pzkpfw-vi-b-konigstiger 23.07.11, 18:47 no kurde, no... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fatalny_kasztan Re: Amy 24.07.11, 21:30 pewnie wyjde tu na gbura jakiegos ale ciezko zrozumiec jak ktos kto ma uzdolnienia o jakich marzy z miliard ludzi, mnóstwo kasy i urode sam się wykancza. Szkoda kazdego czlowieka ale trudno to zrozumiec. Chyba ze ktos ja zabił bo przeciez przyczyn smierci nie podano. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Amy 24.07.11, 21:41 przegrała z nałogami a nałóg to straszna rzecz... Odpowiedz Link
green.amber Re: Amy 24.07.11, 22:06 Heliś, straszna, ale sama na to zapracowała, może z pomocą "bliskich" mnie bardziej żal norweskich dzieciaków witaj Fatalny tu same gbury dlatego same Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: Amy 25.07.11, 18:09 witaj Amber zgadzam sie że bardziej żal Norwegów Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Amy 24.07.11, 22:15 hellish.monster napisała: > przegrała z nałogami > a nałóg to straszna rzecz.. To chyba było po niej widać. Nie przyglądałem się jej, ale gdy widziałem fragmenty teledysków, to myślałem, że ona ma bliżej do 40 niż 30, a tu się okazało, że miała 27. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Amy 23.07.11, 18:53 ja pierd...ę Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...a!!! właśnie mi tata powiedział... www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&ob=av3n Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:04 jestem w szoku. mimo,ze mam juz swoje lata uwazalam ja za wielki talent. jak wszyscy wielcy, miala nalogi,ale czemu tak wczesnie odeszla?!! Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Amy 23.07.11, 19:05 a właśnie dziś czytałam o niej w Wysokich Obcasach... Wspomniane tam było o rzeźbie Amy, która leży w kałuży krwi i tekst "Jedynie dobra gwiazda rocka to martwa gwiazda rocka" Ostatnie zdanie, że Amy wciąż żyje... nieaktualne Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:11 ale ona nie spiewala rocka? bez.pokory napisała: > a właśnie dziś czytałam o niej w Wysokich Obcasach... > Wspomniane tam było o rzeźbie Amy, która leży w kałuży krwi i tekst "Jedynie do > bra gwiazda rocka to martwa gwiazda rocka" > > Ostatnie zdanie, że Amy wciąż żyje... > nieaktualne > Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Amy 23.07.11, 19:14 cytat z Wyborczej, gdzie porównano ją do Billie Holiday Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:27 e tam. dzisiaj napisal w GW ,ze to wspolczesna J.Joplin. nie lubie zadnych porownan. bez.pokory napisała: > cytat z Wyborczej, gdzie porównano ją do Billie Holiday Odpowiedz Link
ane-tal Re: Amy 23.07.11, 19:09 Radio przekazało mi tą wiadomość chwile temu.. Pieprzone nałogi, wszystko zniszczą Why... Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:12 nalog jest wyborem. to nie nalogi rzadza nami - to my nimi rzadzimy ane-tal napisała: > Radio przekazało mi tą wiadomość chwile temu.. > Pieprzone nałogi, wszystko zniszczą > Why... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Amy 23.07.11, 19:21 gówno wiesz o nałogach nie miałaś spadać z tego forum?! Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:29 hellish.monster napisała: > gówno wiesz o nałogach > nie miałaś spadać z tego forum?! > mialam,ale zapomnialam troche kultury panienko by sie przydalo mialam ojca alkoholika, a teraz mam meza alkoholika. malo? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Amy 23.07.11, 19:33 i nic Cię to nie nauczyło?! i pierdzielisz głupoty jakieś?! kultury?! ja dziewczę z lasu jestem, z kulturą u mnie na bakier Odpowiedz Link
uny Re: Amy 23.07.11, 19:33 pax! pax! między chrześcijany! a królik ma racje z tymi nałogami. też coś o tym wiem. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Amy 23.07.11, 19:21 nalog jest wyborem. to nie nalogi rzadza nami - to my nimi rzadzimy Naprawdę tak myślisz? Bo ja nie.... -- Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego... Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:30 kady sadzi po sobie. ja popijam prawie codziennie,ale mam granice,ktorej nie przekraczam, bo nie pozwole soba rzadzic. ane-tal napisała: > nalog jest wyborem. to nie nalogi rzadza nami - to my nimi rzadzimy > > Naprawdę tak myślisz? > Bo ja nie.... > > > -- > Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy > dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Amy 23.07.11, 19:40 Do czego ten alkohol tak codziennie jest potrzebny? Niech mi ktoś wytłumaczy... Nie wspominając o innych używkach Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:26 https://www.youtube.com/watch_videos?more_url=&video_ids=ojdbDYahiCQ%2CTJAfLE39ZZ8%2CKUmZp8pR1uc%2Cb-I2s5zRbHg%2C7CYE0DYIbaw%2CiVaqQe3V498%2Cxdi_yuSgQw8%2CIvRnrIv3mpM%2CegpsoqLxkQE&type=13&feature=artistob&index=3 Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: Amy 23.07.11, 19:32 miala byc piosenka Amy,ale nie jestem zbyt biegla w necie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Amy 23.07.11, 21:49 strasznie lubię ten kawałek.... szkoda, że już nigdy nic więcej... Odpowiedz Link
wersja_robocza Re: Amy 25.07.11, 18:33 Tak po ludzku jest mi jej żal. Nie oparła ie pokusom, uzależniła się od narkotyków i alkoholu, a potem nie potrafiła z tego wyjść. Ci, który trzepali na niej kasę, pozwalali by piła i ćpała, byle tylko wyszła na scenę albo do studia. Szkoda młodego życia, talentu, człowieka. Odpowiedz Link