woyer 22.02.05, 18:13 Witam i zapraszam do dyskusji. Mam nadzieję, że to forum przyniesie nam wszystkim wiele radości i pomoże poznać tą wspaniałą rasę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janet3 Amstaff szuka domu 09.03.05, 22:53 No własnie jak w tytule znajomi trzymają pięknego amstaffa 3 letniego w garażu i nikt psem się nie zajmuje a naprawde jest pięknny i aż serce mi się kraje jak to widzę.Piesek jest bardzo smutny bo w domu urodziło się dziecko i nikt go juz nie chce.Może znacie kogoś kto chciałby tego pieska zabrać do siebie.Naturalnie bez żadnych kosztów. Odpowiedz Link
woyer Re: Amstaff szuka domu 17.03.05, 17:15 Witam! Powiedź gdzie się znajduje ten piesek (chodzi mi o miejscowość) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hanka78 Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 26.01.06, 13:18 wojer ..... myślałam, że Wy o tych "przemiłych" pieskach wiecie już wszystko...przynajmniej miałam taką nadzieję... Odpowiedz Link
woyer Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 26.01.06, 18:01 Nikt nie jest alfą i omegą ale cały czas pracujemy i pogłębiamy naszą wiedzę na temat naszych ukochanych psiaczków i to forum świetnie nam w tym pomaga. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link
tessciowa Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 28.01.06, 11:24 Niestety jeśli ktoś nie jest w stanie chociaż na chwilę przestać pluć żółcią na innych, wyładowując w ten sposób frustrację. Mało tego nie jest wstanie zrozumieć rzeczowych argumentów, które się kilkakrotnie przedstawia. To nie przestanie się czepiać dla samego faktu czepiania. POsiadając tak znikomą wiedzę na temat psów w ogóle stać ją li tylko na rzucanie średnio trafionych oskarżeń i tyle. Odpowiedz Link
holka77 Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 13.02.06, 22:59 Ciesze się ze znalazłam to forum, amstaffy to specyficzna rasa ze złą legendą niestety, ale mądre postępowanie pozwala przezwyciezyc złe cechy gł. agresję Odpowiedz Link
tessciowa Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 13.02.06, 23:43 Zła sława amów jest spowodowana rozpowszechnieniem przez media wypdaków pogryzień, to samo było kilka lat temu z rottweilerami, bulterierami czy tez owczarkami. Skończy się moda skończy się plucie na rasę :) Odpowiedz Link