grandecane 30.10.05, 10:54 Polecam www.grandecane.pl Sklep internetowy z karmą i książkami o psach. Szybko i sprawnie dostarczają towar w całej Polsce !. Szybko, tanio i sprawnie , Sprawdz i przekonaj się ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grandecane Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 31.10.05, 21:48 grandecane napisał: > Polecam www.grandecane.pl Sklep internetowy z karmą i książkami o psach. > Szybko i sprawnie dostarczają towar w całej Polsce !. Szybko, tanio i > sprawnie , Sprawdz i przekonaj się ! www.GrandeCane.pl Odpowiedz Link
wami41 Sklepy internetowe TANSZE???????? 02.11.05, 17:27 Sklepy internetowe z pasza dla psow i kotow sa tansze??? Bujda na kolkach. Miejcie szacunek dla ludzi. Jezeli 12 kg paszy dla psa kosztuje 195 zl i to ma byc tansze?? Od czego, od miesa schabowego? Wiecie ile kosztuje worek 20 kg.Pedegree w Stanach?? $14.00. Przeliczcie sobie BUSINESSMENI. Odpowiedz Link
grandecane Re: Sklepy internetowe TANSZE???????? 04.11.05, 23:06 TAŃSZE SĄ SKLEPY INTERNETOWE Z TYM SAMYM PRODUKTEM NIŻ SKLEPY ( naziemne ). Super są Twoje porównania jak faszerujesz psa zwykłym mięsem bez witamin i jeszcze porównujesz i dajesz przykłady marketowe tj. Pedegree ... Pogratulować PSEUDO HODOWCO ! Odpowiedz Link
kaya333 Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 04.11.05, 10:47 Hm, sprawdziłam i niestety macie drożej. Eukanuba Puppy & Junior large breed / 15 kg macie za 215,00 a ja kupuje juz za 190,00. Ale pewnie jesteście tańsi od sklepów w supermarketach. Odpowiedz Link
justimax Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 13.11.05, 21:13 Witam. Skoro kupujesz Eukanubę tak tanio, daj mi namiar, też chętnie zakupię do swojego sklepu z karmami dla psów... www.justimax.com.pl Marcin Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 04.11.05, 13:08 nie ma karmy mojego psa. Odpowiedz Link
urbanchaos Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 04.11.05, 22:45 www.hurtowniamax.waw.pl/kontakt.php www.maxzoo.pl/ www.ewet.pl/info_pages.php?pages_id=2 a najtaniej jest na allegro.pl Odpowiedz Link
grandecane Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 04.11.05, 23:00 TAk allegro .. tylko że nie zawsze jest tam ORYGINALNY PRODUKT ! JAK MOŻE BYĆ TANIO COŚ ORYGINALNEGO JAK : 1. WYSYŁKA JEST GRATIS 2. TANIO TOWAR 3. KAŻDY SPRZEDAJĄCY PŁAĆI PROWIZJĘ ALLEGRO !!! Dam przykład karmy ROYAL CANIN , na allegro jest coś 15 kg + 3 kg GRATIS a NIGDY to nie występowało w tej promocji ( OFICJALNE ONFORMACJE OD IMPORTERA - dla zainteresowanych podam telefon importera ( rejon WARSZAWA ) , i na żadnej stronie sklepu nie ma tej promnocji ..... wiec skąd na ALLEGRO taka promocja....? Spotkałem się z klientem który kupił na allegro u kogoś karmę ( 15 kg TO BYŁ ROYAL CANIN a te 3 kg GRATIS - no cóż skoro gratis to okazało się że to zwykła marketowa karma .... ) ALE LICZY SIĘ ZYSK I TANIO TANIO TANIO !!!! SKLEPY INTERNETOWE SĄ TAŃSZE OD STACJONARNYCH ( NAZIEMNYCH )!!! www.grandecane.pl Odpowiedz Link
urbanchaos Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 05.11.05, 17:51 przecież ty też handlujesz na allegro.pl ? i co tak ci tam źle ? czy konkurencja za duża ? www.allegro.pl/my_page.php?uid=1548403 Odpowiedz Link
justimax Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 04.12.05, 08:14 Proszę pamiętać, że Allegro jest specyficznym rynkiem i nie zawsze uczciwym... Dla niektórych ideą szybkich zysków - tylko kto na tym traci??? KLIENT, kiedy zostanie oszukany. Proszę poczytać komentarze... I aż czasem ręce po prostu opadają... Odpowiedz Link
iwonka802 Re: Są promocyjne opakowania 18 kg 22.02.06, 00:00 grandecane napisał: > > > Dam przykład karmy ROYAL CANIN , na allegro jest coś 15 kg + 3 kg GRATIS a > NIGDY to nie występowało w tej promocji ( OFICJALNE ONFORMACJE OD IMPORTERA - > dla zainteresowanych podam telefon importera ( rejon WARSZAWA ) , i na żadnej > stronie sklepu nie ma tej promnocji ..... wiec skąd na ALLEGRO taka > promocja....? > > Spotkałem się z klientem który kupił na allegro u kogoś karmę ( 15 kg TO BYŁ > ROYAL CANIN a te 3 kg GRATIS - no cóż skoro gratis to okazało się że to zwykła > marketowa karma .... ) ALE LICZY SIĘ ZYSK I TANIO TANIO TANIO !!!! > > Co ty pleciesz, kupiłam i to nie raz karmę Royal Canin w promocyjnych opakowaniach 15+3 w sumie 18 kg! Jak to nigdy nie występował w tej promocji? Może Ty masz innego imoprtera, w sklepach występują opakowania 18 kg. A poza tym wcale nie jesteś najtańszy, jest wiele firm które są znacznie tańsze... Iwa Odpowiedz Link
grandecane Re: Są promocyjne opakowania 18 kg 04.03.06, 23:34 ŻEBY ROWIAĆ WSZELKIE PLOTKI ! OFICJALNE PROMOCJE 15 + 3 KG GRATIS : Wybrane opakownia mają 18 kg m.in.: ROYAL CANIN MAXI JUNIOR 15 kg + 3 kg GRATIS ROYAL CANIN GIANT JUNIOR 15 kg + 3 kg GRATIS ROYAL CANIN LABRADOR 12 kg + 2 kg GRATIS ROYAL CANIN MAXI ADULT 15 kg + 3 kg GRATIS ROYAL CANIN GIANT ADULT 15 kg + 3 kg GRATIS. Ilosć opakowań cenowej promocji do wyczerpania zapasów ! www.grandecane.pl opakowania Z ORYGINALNYM WIADREM METALOWYM GRATIS ! : ROYAL CANIN LABRADOR JUNIOR 12 KG ROYAL CANIN OWCZAREK NIEMIECKI 12 KG ROYAL CANIN BOXER 12 KG wiadro metolwe gratis !Ilosć opakowań cenowej promocji do wyczerpania zapasów ! DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE GARTIS KURIEREM ZAPRASZAM www.grandecane.pl P.S. W Warszawie na Tarchominie ( okolice ul Modlińskiej ) możliwy jest w każdej chwiili odbiór osobisty towaru ! W ofercie od niedawna DIETY WETERYNARYJNE ROYAL CANIN Odpowiedz Link
izunia.cicha Re: Są promocyjne opakowania 18 kg 06.03.06, 07:56 grandecane napisał: > > W ofercie od niedawna DIETY WETERYNARYJNE ROYAL CANIN > Bardzo się cieszymy, że ma Pan w swojej ofercie od niedawna diety weterynaryjne Royal Canin. Czy ma Pan uprawnienia do sprzedawania takich karm (czy jest Pan np. lekarzem weterynarii)??? Przejrzałam Pana ofertę, nie widzę innych diet weterynaryjnych, stąd śmiem twierdzić, że takowych uprawnień Pan nie posiada... W takim razie czy jest Pan świadomy, że może Pan zaszkodzić psu (czy leki na receptę dla ludzi można kupić na straganie???) stosując nieodpowiednią dietę, czy po prostu chęć zysku jest u Pana tak przeogromna, że zaćmiła Panu powagę całej sprawy??? Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
grandecane Re: Są promocyjne opakowania 18 kg 07.03.06, 23:29 izunia.cicha napisała: > grandecane napisał: > > > > W ofercie od niedawna DIETY WETERYNARYJNE ROYAL CANIN > > > > > Bardzo się cieszymy, że ma Pan w swojej ofercie od niedawna diety weterynaryjne > > Royal Canin. > > Czy ma Pan uprawnienia do sprzedawania takich karm (czy jest Pan np. lekarzem > weterynarii)??? > > Przejrzałam Pana ofertę, nie widzę innych diet weterynaryjnych, stąd śmiem > twierdzić, że takowych uprawnień Pan nie posiada... > > W takim razie czy jest Pan świadomy, że może Pan zaszkodzić psu (czy leki na > receptę dla ludzi można kupić na straganie???) stosując nieodpowiednią dietę, > czy po prostu chęć zysku jest u Pana tak przeogromna, że zaćmiła Panu powagę > całej sprawy??? > > Pozdrawiam > Iza Pani Izo faktycznie cenna uwaga. Ja prowadzę firmę , jestem właścicielem - zatrudniam ludzi którzy mają odpowiednie uprawnienia i znają się na weterynarii. Moja firma prowadzi sprzedaż ( wyłącznie sprzedaż ) karm i produktów zoologiczno - weterynaryjnych, posiadam odpowiednich doradców. Sam nie mam wiedzy weterynaryjnej - nie prowadzę parktyki vet. Ale poprzez zatrudnienie odpowiednich fachowców w tej dziedzinie staramy się sprostać potrzebom konsumentów i dostarczać do NASZYCH KLIENTÓW produkty na NAJWYŻSZYM POZIOMIE. P.S. Pani Izo tak jak napisałem WYŁĄCZNIE sprzedajemy karmy , a nie doradzamy jaką karmę należy podawać choremu psu, KAŻDY POWINIEN DIETĘ DLA CHOREGO PSA SKONSULTOWAĆ ZE SWOIM LEKARZEM VET ( bo za taką usługę każdy płaci WETERYNARZOWI ) a następnie zapraszam do zakupu karmy w mojej firmie ( WYSTAWIAM FAKTURY VAT , a aktualna data ważności karm VET to 02.2007 czyli 12 m- cy , co potwierdza POWAŻNE PODEJŚCIE DO TEMATU - nie sprzedajemy produktów z krótką datą ważności czy przeterminowanych Mam nadzieję że udzieliłem Pani wyczerpującej wiadomości a Pani obawy zostały rozwiane :-) Pozdrawiam Michał www.grandecane.pl Dostarczamy produkty w całej Polsce KURIEREM NA NASZ KOSZT w ciągu 24-48 godzin do dzwi klienta. W Warszawie staramy się by dostawa była do 24 godzin od chwili zamówienia ( również weekendy ). www.grandecane.pl tel 0 509 28 45 45 ( 9:00 - 22:00 ) Odpowiedz Link
blue.berry Re: Są promocyjne opakowania 18 kg 08.03.06, 09:26 > zatrudniam ludzi którzy mają odpowiednie uprawnienia i znają się na weterynarii hyhy znaja sie na weterynarii czyli ze niby co? weterynarię to można ukończyć (lub też nie). moze tez byc technikiem zywienia zwierzat. a znac to sie mozna na rasach psow a nie na weterynarii:))) Odpowiedz Link
izunia.cicha Dziwne... 08.03.06, 21:46 > > > > > > > > > > Pani Izo faktycznie cenna uwaga. Ja prowadzę firmę , jestem właścicielem - > zatrudniam ludzi którzy mają odpowiednie uprawnienia i znają się na weterynarii > > Moja firma prowadzi sprzedaż ( wyłącznie sprzedaż ) karm i produktów > zoologiczno - weterynaryjnych, posiadam odpowiednich doradców. > Sam nie mam wiedzy weterynaryjnej - nie prowadzę parktyki vet. > > Pani Izo tak jak napisałem WYŁĄCZNIE sprzedajemy karmy , a nie doradzamy jaką > karmę należy podawać choremu psu, KAŻDY POWINIEN DIETĘ DLA CHOREGO PSA > SKONSULTOWAĆ ZE SWOIM LEKARZEM VET ( bo za taką usługę każdy płaci > WETERYNARZOWI ) Pisze Pan, że zatrudnia Pan specjalistów ... cyt. z Pana strony z Allegro... Naszą firmę prowadzę wraz z żoną (...) Zapomniał Pan dodać wzmianki o tych specach, a szkoda bo pewnie im teraz przykro :-) Pisze Pan, że NIE DORADZA PRZY WYBORZE KARM A WYŁĄCZNIE JE SPRZEDAJE... cyt. z Pana strony z Allegro... Poza sprzedażą produktów dla psów i kotów prowadzimy porady w zakresie żywienia (...) Co Pan na to??? Jakie porady jeśli można spytać, skoro Pan jak to sam stwierdził na tym się nie zna??? Idźmy dalej, jak można sprzedawać coś, na co nie ma się uprawnień (sklepy nie mogą sprzedawać karm weterynaryjnych)??? W końcu sam Pan przyznał, że nie ma Pan wiedzy VET!!! I dlaczego tylko Royal Canin VET - do innych karm wet. nie złapał Pan "dojścia"? Idźmy dalej... pisze pan na swojej stronie przy kilku produktach że jest Pan IMPORTEREM (PURINA - a jak wszyscy wiedzą importerem i producentem jest NESTLE), a prowadzi Pan sklep. To w końcu ma Pan sklep, czy jest Pan importerem czy lecznicą (podobo Pan doradza w zakresie żywienia a napewno sprzedaje część karm wet.)??? Pytam bo się gubię czytając Pana wyjaśnienia i reklamę... Albo ze mną coś nie tak albo z Pana firmą :-) Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
izunia.cicha Re: Dziwne... 26.03.06, 21:04 Cisza... To tak dla wszystkich nieuczciwych sprzedawców: Zgodnie z przepisami, aby sprzedawać karmy weterynaryjne, trzeba być lekarzem weterynarii oraz mieć zarejestrowaną klinikę w innych przypadkach (brania "na znajomego weterynarza" i odsprzedawania) jakich Pan się dopuszcza, jest to działanie niezgodne z prawem, a najgorsze jest to że brakiem wiedzy może Pan zaszkodzić psu... Pozdrawiam Odpowiedz Link
izunia.cicha Re: Dziwne... 26.03.06, 21:10 > Zgodnie z przepisami, aby sprzedawać karmy weterynaryjne, trzeba być lekarzem > weterynarii oraz mieć zarejestrowaną klinikę > > w innych przypadkach (brania "na znajomego weterynarza" i odsprzedawania) > jakich Pan się dopuszcza, jest to działanie niezgodne z prawem, a najgorsze > jest to że brakiem wiedzy może Pan zaszkodzić psu... > > Przepraszam, zabrakło tu słowa BYĆ MOŻE się dopuszcza (...) Odpowiedz Link
joans0077 Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 26.04.06, 21:03 POLECAM www.animalshop.pl Sklep w Chorzowie-wozi gratis przynajmniej na terenie Sląska. Szybka realizacja zamowienia. Odpowiedz Link
aggaz Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 07.11.06, 21:56 Ja korzystałam, co prawda w celu zakupu karmy dla kota, z tych sklepów: kar-ma.com.pl www.krakvet.pl szczególnie z krakveta byłam zadowolona, gdyż wysyłka była gratis (zakup powyż 100zł) i dają stały rabat gdy ktoś ma historię zakupów większą chyba niż 200 i chyba 400zł. Karmy veterynaryjne mają, przynajmniej kocie:P Odpowiedz Link
marie.walewska Re: SKLEPY INTERNETOWE Z KARMĄ SĄ TAŃSZE !!! 08.11.06, 18:15 Ja sobie nawet zrobilam tabele porownawcze cen w sklepach internetowych. Niektore sa tansze niz "stacjonarne" inne nie. To tez zalezy od stacjonarnego. W moim przypadku - Wawa Mokotow sklepy w centrach handlowych np. AnnaZoo wcale nie sa najdrozsza opcja. Male sklepiki osiedlowe maja ceny sporo wyzsze. A w internetowych np. przy Eukanubie w duzych workach roznice tez nie sa male przyklad: EUKANUBA 230pln animalia.pl EUKANUBA 189pln bewet.pl W obu przypadkach dostawa gratis. I na dodatek to sie zmienia - promocje etc. Ale mam swoje typy - tansze i drozsze sklepy. A jeszcze wszystkich nie sprawdzilam. Ten sklep co sie w tym watku reklamuje grandecane, nalezy do tych tanszych. Odpowiedz Link