slayerhood-ka 22.05.11, 16:35 mam znowu zgryza. Szukam 2 szkoł na terenie Wawy i mam z trym problem. Jeśli ktoś może mi cos polecic - napiszcie na @ - podam szczegóły. Może znajomy, znajomej coś wie? Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:40 Podstawówka / średnia / prawa jazdy / rodzenia / uwodzenia ? Odpowiedz Link
green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:46 obstawiam, że chodzi o uwodzenia... no to ja niestety nie mam doświadczeń... jestem samoukiem Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:50 yhmmm edukacja w czystej postaci ;-D powazny problemik Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:56 No to trzeba tak było od razu : www.szkolauwodzenia.pl/ Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:13 asz ty mi tu pinkowymi andżelami glowy nie zawracaj , ja tu szkolic siem chce, poziom narodu podnosic Odpowiedz Link
green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:15 nie zaglądałm na Gubisiowego linka, ale o tych trenerów Ci chodzi?? o SWPSie i Civitas mam nadal dobrą opinię, ale może dlatego, że tam się akurat nie uczyłam Odpowiedz Link
green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:17 bo w sumie, jeśli się człowiek czegoś chce nauczyć, to żadna szkoła mu w tym nie przeszkodzi... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:25 ale masę znalazłam z dziedzin jakie mnie interesuja - chodzi o polecenie teraz, o opinię itp. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:29 Jakaś b specyficzna musi to być dyscyplina, bo zdecydowanej większości można się mając neta nauczyć samemu Odpowiedz Link
green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:32 ale w niektórych sytuacjach niezależnie od tego, ile wiesz musisz mieć dyplom Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:35 no, na przykład mikrochirurgii oka... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 18:37 To niczego nie wyjaśnia. Na niektórych uczelniach można go robić eksternistycznie, nie mówiąc o IT, gdzie w ogóle prawie zawsze uczelnie nie mają nic do gadania Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 24.05.11, 11:14 Jeszcze raz prosze o pomoc bo moja zdolność sensownego czesania netu zanikła. Szukam szkoły podyplomowej etc. (po studiach). szkoły, po której mam uprawnienia nauczyciela j. ang. Jak do tej pory w Wawie znalazłam tylko to www.cknjoiee.uw.edu.pl/ Pliiiiiiiiiiiiiiiiis pomocy Odpowiedz Link