lablafox 20.02.07, 11:06 dla działalności gospodarczej - z dostępem do netu i tanimi opłatami?Co sądzicie o mBanku? Do tej pory miałam konto w Millenium , ale robi sie coraz drozsze , więc szukam tanszego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 12:03 Od poczatku uzywam BPH, bo ma u nas filie, jestem zadowolona, a cenowo w jakims rankingu wyszedl dobrze. Odpowiedz Link
joujou Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 14:35 Też mamy w Millenium, od dość dawna myślimy o zmianie i na myśleniu jak na razie się kończy więc chętnie poczytałabym Wasze opinie o innych bankach. Odpowiedz Link
natkaa66 Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 14:46 Polecam BGŻ-miła obsługa,nie ma kolejek,rozsądne oprocentowania,niższe opłaty za operacje bankowe i prowadzenie konta.Dostęp poprzez internet i telefon! Natomiast w BPH(bynajmniej w naszej filii)brak profesjonalizmu,pomyłki,bałagan ,kolejki. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 18:21 Od zeszłego roku nie ma już obowiązku posiadania konta na firmę. Można się rozliczać z ZUSem i Skarbowym za pośrednictwem zwykłego RORu. Jam mam konto w MultiBanku i jestem bardzo zadowolony ale dobry i tani jest też LukasBank. Ale to dobre dla tych co korzystają z internetu. Odpowiedz Link
lablafox Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 18:21 natko interesuje mnie tylko przekazywanie przelewów przez net i bankomat.Zadnych kolejek , nie chce mi sie już.Zrobiłam śledztwo , już prawie wszystko wiem i od 1 marca zmieniam bank. Jakas w tym roku obliczona sie zrobiłam Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 18:27 Mi wyszło najtaniej w MultiBanku. Ale to zależy z jakich produktów się korzysta. Wszystko jest na stronach banków. Odpowiedz Link
josarna Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 20:32 Ja mam konta w kilku bankach, ale wciąż najbardziej lubię mBank: żadnych awarii, prosta obsługa, hasła sms-owe. Przelew firmowy 1 zł, prywatny 50 gr. Odpowiedz Link
mammaja Re: Bank , jaki polecacie 20.02.07, 23:33 ja moge to samo napisac do BPH, wszystko zalatwiam przez net, a ile kosztuje przelew - chyba zlotowke , to naprawde nie ma znaczenia, znowu tak duzo nie przelewam W kazdym razie taniej niz na poczcie Odpowiedz Link
jarus111 Re: Bank , jaki polecacie 21.02.07, 00:30 Zdecydowanie mBank. Przelewy podatkowe i do ZUS 0zł, pozostałe 1zł. Ale najważniejsza jest niezawodność w dostępie. Konserwacja systemu zawsze w nocy z soboty na niedzielę. Natomiast zdecydowanie odradzam Kredyt Bank. Mieliśmy tam subkonto a historię rachunku można wydrukować tylko do trzech miesięcy do tyłu. W zeszłym roku do US potrzebowaliśmy wyciągi za 2003r i zapłaciliśmy ponad 200zł za wydruk z archiwum kilkunastu kartek. Rozbój w biały dzień!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszynka415 Re: Bank , jaki polecacie 21.02.07, 10:12 Jetem wierna PKO ,nie narzekam ale dzialanosci nie prowadze Odpowiedz Link
mammaja Re: Bank , jaki polecacie 21.02.07, 11:56 mBank wlasnie przyslal do skrzynki swoja oferte, bardzo zachecajaca. Ale narazie pozstane przy tym, ktorego filie mam bliziutko, chociaz rzadko tam chodze. Obsluga internetowa dziala bez zarzutu. Odpowiedz Link