josteine 04.12.10, 03:00 Młody, 2 lata, samczyk, zadbane zęby, zdrowy, podpalany, przepiękny. Czy ktoś zna właściciela? Krążył po okolicy od dwóch tygodni, od końca listopada. Raczej nietutejszy. Dużo biega, mógł przybiec z innej dzielnicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josteine Zdjęcia psiaka 08.12.10, 13:38 Zdjęcia są tu: www.terierkowo.fora.pl/teriery-w-potrzebie,17/terier-w-typie-teriera-walijskiego,3792.html Odpowiedz Link
majenkir Aktywny link 08.12.10, 14:35 www.terierkowo.fora.pl/teriery-w-potrzebie,17/terier-w-typie-teriera-walijskiego,3792.html Fajny psiak. Podobaja mi sie te foty "przed" i "po" :). Mam nadzieje, ze znajdzie sie stary, albo nowy wlasciciel ;). Odpowiedz Link
josteine Dzięki za link :) 09.12.10, 11:17 A psiak fantastyczny, bardzo żałuję, naprawdę bardzo, że nie może u mnie zostać. I sytuacja jest dość napięta, mieszka u mojej koleżanki, jak ona jest w pracy, to ja się z nim szwendam po mieście. Dziś np. chodzimy 6 godzin. I pies tak przechodzi z rąk do rąk. To nie jest dla niego dobre, ale co zrobić? Starego właściciela nie znajdziemy - dałam ogłoszenia wszędzie, sprawdziłam mieszańce, teriery, foksteriery nawet, które uciekły z całej Polski. Nikt go nie szuka :( Więc my szukamy odpowiedzialnego domu :) Pomóżcie, roześlijcie do znajomych, zwłaszcza tych z dziećmi i domkami. Odpowiedz Link