Dodaj do ulubionych

WITAM WSZYSTKICH!!!

22.02.05, 18:13
Witam i zapraszam do dyskusji.
Mam nadzieję, że to forum przyniesie nam wszystkim wiele radości i pomoże
poznać tą wspaniałą rasę.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janet3 Amstaff szuka domu 09.03.05, 22:53
      No własnie jak w tytule znajomi trzymają pięknego amstaffa 3 letniego w garażu
      i nikt psem się nie zajmuje a naprawde jest pięknny i aż serce mi się kraje jak
      to widzę.Piesek jest bardzo smutny bo w domu urodziło się dziecko i nikt go juz
      nie chce.Może znacie kogoś kto chciałby tego pieska zabrać do siebie.Naturalnie
      bez żadnych kosztów.
      • woyer Re: Amstaff szuka domu 17.03.05, 17:15
        Witam!
        Powiedź gdzie się znajduje ten piesek (chodzi mi o miejscowość)
        Pozdrawiam.
    • hanka78 Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 26.01.06, 13:18
      wojer .....
      myślałam, że Wy o tych "przemiłych" pieskach wiecie już wszystko...przynajmniej
      miałam taką nadzieję...
      • woyer Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 26.01.06, 18:01
        Nikt nie jest alfą i omegą ale cały czas pracujemy i pogłębiamy naszą wiedzę na
        temat naszych ukochanych psiaczków i to forum świetnie nam w tym pomaga.
        Pozdrawiam Cię.
      • paxton1 Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 26.01.06, 22:42
        boże co za baba...wrrr
        • tessciowa Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 28.01.06, 11:24
          Niestety jeśli ktoś nie jest w stanie chociaż na chwilę przestać pluć żółcią na
          innych, wyładowując w ten sposób frustrację. Mało tego nie jest wstanie
          zrozumieć rzeczowych argumentów, które się kilkakrotnie przedstawia. To nie
          przestanie się czepiać dla samego faktu czepiania. POsiadając tak znikomą
          wiedzę na temat psów w ogóle stać ją li tylko na rzucanie średnio trafionych
          oskarżeń i tyle.
    • holka77 Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 13.02.06, 22:59
      Ciesze się ze znalazłam to forum, amstaffy to specyficzna rasa ze złą legendą
      niestety, ale mądre postępowanie pozwala przezwyciezyc złe cechy gł. agresję
      • tessciowa Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 13.02.06, 23:43
        Zła sława amów jest spowodowana rozpowszechnieniem przez media wypdaków
        pogryzień, to samo było kilka lat temu z rottweilerami, bulterierami czy tez
        owczarkami. Skończy się moda skończy się plucie na rasę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka