tastefully7 12.12.11, 19:33 Widział ktoś z Was film pt. Rekonstrukcja? Film oglądnęłam. Ma bardzo ciekawy klimat, ale czuję niedosyt, bo przyznam szczerze, że nie wiem tak do końca o co w tym filmie chodzi Może ktoś mi wyjaśni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 19:59 jak widać tutaj zawsze wszyscy chcą być pomocni.... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 21:21 zwłaszcza jeśli chodzi o kolanka Odpowiedz Link
mieszko.l Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 20:05 Znalazłem coś takiego: "Pewnego wieczoru, Alex nagle porzuca swoją dziewczynę - Simone, aby móc spotykać się z piękną Aimee. Przy jego spotkaniach z Aimee, czas i miejsce przestają istnieć, a Simone nagle staje się dla niego nieznajomą osobą, do której nie może już wrócić. Alex'a przyszłość to miłość Aimee. Lecz czy będzie miał na tyle odwagi by ją ogarnąć? Psychologiczny, romantyczny dramat o człowieku, który zapomina o swojej przeszłości i jest zmuszony uwierzyć w miłość żeby zdobyć przyszłość." Odpowiedz Link
tastefully7 Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 20:12 Mieszko, tyle, to i ja wiem Chodzi mi o głębsze dotarcie do istoty filmu Odpowiedz Link
tastefully7 Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 20:17 Gubi, jakiś jeden. Ale bez dosłowności. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 20:20 Nie wiem, gdzie chcecie iść, bo ten film w Polsce był grany w 2005 roku Odpowiedz Link
tastefully7 Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 20:25 Mieszko, zawiodłam się... Bo myślałam, że na Ciebie, to mogę właśnie liczyć! Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: "Rekonstrukcja" 12.12.11, 23:06 "Melodramat"+"psychologiczny", to nie brzmi dobrze. Gotowe z tego wyjść jakieś "M, jak mdłości" Odpowiedz Link