Dodaj do ulubionych

Piękny znaczy dobry

20.11.10, 14:26
facet.interia.pl/news/ladni-maja-lepiej,1109378
Nie pozostaje nic innego jak dorównać swojej "urodzie" i być bardzo złym człowiekiem. To zupełnie tak jakby dostać wyrok za nic. Lepiej już czymś sobie na niego zasłużyć.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 14:50
      Tydzień temu na gruncie empirycznym udowodnione zostało, że nie ma takiego paszczaka, któren nie znalazłby miłej niewiasty.

Nie przegap najbliższych 'Pogromców mitów' ('Każda potwora znajdzie swego armatora') z Fripkiem.
      • noajdde Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:12
        Fripo był przykładem większości ludzi z tego forum. Samotni od miesiąca a najgłośniej lamentują. Na pewno jest to jakaś forma obrony, bo im później tym bardziej się nie chce i szanse drastycznie maleją. Niewątpliwie poruszał prawdziwe tematy tyle, że go nie dotyczyły. Nie wierzę w żadne przysłowia bo na ogół się nie sprawdzają, na ogół są jedynie prymitywną formą rymowanki. Równie dobre i prawdziwsze byłoby powiedzenie: Nie każda potwora musi znaleźć swego amatora". Jestem na tym forum by stanowić dla was pocieszenie, że zawsze może być gorzej a miesiąc, rok czy dekada w samotności to nic.
        A tak w ogóle to epatowanie pięknem też zaczyna mnie już irytować. Ciekawe kiedy mnie z roboty wyrzucą bo za brzydki jestem. Całe szczęście, że siedzę cały dzień sam przed monitorem i nikt nie musi się ze mną spotykać.
        • robert.83 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:38

Łosz kurwa, ale bzdurysmile.

Ja bym Cię zwolnił i widłami z miasta wygnał...
          • tastefully7 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:40
            robert.83 napisał:

> Ja bym Cię zwolnił i widłami z miasta wygnał...

big_grinbig_grinbig_grin
        • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:40
          Pudło (patrz linka na końcu) : ponad 2 lata, co i tak mnie dziwi bo miałem wrażenie, że dużo dłużej. No i te ponad 2 to na forumie, a przecież wg tego co twierdził to życie całe

> Nie wierzę w żadne przysłowia bo na ogół się nie sprawdzają, na ogół są jedynie prymitywną formą rymowanki

+1

> Jestem na tym forum by stanowić dla was pocieszenie, że zawsze może być gorzej a miesiąc, rok czy dekada w samotności to nic.

Jakbym czytał Fripa, tylko trochę weselej

> A tak w ogóle to epatowanie pięknem też zaczyna mnie już irytować. Ciekawe kiedy mnie z roboty wyrzucą bo za brzydki jestem

Za lekko masz w robo chyba, jak masz siłę się tak dołować. Wydrukuj może sobie tonę manuali, howto czy innych rfc i jedziesz. Jak poczujesz przewagę nad kumplami, nabierzesz wiary w siebie i zaczniesz emanować spokojem i poczuciem własnej wartości, które od razu wyczują jakieś fajnie wyrzeźbione piranie i zaczną Cię osaczać, nim się zdążysz połapać.

Słowem : musisz znaleźć edge'a w walce o samiczkę

Jeśli Cię to nie przekonuje, to wal do Fripa po korki na priva. Swoją drogą, chłopak powinien otworzyć jakieś dojo dla facetów z kompleksami, bo w tej dyscyplinie osiągnął najmarniej jakiś 8-my dan wink

http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=fripo&s.sm.threadXx=0&s.ac.sortBy=docdatetime&s.ac.sortOrder=ascending&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10
        • lesher Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:57
          Jak nie pracujesz "z ludźmi" to czemu mieliby Cię wywalić za brzydotę (czy to rzeczywistą, czy urojoną)?
          Nie przesadzaj....

A poza tym w życiu jest tyle fajnych rzeczy do robienia... idź w góry... skacz na spadochronie (nie wiem czy to zdjęcie w wizytówce to Twoje??)... korzystaj z życia...
          IMHO Chyba za bardzo zafiksowałeś się na "posiadaniu" kobity...
          • noajdde Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 20:15
            Wiele fajnych rzeczy już robiłem. I co, i nic, zawsze potem wracasz do rzeczywistości, do beznadziejnej pustki, do świadomości, że jesteś zbędny i nie masz nic. A z tym zafiksowaniem to nie, po prostu fajnie byłoby przynajmniej raz w życiu "posiadać" dziewczynę. Tak chociaż na miesiąc. Tak sobie jednak wykoncypowałem, że skoro nie mam i nigdy nie miałem, to może byłaby to ostatnia "przygoda" w moim życiu. Gdybym miał już wszystko, nie byłoby sensu dalej żyć. Wprawdzie teraz też nie ma po co ale zawsze można pomarzyćwink Kiedyś idealizowałem, teraz, choć mam świadomość jakie są kobiety, w dalszym ciągu czasem żyję iluzją.

Cholernie beznadziejna pogoda, ogranicza możliwości zabicia czasu.
        • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 20:04
          noajdde napisał:

>Ciekawe kied
          > y mnie z roboty wyrzucą bo za brzydki jestem. Całe szczęście, że siedzę cały dz
          > ień sam przed monitorem i nikt nie musi się ze mną spotykać.

A ja mam kompleksy przez swoje szerokie C Z T E R Y litery (big_grin) I o dziwo nikt mnie z roboty nie wyrzucił, mimo iż niewymiarowa jestem.

Myślałam, że tylko kobiety takie marudy są :p
          • noajdde Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 20:21
            Szerokie cztery litery to nie problem. Przynajmniej tak mi się wydaje, wystarczy pobiegać.
            A z tym wyrzucaniem z pracy to żartowałem, przynajmniej w mojej wygląd się nie liczy. Jednak dla awansu czy zmiany pracy ma ogromne znaczenie. Ciekawy artykuł w "GW" czytałem. Podobno kobiety naciągają sobie zmarszczki aby nie stracić stanowiska w pracy zaś politycy retuszują zdjęcia dla większego poparcia.
            • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 20:43
              noajdde napisał:

> Szerokie cztery litery to nie problem. Przynajmniej tak mi się wydaje, wystarcz
              > y pobiegać.

Nie wiem czy watro. Może lepiej z pupci zrobić atut, jak Jennifer Lopez, która ubezpieczyła – tyłek na 27 mln USD. Piosenkarka i aktorka słynie akurat z tej części ciała smile

Jak widzisz pojęcie odmienności, inności, niecodzienności (Ty to nazywasz "brzydotą") jest wyrazem naszej oryginalności. Bo nie każdy musi mieć metkę "made in china"
              • noajdde Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 21:12
                "Jak widzisz pojęcie odmienności, inności, niecodzienności (Ty to nazywasz "brzydotą") jest wyrazem naszej oryginalności. Bo nie każdy musi mieć metkę "made in china" " - Niby tak, tylko po co komu wybrakowany towar, winien trafić na śmietnik. Gdyby ludzie cenili odmienność nie próbowali by się tak bardzo upodabniać do obrazków z gazet. Prawdę mówiąc wolałbym być "codzienny'wink Chińszczyzna może jest tandetna i sztampowa, za to najlepiej się sprzedaje.
    • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:19
      noajdde napisał:

> facet.interia.pl/news/ladni-maja-lepiej,1109378
      > Nie pozostaje nic innego jak dorównać swojej "urodzie" i być bardzo złym człowi
      > ekiem. To zupełnie tak jakby dostać wyrok za nic. Lepiej już czymś sobie na nie
      > go zasłużyć.

Jest w tym chyba troche racji:

Za twórcę kryminologii uważa się włoskiego lekarza, Cesare Lombroso (druga połowa XIX w.), który stworzył teorię antropologiczną zakładającą istnienie "przestępcy z urodzenia" . C. Lombroso zawzięcie odwiedzał znane więzienia, by wnikliwie obserwując twarze, sylwetki i dłonie aresztantów, stworzyć wykaz fizycznych cech wspólnych łączących kryminalistów. W wyniku prowadzonych badań doszedł on do wniosku, że na podstawie wyglądu można rozpoznać potencjalnego i rzeczywistego przestępcę. Stworzony przez niego wzorzec przestępcy stosowano ze zmiennym powodzeniem do początku lat dwudziestych XX w. Według Lombroso twarz przestępcy charakteryzują silnie zarysowane łuki brwiowe, kości policzkowe, brak delikatnych rysów nosa i ust, twarz brzydka, budząca odrazę, czoło cofnięte (jak u neandertalczyka), silna budowa kośćca itp.

Przysznać się kto jest współczesnym neanderczalczykiem smile
      • noajdde Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:25
        Dla mnie to naturalna forma zemsty. Skoro świat ma mnie w dupie, skoro ludzie z góry mnie skazali i odrzucili w takim razie odwdzięczę się tym samym.
        • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:41
          noajdde napisał:

> Skoro świat ma mnie w dupie"

a gdzie świat ma dupę?

Czy Ty aby nie dramatyzujesz? Szukasz przyczyny swoich niepowodzeń, porażek i wpadłeś na pomysł, że to właśnie wygląd jest Twoim problemem?
      • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:43
        'Neandertalczyk' mnie razi. Mów mi 'Trogluś' wink
        • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:49
          siemka 'Trogluś' wink

big_grin
          • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:51
            Joł-joł, Dziejka. Skąd klikash ? wink
            • tastefully7 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 15:54
              Skoro ten wątek taki marudząco-jęczący, to też sobie pojęczę, a co mi tam!

Głowa mnie boli sad
              • flirting.shadow Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 16:08
                tastefully7 napisała:
                > Głowa mnie boli sad

No to kawkę może.
                • tastefully7 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 16:11
                  flirting.shadow napisał:

> No to kawkę może.

Nie pijam kawy sad
                  • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:01
                    To może spróbuj wciągnąć wink Nie, nie wolno się pastwić nad nieboraczkiem. Apapem go traf centralnie, a jak się pozbiera nim go wyliczą, to jeszcze ibuprąciem go
                    • tastefully7 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:42
                      Gubi, na ból głowy to seksa bym wolała big_grin
                      • zimna_alaska Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:48
                        chłopaki! widzieli to??? seks na ból głowy pomaga! nie dajcie się więcej oszukać!
                        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:50
                          popieram i zgadzam się - pomaga
                          • zimna_alaska Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:57
                            pod warunkiem że ból jest prawdziwy
                      • lesher Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 18:48
                        Akurat!! Jakby już Romeo dotarł to usłyszałby, że nie da się bo ... boli głowa wink
            • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 16:06
              gyubal_wahazar napisał:

> Joł-joł, Dziejka. Skąd klikash ? wink

z europejskiej stolicy nordinc walking :0
              • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 16:33
                Jaki ten świat mały, ja też z Garwolina ! wink
                • czarodziejka583 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 17:24
                  gyubal_wahazar napisał:

> Jaki ten świat mały, ja też z Garwolina ! wink

tuż za miedzą proszę Pana :p
                  • gyubal_wahazar Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 17:51
                    Tatowo na 3 palce czy jako inno ? wink
    • jejek11 Re: Piękny znaczy dobry 20.11.10, 20:04
      Nie pozostaje nic innego jak dorównać swojej "urodzie" i być bardzo złym człowi
      > ekiem. To zupełnie tak jakby dostać wyrok za nic. Lepiej już czymś sobie na nie
      > go zasłużyć.

Shreka sobie obejrzyj...
    • eastern-strix Re: Piękny znaczy dobry 21.11.10, 21:37
      No niestety, takie proste to to nie jest.

Ja podobno jestem nawet ladna, wiec zazwyczaj mezczyzni traktuja mnie protekcjonalnie a kobiety rozpoczynaja wroga rywalizacje. Nie ubieram sie wyzywajaca, ale fakt, ze wygladam mlodo, moze sie po prostu burza, ze maja do czynienia z przemadrzala mlodka, nie wiem.

natomiast korelacja miedzy wygladem a dobrym/zlym charakterem to bzdura, przynajmniej z psychologicznego punktu widzenia. Malo tego, sporo seryjnych mordercow kobiet bylo nawet przystojnych, co ulatwialo im nawiazywanie kontaktow z kobietami uncertain Tylko spoleczenstwo utknelo na etapie z Czlowieka-Slonia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka