Dodaj do ulubionych

Do Wujka Fiodora !!

27.11.03, 19:09
Drogi Wujku,dzięki wielkie za Psoja w Atlasie.Pytałeś o szerokość mojej duszy
w ramach wdzięczności.Na razie trudno mi się określić,bo odczuwam pewien
niedosyt spowodowany przerwaniem piosenki w akurat moim ulubionym momencie
gdzie "na padnożkie kto to pomierł".Czy Ty wszystko tak przerywasz w
połowiewink?
Obserwuj wątek
    • wujekfiodor Re: Do Wujka Fiodora !! 03.12.03, 22:20
      Otóż droga Demko, przyjemności należy stopniować. To, czy uda się dociągnąć do
      końca, zależy, jak zapewne wiesz, od więcej niż jednej strony. A w wypadku
      Twojej ulubionej piosenki wytworzył się trójkąt, jeśli nie czworokąt: ja, Ty,
      moja radiowa naparnica i tzw. przyczyny obiektywne, związane z czasem
      antenowym. Toteż finisz, niestety, innym razem.
      Nawiasem mówiąc, może dasz mi jeszcze jedną szansę (wszelako z inną piosenką)?
      • demka Re: Do Wujka Fiodora !! 03.12.03, 23:31
        Priwiet.Widzę,że z Ciebie to żaden Wujek Fiodor,ale zwykły Nocny Mareksmile
        Wybaczam urwaną piosenkę.Pierwszy i ostatni raz ma się rozumieć smile W ramach
        rehabilitacji chciałabym usłyszeć jednak Garika i Niepakarionnuju wieru.W
        wersji studyjnej,bo ostatnio udało mi się ściągnąć mp3 koncertową.No i nie
        przypadła mi do gustu.Śpiewa z nim tam jakiś szkolny chór.Coś w rodzaju naszej
        rodzimej Anny Marii w wykonaniu Czerwonych Gitar.
        Tak więc czekam,wdzięczność rośnie,a dusza się rozszerza
        Pozdrawiam
        Demka
        • wujekfiodor Re: Do Wujka Fiodora !! 04.12.03, 10:10
          Dobra. Niepokorionną wierę masz jak w banku. Postaram się przy emisji piosenki
          spełnić wszystkie konstytutywne cechy prawdziwego mężczyzny, określone przez
          Leszka Millera.
          • demka Re: Do Wujka Fiodora !! 04.12.03, 17:57
            Nie wiem czy wytrzymam cały tydzień aby się przekonać,że jednak uda się i to w
            całości.Czy to jest jakiś test na wytrzymałość?Od razu mogę się przyznać,że
            jestem słaba.Ale w sumie,co by nie było,jest to jednak szansa dla Ciebie na
            udowodnienie istnienia pewnych cech męskiego charakteru,które na pewno
            posiadasz.Mi pozostaje czekać i być dobrej myśli.
            Zaczynam wegtację : odin,dwa,tri......
            • fanta-girl Re: Do Wujka Fiodora !! 04.12.03, 19:39
              Pros na kolanach, Demka!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka