alina77reytan 31.12.06, 21:08 Ko0chani, jestesmy we dwie 40+, zaraz beda trzy, i sobie zaczynamy drinkowac... a jak Wy spedzacie Sylwestra? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 21:25 Nie jestem singlem, ale jak znam zycie po toascie malzonek uda sie na spoczynek, a ja zostane z dwoma psicami corki i Tv, lub DVD i tak bedziemy sobie drzemac do rana (nie liczac okresu petard i fajerwerkow). Drinki do wyboru do koloru. Bardzo sympatyczny sposob sylwestrowania Odpowiedz Link
alina77reytan Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 21:36 No to zyvczymy najkolorowszych drinkow i ladnych petard za oknem... dwie samotnie pijace Odpowiedz Link
zbyfauch Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 22:02 U mnie zupełnie jak w Polsce. Smarkateria szczela od rana. Ja popijam sobie łyskę a w tle pokrzykuje Wojewódzki. Odpowiedz Link
alina77reytan Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 22:28 A gdzie ten Wojewodzki, w TVN? ja mam jakies koncerta wlaczopne aledla mie juz wsio ryba, cczas na muze przelaczytc chyba, dobra muze z lat v70tych... jestem po 3 drinku to wszystko tlumaczy, prawda? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 22:36 W TVN. Tak, to wszystko tłumaczy. Literówki też. Odpowiedz Link
danab71 Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 22:59 czytam, podczytuję, coś tam skrobię... jak mi dobrze, jak miło, jak błogo... ( czy jestem singlem ? - hmmm - nie do końca chyba, a jednak... ) o_u Odpowiedz Link
alina77reytan Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 23:44 Jestesmy juz we trzy, dwie pijane, trecia dobija... badzcie z nami Odpowiedz Link
mantra1 Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 23:04 Wasze zdrówko, singielki, parzyści, trójkaty i wielokąty ! ) Mantra i Nokata - formalnie jeszcze przez chwilę single w kohabitacie Odpowiedz Link
alina77reytan Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 23:45 Nic nie rozumiem, ale moze nie musze... oderwalam sie od pijacych kolezanek, by oddac sioe rozkoszon czatowania... o rany, przypominakja mi sie dawne czasy uzaleznienia od IRC.... zaraz polnoc, kochani... wasza Odpowiedz Link
mantra1 Re: noc sylwestrowa singli 31.12.06, 23:58 Nokata to chlop, mimo damskiej koncowki. ))) Najlepszego! ) Odpowiedz Link
danab71 Re: noc sylwestrowa singli 01.01.07, 00:03 chłop z damską końcówką ?????????? mamma mia ! - teraz to ja nic nie rozumiem wszystkiego naj ! o_u Odpowiedz Link