very.martini Re: Co lepsze?? 06.09.10, 23:45 masaż barków u specjalisty czytałam Waszą dyskusję o zdziwaczeniu singli - chyba już pod to podpadam, ale mam tak sztywny kark, że niejeden dres pozazdrościłby mi mięśni 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
agda_agda Re: Co lepsze?? 07.09.10, 15:53 Sam sobie??? To chyba masaz stóp jest łatwiejszy Odpowiedz Link
bimber.z.porzeczki Re: Co lepsze?? 06.09.10, 23:52 Młody Człowieku! W praktykach autoerotycznych, których czynnym uczestnikiem jesteś, sądząc po licznych dotychczasowych wpisach na ten temat - to drugie łatwiej sobie zaaplikować i wykonać... Odpowiedz Link
kawamija Re: Co lepsze?? 07.09.10, 00:13 Fripuś, oderwałam się na chwil kilka od ksiąg poważnych by na forum zerknąć i ..................jednak mnie nadal potrafisz rozśmieszyć ......i dobrze, i tak trzymaj..... Odpowiedz Link
fripo Re: Co lepsze?? 07.09.10, 00:22 A widzisz potrafię Popatrz a żadna mnie nie che I gdzie niby są te wszystkie co lcenią popczucie humoru ponad wygląd, którego nomen omen mi brakuje. I zaraz zaraz czemu w bajkach ładni sa zawsze książęta i ksiżnikczki a czarownice brzydkie??? I weź tu żyj na świecie na którym od oseska ci siano z mózgu robią! Odpowiedz Link
kawamija Re: Co lepsze?? 07.09.10, 00:30 oj Dzieciaku, Dzieciaku........jaka inteligencja ? jakie poczucie humoru ? szmal, bryka, slim i fit, żel na głowie,w ręku co najmniej jakieś tam ipody czy cuś i wtedy pojawia się nadzieja na księżniczkę..........phiii......gdzieś Ty te bzdury o poczuciu humoru wyczytał ? ......... Odpowiedz Link
fripo Re: Co lepsze?? 07.09.10, 07:09 Kawa sprowadziłas mnie na zeimie Już od tej chwili nic nie będzie tak jak przedtem Odpowiedz Link
tapatik Po cholerę księżniczka? 07.09.10, 09:55 Księżniczki puka się tak samo jak hrabianki, a marudzą podwójnie. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Co lepsze?? 07.09.10, 00:27 Fripuś, Uwaga natury formalnej. Nie precyzujesz żadnych warunków brzegowych. W tej sytuacji, ilość rozwiązań ściga się z miarą absolutu (wyjaśnienie dla klas I-IV : od wuja wacława i jeszcze 5). Zawęziłbyś nieco obszar analizy precyzując choćby (w przypadku lizanka) 2 parametry : a) czego b) u kogo i już podjąłbym się pewnych spekulacji, a tak muszę Cię niestety pozostawić sam na sam z Twoim hamletyzowaniem Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Co lepsze?? 07.09.10, 00:43 Ja w tej chwili, natentychmiast poproszę masaż, Fripku. Szyi i barków. Boli jak ten tego, a tu jednak jeszcze posiedzieć nad robotą trzeba, no jakoś się cholerstwo samo za mnie nie chce napisać... To jak? Wpadniesz i starszej koleżance ulżysz w niedoli? Odpowiedz Link
tapatik Re: Co lepsze?? 07.09.10, 09:58 krolowa_potepionych napisała: > Posrało kotka. Ale w kuwecie, więc nie marudź. Odpowiedz Link
fripo Re: Co lepsze?? 07.09.10, 09:57 Ja liżący??? Nie chce żeby mi żaba na języczku urosła Ja tylko frippuje. Odpowiedz Link