22.10.03, 16:38
i pozdrawiam.
Fajna stronka smile
Obserwuj wątek
    • wedrowiec2 Re: Witam 22.10.03, 16:49
      Wiataj kolejny kanadyjczyku. Niedługo tubylcy (z Polski) będa musieli
      dostosować się do Waszej strefy czasowejsmile)
      • marialudwika Re: Witam 22.10.03, 16:52
        Witaj!canadyjczyku..coraz Was wiecej z Kanady..
        ml
    • ada296 Witam 22.10.03, 22:36
      witam wszystkich w ten jesienny wieczór
      smile)
      • marialudwika Re: Witam 22.10.03, 22:46
        I ja witam pojawiajacych sie,jak meteory nowych.Napiszcie cos bo "starzy"
        osiedli na laurach...
        ml
        • wedrowiec2 Re: Witam 22.10.03, 22:50
          Nie osiedli na laurach, tylko siedzą jak na szpilkach, bo czas gonisad((
          Dobranoc
          • marialudwika Re: Witam 22.10.03, 22:59
            Ty Wedrowcze jestes "obecna usprawiedliwiona'!!!!!
            ml
    • glodn-y Re: Witam 22.10.03, 22:53
      Nie siedzą tylko śpią
    • iremos Re: Witam 22.10.03, 22:59
      Witam także i pozdrawiam.
    • wywrot53 Re: Witam 22.10.03, 23:20
      Miło powitać Pana smile))
      Jako, że przeważają siły kobiece, mam nadzieję, że zwiększone siły męskie
      urozmaicą to forum smile)))
      • lablafox Re: Witam 22.10.03, 23:37
        Również serdecznie witam . Zagość u nas dłużej, bo Panówu nas jak na lekarstwo.
        Pozdrawiam lablafox
        • foxal Re: Witam 23.10.03, 02:54
          > Zagość u nas dłużej, bo Panówu nas jak na lekarstwo.
          > Pozdrawiam lablafox< Lfx

Jak to milo dowiedziec sie, ze mozna nas zaliczyc do srodkow farmaceutycznych.
          Nalezy tylko napisac ostrzezenie: wstrzasnac przed uzyciem - doustnie lub
          dowcipnie - w nadmiarze moze byc szkodliwe.

Co do usypiajacej atmosfery, to wedlug mnie jest to wynikiem raczej tematyki a
          nie zmeczenia bywalcow. Przychodzimy/zagladamy dla rozrywki a nie zeby sie
          nudzic. Jesli chodzi o spanie to mozna rowniez spac na siedzaco, zwlaszcza jak
          sie patrzy w TV.
          • ewelina10 Re: Witam do foxal 23.10.03, 06:29
            foxal napisał:
            > nie zmeczenia bywalcow. Przychodzimy/zagladamy dla rozrywki a nie zeby sie
            > nudzic. Jesli chodzi o spanie to mozna rowniez spac na siedzaco, zwlaszcza
            jak
            > sie patrzy w TV.

A może tak spróbowałbyś sam własnej inicjatywy, bo to rzeczywiście zaczyna być
            nudne. Atmosferę rozrywki się współtworzy, a nie oczekuję się od innych, że
            będą Ciebie zabawiali. Tak to każdy by chciał.
            • syla63 Re: Witam do foxal 23.10.03, 08:54
              Nie narzekajcie, nie jest tak źle jak wam się wydaje. Wpadłam tu zachęcona
              przez Feline i Marka, i odrazu poczułam się jak w domu, więc chyba nie
              kręćcie nosem tylko stukajcie w klawiaturę. Tematów jest bardzo dużo!!!!
              • jej_maz Re: Witam do foxal 23.10.03, 16:22
                syla63 napisała:

> Nie narzekajcie, nie jest tak źle jak wam się wydaje. Wpadłam tu zachęcona
                > przez Feline i Marka, i odrazu poczułam się jak w domu, więc chyba nie
                > kręćcie nosem tylko stukajcie w klawiaturę. Tematów jest bardzo dużo!!!!

Swiete slowa! Dzieki i... mon sourire pour la souris wink)
            • foxal Re: Witam ! a dlaczego do foxal <??? 23.10.03, 22:48
              >Co do usypiajacej atmosfery, to wedlug mnie jest to wynikiem raczej tematyki a
              nie zmeczenia bywalcow. Przychodzimy/zagladamy dla rozrywki a nie zeby sie
              nudzic.<Foxal To jest moje originalne wyjasnienie "Nudy" czy usypiajacej
              atmosfery na forum

evelina10 napisala:

> A może tak spróbowałbyś sam własnej inicjatywy, bo to rzeczywiście zaczyna
              być nudne. Atmosferę rozrywki się współtworzy, a nie oczekuję się od innych, że
              > będą Ciebie zabawiali. Tak to każdy by chciał.<evelina10

Obecnie pytam Evelino10, gdzie ja napisalem, ze oczekuje aby mnie zabawiano?

Napisalem jedynie swoje wyjasnienie dlaczego moim zdaniem jest cicho i nudno,
              co wcale nie oczekuje aby ktos dla mnie tanczyl czy cos podobnego.

Na ktorejs ze stron napisalem czym powinno sie charakyeryzowac forum i jesli
              mni epamiec nie myli to potwierdzilas przeczytanie tych paru wskazowek. Glownym
              elementem jest UNIKAC PERSONALNYCH WYCIECZEK a zajac sie tematem jako takim.
              Wiec tematem mojego wyjasnienia byla NUDA I BRAK PORYWAJACEGO TEMATU a nie moja
              personalna osoba przygladajaca sie tanczacym forumowiczom.

Zaznaczam, ze nie czuje sie dotkniety czy obrazony, ale martwi mnie ze nie
              potrafimywyluskac wlascwego przedmoitu sprawy a uciekamy sie do adresowania do
              piszacego. Zwyklo sie mowic, ze zabicie gonca za smutna wiadomosc, nie poprawi
              sytuacji.

Mimo wszystko pozdrawiam slonecznie.
              • ewelina10 Re: Witam ! a dlaczego do foxal <??? 24.10.03, 01:41
                Dziękuję za obszerne wyjaśnienie na tak prozaiczny temat.
                Słowo pisane bez "wizualizacji" nie zawsze prawidłowo się odbiera. smile
                Spotykałam się już z tym kilkakrotnie, że ktoś wchodzi na forum i daje krótki
                komentarz o jakiejś .... ciszy czy nudzie i .......wychodzi z forum. Dalej jest
                znowu cisza i..... nuda.
                Zadaję sobie wówczas pytanie...... >>a czego gościu się
                spodziewałeś ???"....liczysz na to, że ktoś inny będzie sobie umysł wytężał za
                Ciebie i w dodatku nastawiał się od czasu do czasu na czyjeś "lanie", może
                nawet Twoje<<.
                Oczywiście, że sobie trochę teraz żartuję, ale pytanie mi się same nasuwa do
                tego gościasmile))
                Pozdrawiam, wprawdzie w bólach "korzonkowych" ..... stąd mój nocny post, ale
                optymistycznie nastawiona do życia.
    • jakbar2 Re: Witam 23.10.03, 09:12
      Witam canadyjczyka.Ale nie wiem, czy jesteś z kanady , czy może uprawiasz
      wioślarstwo na kanadyjkach smile))
    • jej_maz Re: Witam 23.10.03, 16:31
      Rowniez witam i usmiecham sie ze nie tylko ja mam nie za dobrze dobrany nick...
      chociaz moj, to przynajmniej by mile polechtal ambicje moja zony wink)
      • felinecaline Re: Witam 23.10.03, 16:36
        marku, mam nadzieje, ze nie poprzestajesz na lechtaniu JEDYNIE zoninych
        ambicji. pamietaj, ze rowniez dobrze widziane, nawet przez "ich_zony" jest i
        lechtanie innych zoninych atrybutow (nie osmiele sie byc bardziej doslowna).
        • jej_maz Re: Witam 23.10.03, 16:49
          eeee tam... po tylu latach to juz by sie polechtalo cudze, a najchetniej o
          polowe mlodsze... chociaz po glebszym zastanowieniu to boje sie ze my, samce
          40+ to by usiedli na takim 22 letnim pempku i zaczeli plakac... z bezsilnosci..
          wink))))))
          • syla63 Re: Witam 23.10.03, 19:07
            Marku pomyśl sobie jak to byś musiał to młode ciało wszystkiego uczyć a odrazu
            ci przejdziewink

Wiem co mówię uwierz na słowo!!!!

Poza tym czasem najlepsze jest takie ciasto co już kilka dni postoi.

Jestem za postulatem Feline!!!!!!
            • felinecaline Re: Witam 23.10.03, 22:49
              Wiesz, Mysza, ja jakos dziwnie jestem przekonana, ze te "20" nie sa takimi "20"
              jak to za np moich czasow bywalo: dzisiaj one nam, starszym paniom (i panom)
              moglyby udzielac korepetycji nie tylko teoretycznych ale i praktycznych. ja
              majac 20 teoretycznie bylam nawet niezle "obkuta", poptrafilam
              wyjasnic "mechanizm wzwodu pracia" (nie gorszcie sie, to bylo w programie -go
              roku moich studiow), tyle, ze pracie owo najczesciej widywalam w atlasie
              anatomicznym, alibo na cwiczeniach z anatomii, kiedy nijak juz wzwodzic sie nie
              moglo, na wieki wiekow amen utrwalone w formalinie i zadko "in situ".
              • syla63 Re: Witam 24.10.03, 09:35
                Felinko to nie chodzi o wiedzę, o instruktaż, wyćwiczoną lekcję, ale o to, co
                mają w sobie kobiety już dojrzałe. Panienka obrazi się jak nie będzie miała,
                co najmniej trzech orgazmów, bo, w Cosmopolitan napisali, że to norma. Nie
                wyobraża też sobie, że można sobie poleżeć koło siebie tylko się przytulając,
                co czasem jest bardziej potrzebne niż wyuzdany sex.
                Ja uczyłam się na sobie przy pomocy doskonałych partnerów (miałam pewnie
                fart), pomalutku poznawałam wszystkie tajniki zarówno swojego ciała jak i
                ciała mężczyzny. Wiem, że nie każdy lubi to samo, że osławione punkty
                erotogenne dla jednych są właściwe a innych doprowadzają do efektu wręcz
                przeciwnego. To jest wiedza zdobyta w drodze doświadczeń, to umiejętność
                wsłuchania się w partnera, bez pośpiechu i konieczności super kulminacji.

Skoro się już tu pojawiłam to chyba należałoby założyć jakiś temacik o seksie:-
                )

No tak za oknem siarczysty mróz.
      • canadyjczyk Re: Witam 24.10.03, 18:25
        Jakbym uprawial wioslarstwo na kanadyjkach to bym byl "kanadyjkarz" czy z nie? smile

Pozdrowienia dla wszystkich co tak milo powitali smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka