angel1221 19.11.05, 16:07 szukam skutecznych ziol w leczeniu miesniakow,grozi mi operacja,prosze o porady,z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi112 Re: miesniaki 19.03.06, 17:27 Leżałam w szpitalu na jednej sali z kobietami po operacji mięśniaków, to nic takiego nie musisz się bać,jeśli są one tak duże ,że kwalifikują się do operacji to nie licz na cud.Im szybciej tym lepiej, może to straszne co napisałam, ale kiedyś też zwlekałam z operacją torbieli jajnika i nic mi to nie dało.Tuż po niej żałowałam, że tak długo się męczyłam niepotrzebnie.Głowa do góry i powodzenia. Odpowiedz Link
f.r.a.n.c Re: miesniaki 19.03.06, 18:13 O.Grzegorz ma dobre zioła ale czy mięśniaki znikną, nie ma gwarancji. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=38690078&a=38706026 Wiem że już trafiałaś na uzdrowicieli oszustów ponieważ pisałas o tym na moim forum. Mimo wszystko chciałem zaproponować swoją całkowicie darmową pomoc (do administracji: proszę nie usuwać postu, nie jestem handlarzem usług), po 3 zabiegach zrobisz usg a wyniki miło Cię zaskoczą. Zobaczysz że nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. Bioterapia jest skuteczna ale nie jako narzędzie pracy oszusta. Jestem właścicielem forum o medycynie naturalnej i jeśli blefuje to każda negatywna opinia będzie dla mnie kompromitująca. Mieszkam we Wrocławiu i jeśli nie masz do mnie blisko to wiedz że warto poświęcić nawet dzień na dojazd. Przemyśl to i się odezwij. Obiecuję że uszanuje Twoją decyzję nawet jak się nie zgodzisz i więcej Cię nie będę przekonywał. Odpowiedz Link
clarisa1 Re: miesniaki 19.03.06, 19:34 A co sądzisz o mieszankach ziołowych o.Bonifratrów? Słyszałam że są skuteczne,też niedrogie. Odpowiedz Link
f.r.a.n.c Re: miesniaki 19.03.06, 20:13 Wielokrotnie korzystałem i jak jest potrzeba to korzystam nadal z mieszanek ziołowych ojców Bonifratrów (Łódź, ul. Kosynierów Gdyńskich 61a). Jestem u nich dosyć często, spotykam tam różnych ludzi i większość bardzo je chwali. Zawsze jadąc mam listę produktów dla moich znajomych a to świadczy że oni również je docenili. Ceny są bardzo przystępne, z tego co zaobserwowałem wahają się w granicach 7-10zł i nie przekroczają 15zł za butelkę lub mieszankę ziół sypkich. Według mnie warto się tam wybrać po sprawdzone ziołowe receptury bowiem to właśnie łódzcy Bonifratrzy zasłyneli z ziołolecznictwa. Inni nie mają tak długiej i bogatej przeszłości. Jak chcesz dowiedzieć się czy w przypadku Twojego schorzenia będą pomocni to radzę wcześniej zadzwonić tel. (0-42) 646-71- 80. Pozdrawiam, Franc. Odpowiedz Link
brocik4 Re: miesniaki 20.03.06, 11:09 o clarsa a gdize dokladnie jest t aulica kosynierów gdynskich??gdizes w srodmiesciu chyba? Odpowiedz Link
clarisa1 Re: miesniaki 20.03.06, 14:07 Oj nie znam z Łodzi.Nie znałam też Bonifratrów łodzkich,tylko z Wrocławia, Legnicy.Ale dobrze wiedzieć,może się przydać :-) Odpowiedz Link
151luna Re: miesniaki 20.02.15, 10:10 www.uterusmyomen.de/standortr.html nowa matoda MRgFUS super! bez operacii Odpowiedz Link
151luna Re: miesniaki 20.02.15, 10:12 MRgFUS- nowa matoda u nas, na zachodzie juz dluzej www.uterusmyomen.de/aerzte.html dla ginekol niem mięsniaki to juz nie choroba, tylko genetyczna przywara wielu kobiet - laczenie łatwe, nieskomplikowane, untraszalem (podgrzewanie, zabieg) Odpowiedz Link