okim 08.04.04, 20:02 zaspokoje kazda znudzona , zdradzana , poniewierana - mloda ladna mezatke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoku Re: BOZE JA WAM POMOGE 09.04.04, 05:27 świetna propozycja na Wielki Czwartek. Ale nie na to forum. Odpowiedz Link
jagusia7 Re: BOZE JA WAM POMOGE 09.04.04, 22:00 Az tak zdesperowane chyba nie jesteśmy:))))) Odpowiedz Link
okim Re: BOZE JA WAM POMOGE 10.04.04, 10:20 poczytaj wypowiedzi na forum mlodziutkie mezatki ;-), co wy wypisujecie :-0 Odpowiedz Link
lara27 Re: BOZE JA WAM POMOGE 10.04.04, 17:19 chciałbyś... współczuję bardzo! Musisz być bardzo samotny i przez nikogo niekochany a przedewszystkim niedowartościowany Pewnie miałeś trudne dzieciństwo Współczuję raz jeszcze Lara Odpowiedz Link
magda010 Re: BOZE JA WAM POMOGE 13.04.04, 15:40 Co wy chcecie? Chlopak rzucil fajny zart, mi sie podoba, to takie sympatyczne, ze jest wsrod nas facet z poczuciem humoru, ktoremu nas zal! Bo wiekszosc z nas jest tu niestety nieszczesliwa i placzliwa. Odpowiedz Link
okim Re: BOZE JA WAM POMOGE 14.04.04, 20:39 dzięki - to miała być satyra na bardzo (!)płaczliwe głosy części młodych mężatek ale część pań potraktowała to zbyt poważnie. Szanuję kobiety i mam nadzieję, że mi wybaczą moją złośliwość - więcej optymizmu - zwłaszcza na nowej drodze życia a jeśli ktoś tak bardzo narzeka to po co brał ślub ;-) Odpowiedz Link
orvokki Re: BOZE JA WAM POMOGE 14.04.04, 23:21 Cholewcia, no właśnie, co tu tak płaczliwie się zrobiło na tym forum? Odpowiedz Link
driadea Re: BOZE JA WAM POMOGE 28.04.04, 22:37 A może być nieznudzona, niezdradzona, niesponiewierana, młoda i ładna niemężatka ? ;P Odpowiedz Link