Dodaj do ulubionych

ceny karmy

04.06.11, 16:03
Czesc,

Mam pytanie: czy ceny karmy na tej stronie sa wiesze niz te ktore zazwyczaj kupujecie?

www.zookarma.pl

Pozdrawiam

Wieslaw
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: ceny karmy 04.06.11, 17:46
      Ja wiem, ze jakos zyc trzeba, ale juz bez przesady z ta nachalna reklama
      tinyurl.com/3bzdtgk
    • malutka_koteczka29 Re: ceny karmy 22.12.11, 20:14
      Tak -są wyższe!
    • izabella7575 Re: ceny karmy 02.01.12, 11:03
      Nie wiem czy wszystkie, ale te kilka co sprawdziłam tak - są wyższe. A kupuję w keko.pl
      • wyga5 Re: ceny karmy 15.02.12, 21:54
        Oj :) Dużo bardziej konkurencyjną ofertę znalazłem na e-karma.pl Tam mają całkiem niezłe ceny w stosunku do porządnej jakości - tam nie dają paszy, tylko produkty robione np. ze świeżego kurczaka, mają też tam takie specjały, których nie mają inne sklepy.
        • zwinkaelinka Re: ceny karmy 22.05.12, 11:01
          Korzystam ze sklepu: Karma dla psów i kotów i jestem bardzo zadowolona. I tak, sklep, który pokazujesz jest drogi. W moim jest zauważalnie taniej, a do tego na Facebooku można czasem złapać kody rabatowe, jeśli się postaram.
          • zlotaluna Re: ceny karmy 13.08.12, 10:02
            Ja kupuje w sklepie online na www.artemiskarmy.pl To są karmy Artemis (duża paka suchej karmy około 50zł), ale pies dostaje dobre mięso i dużo, i inne składniki są także naturalnej, bez żadnej chemii itd. Wiem, co mu daję, a jemu smakuje, bo rzeczywiście tyle mięsa nie widziałem w żadnej innej karmie. Więc warto zainwestować :)
            • anzoosklep Re: ceny karmy 01.11.12, 18:35
              do Zlotaluna
              chyba nie myślisz że za 50zł w dużym worku będzie jakieś mięso, jeśli już to sam syf którym karmiąc zafundujesz twojemu psu cięzka chorobe przewodu pokarmowego a sobie wydatki na leczenie nie porównywalne z karmieniem nawet najdroższa karmą.
              Jest takie powiedzenie które w stosunku do psa nie sprawdza się na dłuższą metę
              " Tanie mięso psy jedzą" jesli chodzi o naszego pupila to powinno być całkiem odwrotnie takiego mięsa tzn tanich karm nie powinno się podawać bo w większości przypadków na dłuższa metę nie jest to tanie dla psa kiepsko sie kończy .
              Ja ze swojej strony zapraszam na nasza stronę sklepu internetowego ceny ciekawe na tle konkurencji i zawsze pomożemy w doborze odpowiedniej
              www.anzoo.pl
              • annniul Re: ceny karmy 02.11.12, 19:24
                zalezy które, ale faktycznie sa wyższe w większości. Poza ty co do jakości mięsa - nie można dawać psom, resztek, nie świeżego mięsa i "odpadków" mięsopodobnych" - a niestety tylko to jest stosunkowo najtańsze, nie przyczyniajmy sie do chorób naszych Pupili!!
                • gang_ren Re: ceny karmy 18.11.12, 12:44
                  żeby mieć jakiekolwiek zwierze trzeba sporo zarabiać, bo ceny karm jedno a wet drugie:) zdrowotne ich nie obejmuje;)
                  • tina1410 Re: ceny karmy 19.12.12, 21:18
                    Ja kupuję karmę dla mojego psa na www.telekarma.pl i www.krakvet.pl . Ja kupuję Purina Pro Plan a tego nie widziałam na stronie którą podałeś. Nie jest to najwyższa półka jak Royal , ale ale 15 kg jest za 99 zł transport gratis , i spora zawartość mięsa.W krakvecie z czasem naliczają rabat.
    • kasiula96 Re: ceny karmy 27.08.13, 19:20
      A ja kupuję w www.netfutter.pl
      Szybka wysyłka, sprzedający zawsze służący dobrą radą i przystępne ceny:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka