adam.dazim 26.09.05, 20:49 i gdyby nie takie moje obawy dawno juz poprosilbym ja o reke... img248.imageshack.us/img248/638/mojenajwiekszeobawy8ts.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosia26 Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 26.09.05, 21:50 Robią wrażenie takie fotki, co nie ? Czego się obawiasz, że też będzie tak wyglądała ? Odpowiedz Link
mrs.schmidt Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 28.09.05, 09:12 oj jakie to przykre, ze umiemy wysmiewać sie z innych, a sami nie zastanawiamy sie jak to o nas samych swiadczy. Odpowiedz Link
siedemgrzechow Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 28.09.05, 11:27 tak tak, ona zawsze bedzie mloda, piekna, szczupla, zdrowa, zawsze z pelnym make upem i papciach z puszkiem bedzie czekac na ciebie z 4 daniowym obiadkiem, zabawiac inteligetna rozmowa, studiowac kamasutre, zebys byl zadowolony...ty zawsze bedziesz mlody, wysportowany... z jakiej jestes planety chlopaczku? ps. wierzaj mi, ze sa mezczyzni, dla ktorych kobieta na tym zdieciu jest piekna. Odpowiedz Link
dosia26 Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 28.09.05, 20:56 Odpowiada mi ta nutka ironii. Spostrzeżenia jak najbardziej oddające upływ czasu w związku, co przecież niekoniecznie oznacza utratę jego atrakcyjności. Pozdrawiam, dosia26 (mama dwójki dzieci) Odpowiedz Link
nemezis26 Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 28.09.05, 22:32 Kolega chyba nie zauwazył, że ta fotografia ma charakter artystyczny i stanowi element szeroko pojętego projektu odbrązowienia w sztuce kobiecego ciała. Naturalizm to się nazywa, czy jak kto woli, nawet turpizm. A tu chłopiec patrzy i widzi: „Gruba baba!” ;-) Głupich nie sieją... POLSAT oglądać, a nie fotografie z „WO”... Żałosne. Odpowiedz Link
judith79 Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 29.09.05, 10:38 trpizm??? blagam pomysl zanim wystrzelisz z czyms takim. cialo czlowieka jest piekne i opowiada swoja historie, zmarszczkami, faldkami, bliznami, czasem to jest historia wizyt w solarium i poprawek chirurgicznych ale czasem to naprawde piekna i wazna historia jak chocby maciezynstwo wlasnie. kobiety na tych zdieciach sa pokazane przez pryzmat tego, ze sa matkami, a jesli ty patrzysz na swoja matke i myslisz o turpizmie pozostaje tylko wspolczuc. Odpowiedz Link
pepperann Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 29.09.05, 13:18 > i gdyby nie takie moje obawy dawno juz poprosilbym ja o reke... Napisałeś to serio? No to współczucia dla dziewczyny. Może ona Ci tej ręki odmówi, bo zobaczyła jakiegoś grubego jak hipopotam łysego pana na plaży i obawy ją naszły... Odpowiedz Link
agus1975 Re: Fotografia mlodziutkiej mezatki/matki 29.09.05, 19:56 a dla mnie to jest piękne i w pewnien sposób mnie wzrusza Odpowiedz Link
nemezis26 do judith 29.09.05, 20:23 Napisałam: „czy jak kto woli, nawet turpizm”, dla mnie to akurat piekne jako zjawisko artystyczne. Człon „jak kto woli” był istotny, ale skoro nie zrozumiałaś, to trudno. Odpowiedz Link