Dodaj do ulubionych

strzyżenie

22.03.05, 10:45
Mam małe pytanie...gdzie można znależć taniego fryzjer dla Yorka w Warszawie?
Oprócz oczywiscie salonu dla Yorków w Warszawie. Za wszelkie odpowiedzi -
dziękuje. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lisamona Re: strzyżenie 08.07.05, 21:35
      za 50 zł w klinice dla zwierząt na Bemowie ul.Powstańców Śląskich 101
    • anulcik Jak długo rosną włosy 15.09.05, 10:29
      O co chodzi z tymi papilotami? Gdzieś przeczytałam że jak się bedzie zawijać,
      to włosy będą dłuższe, bo inaczej się wycierają.
      A jak obcinacie włosy, to one szybko odrastają?
      • mama-rybki Re: Jak długo rosną włosy 26.01.06, 23:11
        Nie wiem gdzie można tanio ostrzyc Yorka.Wiem natomiast, że ja swojego psiaka strzygę sama.Mam
        maszynkę i jeśli ktoś ma ochotę to mogę za 40 zł ostrzyc Yoreczka na sznaucerka.
        Jeśli chcecie zobaczyć jak strzygę sowjego mogę wyslać jego fotki :)

w razie czego proszę pisać na
        kasia1@simplusnet.pl

Pozdrawiam

Kasia
        • gabii10 Re: Jak długo rosną włosy 27.01.06, 17:55
          ja tez polecam ta klinike na Bemowie tez tam jezdze ze swoja sunia :)
        • chantal11 Re: Jak długo rosną włosy 01.02.06, 22:31
          Chcemy oczywiscie zobaczyc Yorka.
          Zdjecia miały pojawić się juz dawno,prosimy!
          Oj mamo rybki,nie daj się prosić;)
          • mama-rybki Re: Jak długo rosną włosy 05.02.06, 23:15
            Pokażę Wam swojego psiaczka,pokażę ale dajcie mi troszę czasu bo nie mam narazie aparatu ... i nie
            mogę mu tych zdjęć zrobić!!!
            Jak tylko będę miała zdjęcia to zobaczycie Olafa :)
    • kangurek1985 Re: strzyżenie 09.02.06, 08:24
      A dla zainteresowanych w Krakowie można psiaki ostrzyc na Krowoderskiej lub na
      Żabińcu:) A może ktoś wie jeszcze o innych miejscach? Piszcie!:) Pozdrawiam!
      • markela Re: strzyżenie 09.02.06, 13:20
        na Żabińcu ? a gdzie dokładnie ?
        Gdzie mogę kupić yorka w okolicach Krakowa ?
        • kangurek1985 Re: strzyżenie 09.02.06, 14:44
          zarówno w krakowie jak i okolicach można raczej bez problemu kupić yorka:)
          Wystarczy poszukać po ogłoszeniach lub na aukcjach w necie. Ja kupowałam od Pani
          od której kupowała też moja koleżanka (chyba lepiej od kogoś sprawdzonego). A
          jeżeli chodzi o strzyżenie to dokładniej jest to salon na ul. Konecznego na Żabińcu.
          • markela Re: strzyżenie 22.02.06, 12:18
            kangurek1985 napisała:

> zarówno w krakowie jak i okolicach można raczej bez problemu kupić yorka:)
            > Wystarczy poszukać po ogłoszeniach lub na aukcjach w necie. Ja kupowałam od
            Pan
            > i
            > od której kupowała też moja koleżanka (chyba lepiej od kogoś sprawdzonego). A
            > jeżeli chodzi o strzyżenie to dokładniej jest to salon na ul. Konecznego na
            Żab
            > ińcu.

No właśnie Kangurek o to mi chodzi żeby od kogoś sprawdzonego ,gdzie już ktoś
            kupował psiaki i jest zadowolony ,tak jak np.z salonu strzyżenia .Czy mógłbyś
            mi dać namiar konkretny gdzie sam kupowałeś psa -oczywiście jeśli jesteś
            zadowolony z zakupu :) Ja mam psa jednak szukamy dla mojej siostry bo też
            się " zakochała " w tych czworonogach.
            • kangurek1985 Re: strzyżenie 22.02.06, 12:26
              nie wiem czy moge tak na forum oficjalnie polecać:P ale napisze na maila:)
        • kangurek1985 Re: strzyżenie 12.02.06, 11:46
          I juz po wizycie u fryzjera:) Salon na Żabińcu mogę polecić z czystym sercem:)
          Zarówno piesek jak i ja jesteśmy zadowoleni. Zapłaciłam całe 20 zł za
          podcięcie;) Polecam właścicielom yorków z Krakowa i okolic.
        • paula302 Re: strzyżenie 02.03.06, 17:08
          PISALAM JUZ ZE TE PANIE KTORE STRZYGLY NA ZABINCU TO TERAZ STRZYGA NA PIASKACH
          WIELKICH ALE TAM NA ZABINCU CHYBA NADAL STRZYGA.A JESLI CHODZI O ZAKUP YORKA W
          OKOLICACH KRAKOWA TO JEST MALY PROBLEM JA TYDZIEN TEMU KUPILAM YORKA DOPIERO
          WOPOLU ,SZUKALAM WSZEDZIE ALE JAK JUZ ZNALAZLAM W KRAKOWIE TO DUZE I NIE TAK
          LADNE JAK TE INNE,KTORE ZNALAZLAM NA ALLEGRO.TAM PROSZE SZUKAC.POZDRAWIAM
      • paula302 Re: strzyżenie 02.03.06, 17:03
        ten salonik na Zabincu teraz sie znajduje na Piaskach Wielkich nazywa sie
        ANIMALIS.SUPER TAM STRZYGA POLECAM OCZYWISCIE W KRAKOWIE
        • kangurek1985 Re: strzyżenie 02.03.06, 18:10
          Na Żabińcu byłam na pewno w innym salonie:) Inaczej sie nazywał i mają dość duzy
          sklep internetowy. Ale skoro na Piaskach tez można obciąć pieska to super, bo
          będę miała blisko:P Paula,a jak z cenami tam?
          • paula302 Re: strzyżenie 03.03.06, 08:47
            NA ZABINCU NAZYWA SIE KARUSEK,NIEWIEM DOKLADNIE CZY TE PANIE KTORE TAM STRZYGLY
            WSZYSTKIE SIE PRZENIOSLY ALE NIEKTORE NAPEWNO,CO DO CEN TO TAK SAMO JAK W
            KARUSKU JA ZA OSTRZYZENIE MOJEGO YORKA BEZ KOMPIELI PLACE 50 ZL.MAJA SWOJA
            STRONE WNECIE ALE NIE PAMIETAM MAM NR TEL.126585672.POZDRAWIAM
            • kangurek1985 Re: strzyżenie 03.03.06, 09:39
              Witam! Znalazłam już ich stronkę i na pewno będę miała tam o wiele bliżej niż do
              Karuska. Pozdrawiam! Dzięki za informacje:)
              • karolineczka111 Re: strzyżenie 27.04.06, 22:16
                Witam!!Czy mozecie polecic mi jakiegos dobrego fryzjera dla mojego malucha na
                terenie wawy??Slyszalam ze dobra jest klinika na Bemowie na powstancow slaskich
                czy ktos jezdzil tam ze swoim pieskiem??Jaki jest koszt takiego strzyzenia i czy
                trzeba bylo dlugo czekac na wizyte no i czy ma ktos do nich jakis telefon??
                Z gory dziekuje za informacje!!
                Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka