kacap_z_moskwy 09.06.06, 23:11 0-2 to mysle nie koniec. Costa Rica pokazala ze Niemcy nie sa grozni. Macze duze szanse. Ale mysle ze trzeba sie poprostu zebrac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Wspolczucia po 0-2 z Ecuadorem 10.06.06, 11:08 Denis - ja sie zupełnie nie znam na pilce kopanej i nawet jej nie lubie, jestem fanem rosyjskich tenisistek z wyjatkiem Ani Kurnikowej ktorej nie znosze choc jest ładna - ale ma cos takiego odpychającego w sobie...a marzę o tym żeby Jelena Dementiewa popawiła wreszcie serwis! wyjdzie wtedy na czoło światowego rankingu Odpowiedz Link
metelica Re: Wspolczucia po 0-2 z Ecuadorem 10.06.06, 11:14 A ja kibicuję piłkarzom [chociaz bardziej wolę hokej] i jestem zszokowana,ze wszystkie dzisiejsze gazety strasznie pesymistyczne. Artykuly typu : "Przegralismy mundial",etc. Zamiast tego,zeby napisac cos niecoś pozytywnego i dać ludziom iskierkę nadzieji,to przerażająco dołują Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy No wlasnie 10.06.06, 12:21 Trzeba nie skarzyc sie na los, a miec nadzieje. Nie dawac sobie opuscic rece. A to pesymizm zalal wszystkich. Nic sie nie stalo. Duze szanse sa. Tylko trzeba wiezyc w swoi sily. Zycze zwyczestwa! Odpowiedz Link
metelica Re: No wlasnie 10.06.06, 12:27 Też jestem takiego samego zdania,co Ty. Ale z kim nie porozmawiam,wszyscy juz nastawieni na przegraną z Niemcami. A ja będę wierzyć do końca! Odpowiedz Link
fanta-girl Re: No wlasnie 19.06.06, 11:01 a ja mysle, ze mezczyzni sa niepoprawni optymisci Natomiast szkoda że po MŚ obejmuje Rosję. Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Re: No wlasnie 19.06.06, 12:39 No mezczyzni musza byc optymistami. A jak inaczej??? Ktos musi swiat pchac do pszodu. W Polsce to jescze spokojnie. U nas jak przegrali na zeszlym mundialu z Japonija, polowe Centrum Moskwy rozniesli Odpowiedz Link