flisaczka 16.12.04, 08:25 Nie za bardzo mam ochotę na kochanie się z moim mężem. On tego oczekuje jak kania deszczu. Macie może doświadczenie, czy zaproponowanie mu pieszczot ręcznych:) nie obrazi go a pozwoli zmniejszyć jego napięcie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesia27 Re: Robótki ręczne 17.12.04, 22:54 nie sądze żeby to był najlepszy pomysł; lepiej z nim pogadaj i idzcie na kompromis, on jeden raz mniej ty jeden raz więcej niz macie ochotę; i zastanów sie dlaczego nie masz ochoty na sex przecież to fajna sprawa; Odpowiedz Link
tygrysiatko1 Re: Robótki ręczne 18.01.05, 00:59 WIECIE MOŻE TO DZIWNE ALE JA IĘBOJĘROBÓTEK RCZNYCH!!!!!!! MAM WRAŻENIE ŻE PONIEWAŻ ON TO ROBI DŁUŻEJ A JA MAM MIZERNE DOŚWIADCZENIE WIĘC SIĘ OŚMIESZĘ I NIE SPRAWIĘ MU PRZYJEMNOŚCI... MACIE JAKIEŚ TAJEMNE TECHNIKI.. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Robótki ręczne 18.01.05, 09:59 Tygrysiątko, a nie jesteś Ty przypadkiem facetem, który szuka inspiracji do nakręcania się? Nie? No to zajrzyj na forum "seksuologia", i to drugie, dla dorosłych. Odpowiedz Link
aasik Re: POMÓŻCIE!!!!!!!! 18.01.05, 09:28 No cóż na początku nie będziesz mistrzynią... :-) Ale wierz mi, Twój mężczyzna pomoże (mój pomagal - mówił kiedy za lekko, kiedy za mocno, teraz już nic nie musi mówić :-))). Na początku możecie spróbować razem (twoja rączka w jego). Powodzenia!!! :-) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: Robótki ręczne 18.01.05, 10:13 No nie rozumiem co jest zlego w reczych robotkach?? i dlaczego facet mialby sie obrazic?? I po co z facetem rozmawiac o sexie w kontekscie tego ze sie nie ma ochoty. Ty nie chcesz on chce. Rownie dobrze mozna pogadac ze slepym o kolorach:)) Masz prawo nie chciec i to naprawde nie musi oznaczac glebokiego kryzysu w zwiazku ani tego ze on bzyka cos na boku. Za kilka czy kilkanascie lat sama zobaczysz ze sex jest jak fortuna raz masz go po uszy a pozniej posucha. I nic sie z tego powodu nie dzieje. Facet to istota nieskomplikowana kazde urozmaicenie zwlaszcza w sexie przyjmuje z pelnym entuzjazmem. No chyba ze trafil Ci sie jakis wyjatkowy zgred lub narcyz co to swego "swietego" nasienia nie trwoni w proznie czy do atmosfery a tylko i wylacznie do twego organizmu. Ale watpie na ogol samce sa otwarte na takie propozycje:)) Jesli nie czujesz sie mistrzynia minety czy innych "plugawych" ;) metod propunuje jakis filmik instruktazowy. Naprawde mozna sie wiele nauczyc. W kwestii merytorycznej. Nie pytaj faceta czy nie mialby ewentualnie nic przeciwko temy gdybys Ty GO wziela w rece i laskawie potraktowala bo jesli tego nie robiliscie bedzie sie krygowal ze moze nie itp. co wcale nie znaczy ze nie chce:))) Po prostu podejdz do niego zsun mu spodnie i to zrob. Faceci lubia gleboka doustna penetracje az po migdalki i koniecznie "na mokro" przy uzyciu sporej dawki sliny:)) Oprocz ruchow w te i nazad mozesz sprobowac rownoczesnych "skretow" no wiesz cos takiego jak sie cwiczy miesnie ukosne brzucha:)) i jeszce raz KONIECZNIE NA MOKRO:)) A i rob to tak aby nie czul zebow :)) powodzenia:))) Odpowiedz Link
kuba_rozpruwacz Re: Robótki ręczne 19.01.05, 14:47 hehehe a dlaczego mialoby go to obrazic?? facet zawsze lubi spusci sobie z krzyza a jaka droga to juz nieistotne szczegoly. Odpowiedz Link