alombrr 25.05.04, 17:01 Mieszkam w Warszawie. Gdzie można dobrze i sprawnie poznać język rosyjski?? Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: Język 25.05.04, 21:14 zlookaj forum temat byl parokrotnie chyba ze chcesz indywudulanie to napisz to i daj meila, albo gg na ktory Cie mozna lapac Odpowiedz Link
alombrr Re: Język 06.06.04, 21:31 Dzięki, temat - owszem był, ale dawno i mógł się zdezaktualizować. Wiesz, chciałbym intensywnie przez parę tygodni pouczyć się przy kimś, kto ma doświadczenie i jest Rosjaninem (Rosjanką). Indywidualnie, zajęcia grupowe mnie nie interesują. Masz jakieś namiary?? alombrr@o2.pl Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Język 07.06.04, 12:33 ja nie mam, ale umowmy sie, ze szukasz jesli ktos kto czyta to forum i spelnia te warunki: jest nativem i ma chwile czasu to niech Ci wysyla info wraz ze swoja godzinowa stawka na meila. Do pelnej informacji podaj jeszcze na tu forum, gdzie mieszkasz i czy mozesz dojezdzac. Rozumiem,ze intensywnie przez wakacje. Jesli natomiast ktos kto uczy chetnie by sie tym zainteresowal tylko np nie wie jaka stawka, to niech pisze na moj gazetowy to ja to podam. Odpowiedz Link