canadyjczyk 22.10.03, 16:38 i pozdrawiam. Fajna stronka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Witam 22.10.03, 16:49 Wiataj kolejny kanadyjczyku. Niedługo tubylcy (z Polski) będa musieli dostosować się do Waszej strefy czasowej) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Witam 22.10.03, 16:52 Witaj!canadyjczyku..coraz Was wiecej z Kanady.. ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Witam 22.10.03, 22:46 I ja witam pojawiajacych sie,jak meteory nowych.Napiszcie cos bo "starzy" osiedli na laurach... ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Witam 22.10.03, 22:50 Nie osiedli na laurach, tylko siedzą jak na szpilkach, bo czas goni(( Dobranoc Odpowiedz Link
marialudwika Re: Witam 22.10.03, 22:59 Ty Wedrowcze jestes "obecna usprawiedliwiona'!!!!! ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Witam 22.10.03, 23:20 Miło powitać Pana )) Jako, że przeważają siły kobiece, mam nadzieję, że zwiększone siły męskie urozmaicą to forum ))) Odpowiedz Link
lablafox Re: Witam 22.10.03, 23:37 Również serdecznie witam . Zagość u nas dłużej, bo Panówu nas jak na lekarstwo. Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
foxal Re: Witam 23.10.03, 02:54 > Zagość u nas dłużej, bo Panówu nas jak na lekarstwo. > Pozdrawiam lablafox< Lfx Jak to milo dowiedziec sie, ze mozna nas zaliczyc do srodkow farmaceutycznych. Nalezy tylko napisac ostrzezenie: wstrzasnac przed uzyciem - doustnie lub dowcipnie - w nadmiarze moze byc szkodliwe. Co do usypiajacej atmosfery, to wedlug mnie jest to wynikiem raczej tematyki a nie zmeczenia bywalcow. Przychodzimy/zagladamy dla rozrywki a nie zeby sie nudzic. Jesli chodzi o spanie to mozna rowniez spac na siedzaco, zwlaszcza jak sie patrzy w TV. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Witam do foxal 23.10.03, 06:29 foxal napisał: > nie zmeczenia bywalcow. Przychodzimy/zagladamy dla rozrywki a nie zeby sie > nudzic. Jesli chodzi o spanie to mozna rowniez spac na siedzaco, zwlaszcza jak > sie patrzy w TV. A może tak spróbowałbyś sam własnej inicjatywy, bo to rzeczywiście zaczyna być nudne. Atmosferę rozrywki się współtworzy, a nie oczekuję się od innych, że będą Ciebie zabawiali. Tak to każdy by chciał. Odpowiedz Link
syla63 Re: Witam do foxal 23.10.03, 08:54 Nie narzekajcie, nie jest tak źle jak wam się wydaje. Wpadłam tu zachęcona przez Feline i Marka, i odrazu poczułam się jak w domu, więc chyba nie kręćcie nosem tylko stukajcie w klawiaturę. Tematów jest bardzo dużo!!!! Odpowiedz Link
jej_maz Re: Witam do foxal 23.10.03, 16:22 syla63 napisała: > Nie narzekajcie, nie jest tak źle jak wam się wydaje. Wpadłam tu zachęcona > przez Feline i Marka, i odrazu poczułam się jak w domu, więc chyba nie > kręćcie nosem tylko stukajcie w klawiaturę. Tematów jest bardzo dużo!!!! Swiete slowa! Dzieki i... mon sourire pour la souris ) Odpowiedz Link
foxal Re: Witam ! a dlaczego do foxal <??? 23.10.03, 22:48 >Co do usypiajacej atmosfery, to wedlug mnie jest to wynikiem raczej tematyki a nie zmeczenia bywalcow. Przychodzimy/zagladamy dla rozrywki a nie zeby sie nudzic.<Foxal To jest moje originalne wyjasnienie "Nudy" czy usypiajacej atmosfery na forum evelina10 napisala: > A może tak spróbowałbyś sam własnej inicjatywy, bo to rzeczywiście zaczyna być nudne. Atmosferę rozrywki się współtworzy, a nie oczekuję się od innych, że > będą Ciebie zabawiali. Tak to każdy by chciał.<evelina10 Obecnie pytam Evelino10, gdzie ja napisalem, ze oczekuje aby mnie zabawiano? Napisalem jedynie swoje wyjasnienie dlaczego moim zdaniem jest cicho i nudno, co wcale nie oczekuje aby ktos dla mnie tanczyl czy cos podobnego. Na ktorejs ze stron napisalem czym powinno sie charakyeryzowac forum i jesli mni epamiec nie myli to potwierdzilas przeczytanie tych paru wskazowek. Glownym elementem jest UNIKAC PERSONALNYCH WYCIECZEK a zajac sie tematem jako takim. Wiec tematem mojego wyjasnienia byla NUDA I BRAK PORYWAJACEGO TEMATU a nie moja personalna osoba przygladajaca sie tanczacym forumowiczom. Zaznaczam, ze nie czuje sie dotkniety czy obrazony, ale martwi mnie ze nie potrafimywyluskac wlascwego przedmoitu sprawy a uciekamy sie do adresowania do piszacego. Zwyklo sie mowic, ze zabicie gonca za smutna wiadomosc, nie poprawi sytuacji. Mimo wszystko pozdrawiam slonecznie. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Witam ! a dlaczego do foxal <??? 24.10.03, 01:41 Dziękuję za obszerne wyjaśnienie na tak prozaiczny temat. Słowo pisane bez "wizualizacji" nie zawsze prawidłowo się odbiera. Spotykałam się już z tym kilkakrotnie, że ktoś wchodzi na forum i daje krótki komentarz o jakiejś .... ciszy czy nudzie i .......wychodzi z forum. Dalej jest znowu cisza i..... nuda. Zadaję sobie wówczas pytanie...... >>a czego gościu się spodziewałeś ???"....liczysz na to, że ktoś inny będzie sobie umysł wytężał za Ciebie i w dodatku nastawiał się od czasu do czasu na czyjeś "lanie", może nawet Twoje<<. Oczywiście, że sobie trochę teraz żartuję, ale pytanie mi się same nasuwa do tego gościa)) Pozdrawiam, wprawdzie w bólach "korzonkowych" ..... stąd mój nocny post, ale optymistycznie nastawiona do życia. Odpowiedz Link
jakbar2 Re: Witam 23.10.03, 09:12 Witam canadyjczyka.Ale nie wiem, czy jesteś z kanady , czy może uprawiasz wioślarstwo na kanadyjkach )) Odpowiedz Link
jej_maz Re: Witam 23.10.03, 16:31 Rowniez witam i usmiecham sie ze nie tylko ja mam nie za dobrze dobrany nick... chociaz moj, to przynajmniej by mile polechtal ambicje moja zony ) Odpowiedz Link
felinecaline Re: Witam 23.10.03, 16:36 marku, mam nadzieje, ze nie poprzestajesz na lechtaniu JEDYNIE zoninych ambicji. pamietaj, ze rowniez dobrze widziane, nawet przez "ich_zony" jest i lechtanie innych zoninych atrybutow (nie osmiele sie byc bardziej doslowna). Odpowiedz Link
jej_maz Re: Witam 23.10.03, 16:49 eeee tam... po tylu latach to juz by sie polechtalo cudze, a najchetniej o polowe mlodsze... chociaz po glebszym zastanowieniu to boje sie ze my, samce 40+ to by usiedli na takim 22 letnim pempku i zaczeli plakac... z bezsilnosci.. )))))) Odpowiedz Link
syla63 Re: Witam 23.10.03, 19:07 Marku pomyśl sobie jak to byś musiał to młode ciało wszystkiego uczyć a odrazu ci przejdzie Wiem co mówię uwierz na słowo!!!! Poza tym czasem najlepsze jest takie ciasto co już kilka dni postoi. Jestem za postulatem Feline!!!!!! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Witam 23.10.03, 22:49 Wiesz, Mysza, ja jakos dziwnie jestem przekonana, ze te "20" nie sa takimi "20" jak to za np moich czasow bywalo: dzisiaj one nam, starszym paniom (i panom) moglyby udzielac korepetycji nie tylko teoretycznych ale i praktycznych. ja majac 20 teoretycznie bylam nawet niezle "obkuta", poptrafilam wyjasnic "mechanizm wzwodu pracia" (nie gorszcie sie, to bylo w programie -go roku moich studiow), tyle, ze pracie owo najczesciej widywalam w atlasie anatomicznym, alibo na cwiczeniach z anatomii, kiedy nijak juz wzwodzic sie nie moglo, na wieki wiekow amen utrwalone w formalinie i zadko "in situ". Odpowiedz Link
syla63 Re: Witam 24.10.03, 09:35 Felinko to nie chodzi o wiedzę, o instruktaż, wyćwiczoną lekcję, ale o to, co mają w sobie kobiety już dojrzałe. Panienka obrazi się jak nie będzie miała, co najmniej trzech orgazmów, bo, w Cosmopolitan napisali, że to norma. Nie wyobraża też sobie, że można sobie poleżeć koło siebie tylko się przytulając, co czasem jest bardziej potrzebne niż wyuzdany sex. Ja uczyłam się na sobie przy pomocy doskonałych partnerów (miałam pewnie fart), pomalutku poznawałam wszystkie tajniki zarówno swojego ciała jak i ciała mężczyzny. Wiem, że nie każdy lubi to samo, że osławione punkty erotogenne dla jednych są właściwe a innych doprowadzają do efektu wręcz przeciwnego. To jest wiedza zdobyta w drodze doświadczeń, to umiejętność wsłuchania się w partnera, bez pośpiechu i konieczności super kulminacji. Skoro się już tu pojawiłam to chyba należałoby założyć jakiś temacik o seksie:- ) No tak za oknem siarczysty mróz. Odpowiedz Link
canadyjczyk Re: Witam 24.10.03, 18:25 Jakbym uprawial wioslarstwo na kanadyjkach to bym byl "kanadyjkarz" czy z nie? Pozdrowienia dla wszystkich co tak milo powitali Odpowiedz Link