samiec2 04.08.03, 12:14 Wchodzę w jedno forum, wchodzę w drugie forum - wszędzie te same kobitki. Oczy przecieram ze zdumienia - sam babiniec. Gdzie te chłopy. Siedzą tylko w tych erotykach. Kobitki nie róbcie z forum biura matrymonialnego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: dziewczyny po... 04.08.03, 14:56 Chlopy maja swoje forum.Nikt z nas tu biur matrymonialnych jeszcze nie otworzyl,hi,hi.Jestes zainteresowany to poszukaj w internecie odpowiednich linkow. ml Odpowiedz Link
mammaja Re: Samcza logika. 04.08.03, 21:44 Cos mi tu nie gra!Powinienes byc zachwycony,ze trafiles na harem.Czy uwazasz ze mamy sie zagryzac nawzajem?I gdzie tu "biuro matrymonialne,jezeli nie ma ofert?Zaloz forum "samcy w wieku xx".Napewno go nie odwiedze! Odpowiedz Link
glodn-y Re:hi.hi.hi. 04.08.03, 21:49 Ciekaw jestem co byś robiła(ew pisała)na forum wlniałych,szczerbatych samców xxx XXL Odpowiedz Link
mammaja Re:hi.hi.hi. 04.08.03, 22:20 Internet ma te zalete ze wszyscy sa piekni i owlosieni ,a porazaja sila intelektu i humoru. Odpowiedz Link
marialudwika Re:hi.hi.hi. 04.08.03, 22:32 Ach,to najprawdziwsza PRAWDA.Jestes dowcipna ml Odpowiedz Link
mammaja Re:hi.hi.hi. 04.08.03, 22:36 Dzieki.Ty tez.I nie dajesz sie omamic .Tak trzymaj!))))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: dziewczyny po... 13.09.03, 15:59 Myliłeś się co do biura matrymonialnego. Wystarczy nam jedno już w domu)) Zobacz co się dzieje - Ty, glodn_y, popay - to mężczyźni, którzy się znają na rzeczy. Ale Wy gdzieś indziej zabawiacie towarzystwo. Dziś wolna sobota, pogoda też całkiem całkiem, a ci mężczyźni, którzy tu są.... za grosz poczucia humoru. Te ich rozmowy o polityce.....panowie nie przy obiedzie. Dziś dzień relaxu)) Dziś tematy o pracy i o polityce - proszę zostawiać poza salonem. Odpowiedz Link
jej_maz Re: dziewczyny po... 13.09.03, 16:05 ewelina10 napisała: > Myliłeś się co do biura matrymonialnego. Wystarczy nam jedno już w domu)) > Zobacz co się dzieje - Ty, glodn_y, popay - to mężczyźni, którzy się znają na > rzeczy. Ale Wy gdzieś indziej zabawiacie towarzystwo. > Dziś wolna sobota, pogoda też całkiem całkiem, a ci mężczyźni, którzy tu są.... > > za grosz poczucia humoru. > Te ich rozmowy o polityce.....panowie nie przy obiedzie. Dziś dzień relaxu:- ))) > Dziś tematy o pracy i o polityce - proszę zostawiać poza salonem. Chodze dzisiaj za Toba po forum i odpisuje a Ty nie zwracasz na mnie wogole uwagi; przeciez napisalem ze lubie spontanicznie a Ty tu z takim zarzutem ((( ) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: dziewczyny po... 13.09.03, 16:10 jej_maz napisał: > Chodze dzisiaj za Toba po forum i odpisuje a Ty nie zwracasz na mnie wogole > uwagi; przeciez napisalem ze lubie spontanicznie a Ty tu z takim zarzutem : (((( > Widzisz - zagłębiłam się w naszą historię, że przegapiłam fakt Twojego pojawienia się. Jakaś nostalgia czy cusik takiego To wszystko przez jakąs pracę ....zapomniałam tego koloru)) Co Ty w sobotę tu robisz. Nie wziąłeś rozwodu z żoną)) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: dziewczyny po... 13.09.03, 16:07 Pani Henryk Sienkiewicz to była bardzo mądra kobieta Znała się na charakterach mężczyzn:-# Mężczyźni w ogóle mają nader słabe pojęcie o dwóch rzeczach, mianowicie: o logice i delikatności. Henryk Sienkiewicz Odpowiedz Link