Dodaj do ulubionych

Udało się!

26.10.13, 09:58
Właśnie udało mi się podłączyć laptopa pod kino domowe i TV! No znaczy się jakieś tam kabelki powtykałam i mi teraz ładnie gra. Jestem normalnie z siebie dumna wink
I słucham aktualnie OMD "So in love" - fajne te kawałki z lat '80-tych...
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 10:06
      Bo lata 80 są supersmile I brawo dla sprytnej Dziewczynysmile Ja jak mam dwa kable, to zawsze wetknę nie do tej dziurki co trzebasuspicious
      • surykatka3 Re: Udało się! 26.10.13, 10:14

Bo jak to ktoś kiedyś powiedział - wkładanie to męska rzecz wink
        Zaraz pójdzie Pet Shop Boys smile

• kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 10:13
      ahahaha w pełni rozumiem Twoją dumę, ja ostatnio byłam tak z siebie dumna jak udało mi się naprawić prysznic - tzn, no dobra wymieniłam tylko węża od słuchawki ale byłam dumna że kupiłam za pierwszym razem właściwy, wymieniłam i jeszcze nawet o uszczelce nie zapomniałam.

Dlatego Moja Droga w pełni rozumiem Twoją dumę i gratulacjesmile)))
      • surykatka3 Re: Udało się! 26.10.13, 10:16
        Nieee nooo, szacun z tym prysznicem!

W kuchni przepaliły mi się 3 z czterech jakichś chyba halogenków. Zbieram się psychicznie, by wziąć się za to, ale na razie nie mam odwagi...

• organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 10:19
          A jakby tak rozejrzeć się za pomocnym sąsiadem?big_grin Bo to wiesz, wyższa szkoła jazdysuspicious I my tu na forum też mamy takiego Pana, co kobiecie w potrzebie nigdy nie odmówismile
          • surykatka3 Re: Udało się! 26.10.13, 10:26
            A, to dobrze wiedzieć.
            Inny znajomy mi złotousty mówi: chłop głupi, ale silny wink
            Bez urazy, obecni tu panowie - to słowa jednego z "waszych" smile

• kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 10:54
            to biedny ten chłop....smile
            • organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 10:58
              Który?smile
              • kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 11:00
                ten o którym piszesz
                • organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 11:10
                  Eee, chyba nie narzekawink

A propos bycia pomocną, przypomniała mi się moja koleżanka... Siedzimy w knajpce, przyciszona muzyka, ciche rozmowy przy stolikach i nagle wpada ona, jak zwykle spóźnionatongue_out I swoim szczebioczącym głosikiem oznajmia: Dziewczyny, przepraszam za spóźnienie, ale musiałam się odświeżyć, bo byłam wykończona, obsłużyłam dzisiaj na zmianie chyba z 10 upierdliwych facetówbig_grin Głosy umilkły a wszystkie głowy skierowały się w naszą stronęsuspicious I co byś pomyślała?big_grin
                  • kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 11:12
                    organza7 napisała:

> Eee, chyba nie narzekawink

może się zmęczyć, jak naleci się stadosmile)))) ahahahahhahahahahha
                    >
                    > A propos bycia pomocną, przypomniała mi się moja koleżanka... Siedzimy w knajpc
                    > e, przyciszona muzyka, ciche rozmowy przy stolikach i nagle wpada ona, jak zwyk
                    > le spóźnionatongue_out I swoim szczebioczącym głosikiem oznajmia: Dziewczyny, przeprasz
                    > am za spóźnienie, ale musiałam się odświeżyć, bo byłam wykończona, obsłużyłam d
                    > zisiaj na zmianie chyba z 10 upierdliwych facetówbig_grin Głosy umilkły a wszystkie g
                    > łowy skierowały się w naszą stronęsuspicious I co byś pomyślała?big_grin

Well, jako że ja dość prosta dziewczyna jestem, pewnie bym pomyślała że miała zarabany dzień w pracy w klientami i było tam aż 10 upierdliwych facetów...serio zadne kosmate mi do głowy nie przychodzą...smile
                    • organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 11:17
                      No a ja jakoś tak nieswojo się poczułam pod obstrzałem pańskich spojrzeńsuspiciousbig_grin

A Ty masz rację oczywiście, bo kumpela pracuje w hurtowni farb i lakierówbig_grin
                      • kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 11:20
                        organza7 napisała:

> No a ja jakoś tak nieswojo się poczułam pod obstrzałem pańskich spojrzeńsuspicious:
                        > D
                        >
                        > A Ty masz rację oczywiście, bo kumpela pracuje w hurtowni farb i lakierówbig_grin

hehehehehehe może dlatego że ja zawsze tez w branzy budowlanejsmile
                        • organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 11:23
                          A widzisz, więc znasz bóle koleżankiwink
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Udało się! 31.10.13, 17:21
      No brawo!!!ja też jestem z Ciebie dumnywink,serio.
      • surykatka3 Re: Udało się! 31.10.13, 22:50
        Hmm, chyba ze mnie drwisz, co? Ta buźka z przymrużeniem dobrze nie wróży...
        Ale cóż, trudno, takie ryzyko pisania na forum.

wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> No brawo!!!ja też jestem z Ciebie dumnywink,serio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka