inieitak 01.11.05, 16:48 Jakie macie pomysły na prezenty choinkowe dla nielubianej teściowej, szwagra bądź szwagierki ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendor1 Re: Prezenty choinkowe ? 01.11.05, 19:50 Mojej teściowej kupiłbym bilet na dobre wczasy ale tlko w jedna strone.Może zabrac ze soba córkę. Odpowiedz Link
monjan Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 09:12 może coś takiego co sie kupuje bez namysłu-skarpetki, kosmetyki?balsam do Ciala? prezent jest a bez wysiłku Odpowiedz Link
conejito13 Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 13:00 a czemu musisz cos kupowac jesli tak ich nie lubisz? Odpowiedz Link
s.dominika Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 14:26 Ja bym zrobiła tak: jeżeli to są osoby super inteligentne - kupiłabym coś strasznie infantylnego: książkę z poradami na temat hodowania roślin doniczkowych, albo romans o wątpiliwej wartości poznawczej. Jeżeli natomiast nisko oceniasz ich intelekt - doradzałabym kupienie coś super mądrego w stylu: Krótka historia czasu itp. Ja mam problem innego rodzaju: że chcę kupić prezenty osobom (w tym teściowa), które bardzo lubię i chcę im zobić przyjemność i to jest chyba trudniejsze. Odpowiedz Link
annb Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 14:53 inieitak zaangazuj w to męża po co masz się meczyc moze on kupi cos od serca Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 14:58 Scedowałabym obowiązek na męża. A tak serio, mogę za kimś nie przepadać ale prezent wybiorę sensowny - w imię elementarnego szacunku. Poza tym nie wyrzuciłabym pieniedzy na coś co uważam za głupie, zbędne lub upokarzające obdarowanego. Odpowiedz Link
judith79 Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 15:02 zgadzam sie w 100%, jesli juz kupowac to z glowa i klasa:) Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 15:10 IMO tak się robi. Jeśli bym kogoś żywiołowo nienawidziła to nie dałabym prezentu. Nie jestem hipokrytką do tego stopnia. Jest wiele neutralnych i ciekawych prezentów: - ładny album na zdjęcia, filmy do aparatu, płyty cd - coś z beletrystycznych nowości - elegancki kosmetyk neutralny typu balsam czy coś do kąpieli z górnej półki - koszyk kaw albo herbat z herbaciarni - drobiazg do domu z galerii - wazon, patera, donica, jedwabne poduszki - dla pana krawat z aktualnie modnym wzorem Odpowiedz Link
judith79 Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 15:16 dodala bym jeszcze wszelkiej masci szale i apaszki:P Odpowiedz Link
carimera Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 18:15 Nie potrafie cie zrozumieć.Dlaczego chcesz kupic komus prezent kogo nie lubisz.Sama bym tego tez nie zrobiła. Odpowiedz Link
caysee Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 22:30 Pewnie dlatego, ze wypada. I wcale sie autorce watku nie dziwie. Odpowiedz Link
pink75 Re: Prezenty choinkowe ? 02.11.05, 23:32 Ja mojej nielubianej szwagierce daję eleganckie i wyszukane... utensylia kuchenne. Żeby wiedziała, gdzie jej miejsce (sic!). I już nigdy nie dostanie ode mnie nic spoza tej kategorii (no, chyba, że zmieni stosunek do mnie i mojego lubego). Ostatnio dostała ode mnie founde do czekolady z Duki. W pełni Cię rozumię. Odpowiedz Link
judith79 Re: Prezenty choinkowe ? 03.11.05, 10:11 oo moge zostac twoja nielubiana szwagierka? choc motywacje masz conajmniej glupiutka to i tak p;rezenty dajesz w mojej ulubionej kategorii:) Odpowiedz Link
kitty4 Re: Prezenty choinkowe ? 03.11.05, 07:43 wiesz co ? Temat bardzo dobry. Ja, jako osoba nienawidząca wręcz patologicznie swojej teściowej, kupiłam jej chyba ze dwa lata temu kiepskiej jakości frottowy szlafrok w żaby, żeby wiedziała , ze uważam ją za wstrętną ropuchę, ale się niestety nie kapnęła. Chyba za subtelnie to zrobiłam :((( Odpowiedz Link
pegy2 Re: Prezenty choinkowe ? 03.11.05, 09:07 kitty4 napisała: Wyjątkowa żmija jesteś. Odpowiedz Link
kitty4 Re: Prezenty choinkowe ? 03.11.05, 10:57 pegy2 - dziękuję :) to dla mnie duuuży komplement. Ale mam podejrzenia, że też bys taka była mając taką teściową. pozdrawiam cię cieplutko w ten piękny dzionek :) i życzę dużo lepszej teściowej od mojej. Odpowiedz Link
pink75 Kitty, moja muzo 03.11.05, 21:04 Kitty, uwielbiam Cię. Jesteś moją ulubioną żmiją. Odpowiedz Link
a_weasley Re: Prezenty choinkowe ? 04.11.05, 22:13 inieitak napisała: > Jakie macie pomysły na prezenty choinkowe dla nielubianej teściowej, szwagra > bądź szwagierki ? Że nielubianej, nic tu nie powinno wnosić do sprawy. Jak się kogoś aż tak nie znosi, żeby wnosiło, to się prezentu nei kupuje wcale (w przypadku szwagra, szwagierki spoko na miejscu, a teściowej od Was niech kupi mąż). Odpowiedz Link
itacare Re: Prezenty choinkowe ? 06.11.05, 15:15 Kup im zestawy kosemtyków za 15 zeta w hipermarkecie ;-) Odpowiedz Link
amackenzie www.toys4boys.pl 06.11.05, 21:17 ja polecam stronę www.toys4boys.pl - naprawdę mnustwo pomysłów na prezent dla każdego Odpowiedz Link
inieitak Re: www.toys4boys.pl 07.11.05, 00:35 Dokłdanie muszę kupić prezent, bo tak wypada - dla przyszłej teściowej i teścia :( Tylko nie mam pomysłu, właściwie znam ich od dawna, a nie mam pojęcia czym się interesują - mężczyzna non stop w pracy (która niestety nie wymaga eleganckich strojów więc krawat odpada), kobieta przed tv, w kuchni lub w markecie. Książki niestety też odpadają - nigdy nie widziałam żadnego z nich z książką. kwiaty doniczkowe i książki o ich uprawie - rzadko podlewają, więc po co mają zwiędnąć, a książki pójdą w kąt. Wszelkie poradniki też nie zdadzą egzaminu - Oni wszystko wiedzą zawsze lepiej. Kosmetyki - ze 2 lata temu kupiłam Jej zestaw do demakijażu - do tej pory stoi nienapoczęty, natomiast On gdy dostał kiedyś od kogoś perfumy oddał je najmłodszemu synowi. Pozostaje rózga ;) Odpowiedz Link
energeia Re: www.toys4boys.pl 07.11.05, 16:01 inieitak napisała: > Dokłdanie muszę kupić prezent, bo tak wypada - dla przyszłej teściowej i > teścia :( Tylko nie mam pomysłu, właściwie znam ich od dawna, a nie mam pojęcia > > czym się interesują Pozostają neutralne i bezpieczne prezenty: alkohole, słodycze, kawa lub herbata dobrej jakości. Syn przyszłych teściów powinien uchylic rąbka tajemnicy, czy rodzice nie maja jakiegoś ulubionego rodzaju wyżej wymienionych produktów. pozdrawiam Odpowiedz Link