Dodaj do ulubionych

Do głów szkolnych

22.05.11, 16:35
mam znowu zgryza. Szukam 2 szkoł na terenie Wawy i mam z trym problem. Jeśli ktoś może mi cos polecic - napiszcie na @ - podam szczegóły. Może znajomy, znajomej coś wie? Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:40
      Podstawówka / średnia / prawa jazdy / rodzenia / uwodzenia ? wink
      • green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:46
        obstawiam, że chodzi o uwodzenia... no to ja niestety nie mam doświadczeń...
        jestem samoukiem wink
        • slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:50
          yhmmm edukacja w czystej postaci ;-D powazny problemik
          • gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 16:56
            No to trzeba tak było od razu : www.szkolauwodzenia.pl/ wink
            • slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:13
              asz ty mi tu pinkowymi andżelami glowy nie zawracaj , ja tu szkolic siem chce, poziom narodu podnosic big_grin
              • green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:15
                nie zaglądałm na Gubisiowego linka, ale o tych trenerów Ci chodzi??
                o SWPSie i Civitas mam nadal dobrą opinię, ale może dlatego, że tam się akurat nie uczyłam wink
                • green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:17
                  bo w sumie, jeśli się człowiek czegoś chce nauczyć, to żadna szkoła mu w tym nie przeszkodzi...
                  • slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:25
                    ale masę znalazłam z dziedzin jakie mnie interesuja - chodzi o polecenie teraz, o opinię itp.
                    • gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:29
                      Jakaś b specyficzna musi to być dyscyplina, bo zdecydowanej większości można się mając neta nauczyć samemu
                      • green.amber Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:32
                        ale w niektórych sytuacjach niezależnie od tego, ile wiesz musisz mieć dyplom
                      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:35
                        no, na przykład mikrochirurgii oka...
                        • slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 17:41
                          o tytuł enżyniera chodzi
                          • gyubal_wahazar Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 18:37
                            To niczego nie wyjaśnia. Na niektórych uczelniach można go robić eksternistycznie, nie mówiąc o IT, gdzie w ogóle prawie zawsze uczelnie nie mają nic do gadania
                • beja_81 Re: Do głów szkolnych 22.05.11, 18:29
                  SWPS...powiadasz suspicious
                  Znam...
                  • slayerhood-ka Re: Do głów szkolnych 24.05.11, 11:14
                    Jeszcze raz prosze o pomoc bo moja zdolność sensownego czesania netu zanikła. Szukam szkoły podyplomowej etc. (po studiach). szkoły, po której mam uprawnienia nauczyciela j. ang. Jak do tej pory w Wawie znalazłam tylko to

www.cknjoiee.uw.edu.pl/
                    Pliiiiiiiiiiiiiiiiis pomocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka