fanta31shitsu
26.02.22, 05:05
Witam serdecznie powiecie mi co trzeba zrobić żeby doprowadzić pieska shitsu do ładnego wyglądu ponieważ mam swojego pupilka od 2 lat prawie ale niestety uciekł mi z domu i szukałam go całe 4 miesiące rozwiesilam ogłoszenie gdzie się tylko dało po okolicznych wioskach zadzwoniła do mnie pani z 2 wiosek dalej że podobny pies jest u jej sąsiadki wiec pojechałam tam był uwiązany na łańcuchu przy budzie nie miał czipa ani nic takiego żeby go znałeś ale pani która go przygarnęła nie ściągnęła mu obroży którą miał podpisaną datą urodzenia i moje imicjaly wypisane od środka gdyby nie to to psa swojego bym nie zabrała od niej. Pies na polu nie był Kompany ani strzyżony ma kłęby zwiniętych włosów ani rozczesac i dobrze umyć. Od moich pielęgnacji jakie miał był ładnym zadbanym pieskiem teraz ciężko go wykompac a jak próbowałam go obciąć na własną rękę to chciał mnie ugryźć. Proszę o rade co zrobic aby mój piesek znów ładnie wyglądał. A wstydzę się z nim iść do fryzjera chodź bardzo go kocham ale wyglonda tragicznie z tymi koldunmi jak by zrok czasu nie był strzyżony nie kompany prosze pomuszcie co powiedzieć u psiego fryzjera aby nie zapaść się pod ziemię ze wstydu bo boje się że nikt nie uwierzy że taka przygoda się przydarzyła mojemu Kochanemu pieskowi pomocy z góry dziękuję za pomoc odpowiec wiadomość.