespondencji czy się rozmyśliła? Emerytus też nabrał wody w usta i nie odzywa się. A przecież jest to fajna zabawa i myślę, że warto. Odpowiedz Link
dan8 Re: Zapraszam 14.06.05, 06:43 Bodziu od Ciebie nie dostalam ani jednego zaproszenia. Odpowiedz Link
lablafox Re: Zapraszam 14.06.05, 07:25 Aż nieprawdopodobne. Bodziu , zapraszaj , natychmiast. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Zapraszam 14.06.05, 19:17 Już się robi Wysłałem na adres gazetowy, kto jeszcze? Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Zapraszam 14.06.05, 22:00 Musiałem niestety założyć nowy nr GG ponieważ po zmianie systemu operacyjnego nie mogłem odtworzyć starego bo adres, który był do niego przypisany też już nie istnieje. Nowy nr gg - 7569904. Proszę o pisanie na ten ponieważ straciłem wszystkie numery i nawet nie mogę powiadomić Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album 40+ 14.06.05, 22:31 bodzio49 napisał: > Czy amof@op.pl to ktoś nam znajomy? *********** Mnie nie Odpowiedz Link
dan8 Re: Album 40+ 15.06.05, 14:36 Dzieki Bodziu za zaproszenie,juz weszlam i poogladalam. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Album 40+ 15.06.05, 22:18 zamieściłam parę fotek, które zrobiono mi dzisiaj wieczorkiem, po dyskusji o "równości" Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 40+ 15.06.05, 22:46 Rzeczywiście chyba dobry ubaw miałaś Ewelino Zaczynam podejrzewać, że byliśmy podpuszczani. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Album 40+ 16.06.05, 09:47 bodzio49 napisał: > Rzeczywiście chyba dobry ubaw miałaś Ewelino Zaczynam podejrzewać, że > byliśmy podpuszczani. hy hy hy ... ubaw miałam, ale już "po" mojej ripoście i to z innego powodu. ot taki sobie paradoks wyłączono mi komputer z obawy przed burzą i pozostało mi już tylko sobie popatrzyć w ten ciemny "martwy" monitor ... nic a nic ze świata netu do mnie nie docierało )) rozśmieszyła mnie ta absurdalność tej sytuacji. czasami przy jakimś temacie na forum ulegamy jakimś emocjom, nasz stosunek przybiera formę niejednokrotnie osobistą a tu w realu ... w jednej chwili odetną ci zasilenie i stan naszego ducha ulega całkowitej przemianie )) Odpowiedz Link
lablafox Re: Album 40+ 19.06.05, 23:08 zapraszam na spektakl na Stary Rynek w Poznaniu. Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 25.06.05, 22:13 Jakos nie moge wejsc do albumu! Czy strona dziala? Odpowiedz Link
verbena1 Re: Album 40+ 25.06.05, 23:14 Mm, u mnie dziala, probuj jeszcze raz, moze to tylko chwilowe. Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 26.06.05, 15:37 I znowu to samo.Wchodze do albumu, ale dalej ani kroku Przy jakimkolwiek ruchu mnie wywala Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 26.06.05, 22:19 U mnie sie tez otwiera, ale tylko na glowna strone, potem juz nie moge nigdzie wejsc.Jaka moze byc tego przyczyna, wie kto? Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 26.06.05, 22:30 Weszlam, obejrzalam zdjecia Bodzia, rewelacyjne! A potem znowu wylecialam Czhcialam skasowac zime i wstawic lato - moze kiedys sie uda? Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 40+ 26.06.05, 23:05 Witam. Może łącze masz Mammaju zbyt "wolne". U mnie chodzi wszystko ale rzeczywiście znacznie wolniej niż zwykle a mam bardzo szybkie. Piękny był ten łykend w Drawieńskim Parku Narodowym. Spotkałem się nawet oko w oko z rodzinką Borsuków. Niestety, gapiły się na mnie zdziwione tylko do momentu kiedy ruszyłem ręką z aparatem. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Album 40+ 01.07.05, 00:15 zdjecia z wizyty rodzinnej do ogladania w albumie zapraszam Verbena Odpowiedz Link
dan8 Re: Album 40+ 01.07.05, 05:10 Verbena obejrzalam,masz urocza rodzinke,a domki nad woda wygladaja ja z bajki. Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 01.07.05, 10:33 Udalo sie wejsc i obejrzec te czarujace obrazki z wizyty! Dzieki Verbeno! Jak sie juz uda to napisze wiecej w albumie Odpowiedz Link
lablafox Re: Album 40+ 01.07.05, 10:43 Verbeno .Byliście na wycieczce w Giethoorn? ZOO w Emmen pamietamy doskonale . Jedna z kóz obżarłaby mi spódniczkę , zdążyłam jej wydrzeć ją z pyska. Odpowiedz Link
lablafox Re: Album 40+ 01.07.05, 10:46 Zaczynałam sie zastanawiać ,czy wklejane do albumu zdjecia są widoczne , bo wkleiłam podróz parowozem i trupę teatralną i nikt ich nie widział , wreszcie jakieś reakcje na spływ Bodzia , to znaczy ,że zdjęcia niektóych osób są widoczne. Spadł mi kamień z serca. Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 01.07.05, 13:27 LX, dla mnie czasami sa widoczne, ale pisac ani powiekszyc nie moge, Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 40+ 01.07.05, 19:04 W albumie wszystko w porządku, widać wszystkie zdjęcia I teatralne Lx i koncertowe Mammajki i Halinki rodzinne - super. Ale, ale, dzisiaj imieniny Haliny. Czy to nie twoje Verbeno? Pamiętam, bo sam mam też taką w domu Składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim Halinkom. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 40+ 02.07.05, 22:57 Chyba już mammaja uporała się z albumem bo nowe fotki sie pojawiły. Odpowiedz Link
mammaja Re: Album 40+ 03.07.05, 00:04 Nie calkiem! udalo sie wkleic jedno zdjecie i ten ochydny potwor dalej blokuje, mimo wysilkow corki i konsultacji ze Sky'em. Zajme sie tym po powrocie Odpowiedz Link
lablafox Re: Album 40+ 03.07.05, 20:09 Bardzo ciekawe zdjęcia Dan , zachęcam do oglądania. Otworzyłam też kolejne moje lato. Odpowiedz Link
skynews Re: Album 40+ 03.07.05, 23:22 Mm zwrocila mi uwage na pewien problem; majacy ewentualne problemy z ogladaniem i wstawianiam zdjec do albumu - nalezy w ustawieniach programow zabezpieczajacych typu firewall i przegladarkach internetowych zmienic ustawienia tak aby bylo akceptowane i przepuszczane "ciasteczko" o nazwie "HTTP Netscape Cookie Monster". Np. Norton Internet Security ma to w sekcji "Intrusion Detection" - nalezy zlikwidowac haczyk przy "HTTP Netscape Cookie Monster" i potwierdzic. Ci, ktorzy nie maja tego problemu albo juz to zrobili przy okazji odwiedzin na innych stronach internetowych lub ich zabezpieczenia przed atakami w sieci sa niewystarczajace. Ten Cookie Monster to nic groznego mimo ze sie groznie nazywa. Co to sa cookies i dlaczego musza byc bardzo czesto akceptowane mozna poczytac ponizej: profil.wp.pl/problem.html?akcja=cotocookies&serwis=wp.pl www.cvonline.pl/content/index.php?id=765 Odpowiedz Link
lablafox Re: Album 40+ 31.07.05, 17:33 Zapraszam na Warmię Dado - przecudnie malarskie zdjecia, zatrzymując się po drodze by podziwiac zachód słońca. letni zachód słońca Odpowiedz Link
dan8 Re: Proszę o kluczyk 07.08.05, 09:47 Co stalo sie ze zdjeciami zwierzaczkow z ostatniego konkursu fotograficznego? Odpowiedz Link
bodzio49 kluczyk dla Luizy 09.08.05, 22:36 Luiza już dawno dostała kluczyk. Tylko chyba nie ma czasu tym się zająć. Odpowiedz Link
lablafox Re: kluczyk dla Luizy 09.08.05, 22:37 Hmmmmmmmmmmmmmm , a to nie był kluczyk do tego pierwszego albumu? Z rozmowy wynikało ,że go nie ma. Odpowiedz Link