fripo 08.07.10, 18:16 Ma ktoś namiar na dobrego chirurga plastycznego?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fripo Re: Poważnie się pytam 08.07.10, 19:33 ogólnie to całą twarz, ale w tym roku ogranicze się do nosa Odpowiedz Link
listopad02 Re: Poważnie się pytam 08.07.10, 19:40 To wyzwanie. Nie znam Cię, ale przemyślałbym. No a czasem, patrzy się na miescie i głowi, jaki brzyda i jaka ładna dziewczyna.. nie wiem czy wyglad to droga do sukcesu. Odpowiedz Link
kawamija Re: Poważnie się pytam 08.07.10, 19:18 W W-wie jest z 15 miejsc, gdzie można sobie zoperować to i tamto.....google, znajdź namiar, idź pogadaj, poczytaj opinie, wyrób sobie własne zdanie, weź kase, zrób badania i się stanie.....co ma się stać. Odpowiedz Link
hellish.monster czy on jest przystojny? 08.07.10, 19:41 Przeczytaj z Nim wywiad, człowieku... Cały! A mówiłam na spotkaniu forumowym, że zlewam wątki Fripa. No ale dzisiaj nie mogłam - bo mi się Frip śnił. I to był widocznie znak... Odpowiedz Link
fripo Re: czy on jest przystojny? 08.07.10, 19:52 Brzydki nie jest moim zdaniem Zamieniłbym się z nim twarzą bo moja to gówno przypomina Ps. A mi sie dzisiaj sniło, że jakiś biust miętosze;, ale właścicielki nie pamiętam Jest coś w powiedzeniu "im większy biust tym trudniej twarz zapamiętać" Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 21:46 Nie kumam jak się ma wychodzenie z norki do tematu operacji plastycznej............ Odpowiedz Link
listopad02 Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:00 Podniesienie wlasnej wartości, przez konfrontację z innymi. Nie wiem jak wyglądasz, to i nie wiem co pisać. Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:04 Wiesz co?? Mało obchodzi mnie jak inni wyglądają i porównywanie sie to jakas dziecinada by była............ Odpowiedz Link
waganiemama Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:48 przecież to nie chodzi o konfrontację w sensie porównywania się z innymi, tylko o przekonanie się, że inni mogą was akceptować i lubić (!) właśnie takimi, z właśnie takim - przez was nieakceptowanym -wyglądem Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:53 Ja mam gdzieś czy mnie ktoś polubi czy nie.....Ja bym chciał, żeby ktoś mnie w końcu pokochał. Czaisz o co kaman?? A , że z przyczyn obiektywnych to niemozliwe to po co mi to całe wychodzenie do ludzi?? Mnie to najzwyczajniej męczy. Wole juz towarzystwo własnych myśli Odpowiedz Link
aretah Re: By Ci zależało 08.07.10, 23:32 z przyczyn obiektywnych, to TY do ludzi frip nie wychodz TY zwyczajnie ich zamęczysz tym monotematycznym mówieniem o sobie pozostan już lepiej z własnymi myślami przecież uwielbiasz być sam ze sobą Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 23:55 Przecież nie wychodze Z nikim się nie spotykam w pracy nie mówię tego o czym pisze na forum... Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a.a.a Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:14 "Podniesienie wlasnej wartości, przez konfrontację z innymi." dobre, dobre... hehehe... taaa.. to tak działa(?) to ja się muszę poważnie zastanowić czy spotykac sie z ludźmi, czy ludzie moim kosztem nie leczą własnych kompleksów.. To cholernie przykre jest, mimo tego, iż byc może (na pewno) prawdziwe... Odpowiedz Link
listopad02 Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:21 Żal mi Was. Bo siedzicie zamknięci w kiblu i wydaje się Wam, że wszyscy naokoło to wrogowie, stworzyliście jakieś urojenia i popadacie w nie. Sam kiedys tak miałem, wyszedłem z tego Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:30 Wierz mi lub nie ja kiedyś próbowałem żyć normalnie tak jak każdy młody człowiek, a że obrywało mi sie za to jak wyglądam i nie pasuje estetyka tu i tam to co miałem zrobić?? Pchać sie na siłe tam gdzie mnie wysmiewają?? Nie siedze tylko w 4 ścianach, lubie muzyke więc nie wyobrażam sobie nie słuchac jej na żywo, ale do tego nie potrzeba mi towarzystwa. Odpowiedz Link
waganiemama Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:50 wiesz co? mentalnie to ty ciągle jesteś w tej szkole, gdzie cię jakieś głupie dzieciaki prześladują tylko że teraz one siedzą w twojej głowie Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:56 Dorośli ie są lepsi, po prostu nie mówią głośno to o czym myślą.........Teraz to i tak mi to rybka Byłem całe życie samotny i juz tak pozostanie. Odpowiedz Link
aretah Re: By Ci zależało 08.07.10, 23:30 fripo napisał: Byłem całe życie samotny > i juz tak pozostanie. to moze czas to w koncu zaakceptowac? skoro tak pozostanie, po cholerę się katowac??? ustalmy fripo, ze zawsze już będziesz sam TY jestes święcie przekonany o tym, mało Cię obchodzi co mówią i myślą inni więc moze nie tłucz tego tematu non stop, co? Odpowiedz Link
aretah Re: By Ci zależało 09.07.10, 11:09 Wiem frip, wiem, nie muszę, ale jak się wpychasz na samą górę to nie da się ominąć. Staram się nie czytać, ale są dni, kiedy mam inaczej. I mimo wszystko, ze z góry wiadomo o czym będziesz pisał, to zaglądam. Dlaczego? Ano ciągle mam nadzieję, ze powieje od Ciebie optymizmem. Naiwna jestem? Być moze, ale trzymam kciuki aby coś tam innego wyskoczyło z te Twojej klawiatury niż temat Ja i moja brzydota. O niskim wzroście nie wspomnę. Ktoś wspomniał o psychologu, zdecydowanie on bardziej CI potrzebny niz chirurg, ale TY WIESZ LEPIEJ. Pozdrówka Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 09.07.10, 20:29 Masz racje WIEM LEPIEJ Ps. Inne tematy oprócz urody (a w moim przypadku jej braku) nie interesuja mnie Odpowiedz Link
ane-tal Re: By Ci zależało 09.07.10, 08:59 Fripcio przyjdź w sobotę 17-stego - wiesz że ja Cie nie wysmieję przecież - a z chęcią bym sie z Toba spotkała w realu...Nie byłam w Wawie od grudnia i nie wiem kiedy będę nastepnym razem - przyjdź.... Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a.a.a Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:34 "Żal mi Was... i tak dalej..." Lubię takie teksty, naprawdę lubię... i jeszcze dodaj zejdź na ziemię, albo wyjdź do ludzi... poleć klasyką, przeciez to takie na czasie... taaa... i na koniec nieozdowne jest, bu zaznaczyć jeszcze, ze ja jestem lepszy... nooo, fajnie.. Odpowiedz Link
listopad02 Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:37 Wiem jakie masz problemy, szeroko piszesz o nich, miałem podobne, trzeba próbować i starać się, podejmować wiele róznych działań. A wyjdź do ludzi, to akurat dobra rada, serio. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a.a.a Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:47 Nie wiesz jakie mam problemy(!) to o czym tu pisałam to tylko wycinek(!) I nie pisz mi tu o działaniach(!) Nie wiesz(!) nie znasz człowieka(!) ale łatwo walić truizmami i próbować pokazać, że jestes lepszy... bo to o to chodzi, nieee(?) Dopieprzyć komuś a pokazać jaki to ja jestem fajny/fajna, bo to właśnie to podniesienie wlasnej wartości, przez konfrontację z innymi, tak(?) suuuper metoda, jeszcze najlepiej zaakcentuj na czyim tle wypadasz lepiej... taaa.. Odpowiedz Link
waganiemama Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:53 agla, daj spokój gdzie tu dopieprzanie komuś??? ja widzę tylko chęć pomocy dobrą (bo sprawdzoną na sobie) radą litości... Odpowiedz Link
listopad02 Re: By Ci zależało 08.07.10, 23:00 Po pierwsze szeroko pisałas o swoich problemach na forach różnych, depresja itd. domyslam się. Po druge nie mam zamiaru nikomu niczego wkręcać, no i to Ty mnie zaatakowałaś w tym wątku, a ja nikomu nie dowalam. Powinnaś się leczyć. Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:50 Listku to dobra rada, ale nie dla wszystkich..........A na podejmowanie kolejnych i kolejnych prób po prostu szkoda czasu. Po co sie oszukiwać, że będzie inaczej skoro przez 27 lat było do kitu? Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 08.07.10, 23:07 Maam na swoim koncie ponad 30 koszy........Po co dalej walić głową w mur?? Na kobietach świat sie nie kończy, choć nie zaprzecze, że marzyłem o rodzinie, ale to czas przeszły. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: By Ci zależało 09.07.10, 11:27 a co jeśli po operacjach plastycznych kosze się nie skończą? wbrew temu co często piszą panowie to nie uroda zatrzymuje przy Was kobiety.... to raczej Wy zwracacie na to dużą uwagę...czasem zbyt dużą... chyba, że interesują Cie małolaty...tak, one lecą na przystojniaków Odpowiedz Link
fripo Re: By Ci zależało 09.07.10, 20:32 A czy Tobie tak ciężko pojąć , że chciałbym być piekny sam dla siebie?? Operacja nie da gwarancji, że nagle będe miał rzesze wielbicielek i nie po to ją robię, ale dla SAMEGO SIEBIE I nie interesują mnie małolaty tylko kobiety w moim wieku. Odpowiedz Link
aretah Re: By Ci zależało 08.07.10, 23:35 Po co z łóżka wstawać? Po co się myć? Po co jeść śniadanie? Po co z domu wychodzić? Codziennie to samo... Szkoda czasu Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: By Ci zależało 08.07.10, 22:26 wy tu pitu, pitu, a chłopak w potrzebie... Wójcicki (poczytaj), Jarliński, Kubasik, Kasprzyk (ścisła czołówka chirurgów plastycznych). Sankowski już dzięki bogu nie operuje (ale od wszelkich pochodnych speców od niego trzymałabym się z daleka). generalnie jeśli Ci się nie spieszy i możesz poczekać (średnio dwa lata) to załatw sobie od lekarza skierowanie na plastykę nosa na NFZ (może przejdzie), potem to tylko kwestia znalezienia kliniki która to robi i Tobie pasuje i w kolejkę - z tym, że w tym przypadku nie robią noska na "życzenie" tylko realnie oceniają ewentualny defekt. Odpowiedz Link