surykatka3 26.10.13, 09:58 Właśnie udało mi się podłączyć laptopa pod kino domowe i TV! No znaczy się jakieś tam kabelki powtykałam i mi teraz ładnie gra. Jestem normalnie z siebie dumna I słucham aktualnie OMD "So in love" - fajne te kawałki z lat '80-tych... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 10:06 Bo lata 80 są super I brawo dla sprytnej Dziewczyny Ja jak mam dwa kable, to zawsze wetknę nie do tej dziurki co trzeba Odpowiedz Link
surykatka3 Re: Udało się! 26.10.13, 10:14 Bo jak to ktoś kiedyś powiedział - wkładanie to męska rzecz Zaraz pójdzie Pet Shop Boys Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 10:13 ahahaha w pełni rozumiem Twoją dumę, ja ostatnio byłam tak z siebie dumna jak udało mi się naprawić prysznic - tzn, no dobra wymieniłam tylko węża od słuchawki ale byłam dumna że kupiłam za pierwszym razem właściwy, wymieniłam i jeszcze nawet o uszczelce nie zapomniałam. Dlatego Moja Droga w pełni rozumiem Twoją dumę i gratulacje))) Odpowiedz Link
surykatka3 Re: Udało się! 26.10.13, 10:16 Nieee nooo, szacun z tym prysznicem! W kuchni przepaliły mi się 3 z czterech jakichś chyba halogenków. Zbieram się psychicznie, by wziąć się za to, ale na razie nie mam odwagi... Odpowiedz Link
organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 10:19 A jakby tak rozejrzeć się za pomocnym sąsiadem? Bo to wiesz, wyższa szkoła jazdy I my tu na forum też mamy takiego Pana, co kobiecie w potrzebie nigdy nie odmówi Odpowiedz Link
surykatka3 Re: Udało się! 26.10.13, 10:26 A, to dobrze wiedzieć. Inny znajomy mi złotousty mówi: chłop głupi, ale silny Bez urazy, obecni tu panowie - to słowa jednego z "waszych" Odpowiedz Link
organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 11:10 Eee, chyba nie narzeka A propos bycia pomocną, przypomniała mi się moja koleżanka... Siedzimy w knajpce, przyciszona muzyka, ciche rozmowy przy stolikach i nagle wpada ona, jak zwykle spóźniona I swoim szczebioczącym głosikiem oznajmia: Dziewczyny, przepraszam za spóźnienie, ale musiałam się odświeżyć, bo byłam wykończona, obsłużyłam dzisiaj na zmianie chyba z 10 upierdliwych facetów Głosy umilkły a wszystkie głowy skierowały się w naszą stronę I co byś pomyślała? Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 11:12 organza7 napisała: > Eee, chyba nie narzeka może się zmęczyć, jak naleci się stado)))) ahahahahhahahahahha > > A propos bycia pomocną, przypomniała mi się moja koleżanka... Siedzimy w knajpc > e, przyciszona muzyka, ciche rozmowy przy stolikach i nagle wpada ona, jak zwyk > le spóźniona I swoim szczebioczącym głosikiem oznajmia: Dziewczyny, przeprasz > am za spóźnienie, ale musiałam się odświeżyć, bo byłam wykończona, obsłużyłam d > zisiaj na zmianie chyba z 10 upierdliwych facetów Głosy umilkły a wszystkie g > łowy skierowały się w naszą stronę I co byś pomyślała? Well, jako że ja dość prosta dziewczyna jestem, pewnie bym pomyślała że miała zarabany dzień w pracy w klientami i było tam aż 10 upierdliwych facetów...serio zadne kosmate mi do głowy nie przychodzą... Odpowiedz Link
organza7 Re: Udało się! 26.10.13, 11:17 No a ja jakoś tak nieswojo się poczułam pod obstrzałem pańskich spojrzeń A Ty masz rację oczywiście, bo kumpela pracuje w hurtowni farb i lakierów Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Udało się! 26.10.13, 11:20 organza7 napisała: > No a ja jakoś tak nieswojo się poczułam pod obstrzałem pańskich spojrzeń: > D > > A Ty masz rację oczywiście, bo kumpela pracuje w hurtowni farb i lakierów hehehehehehe może dlatego że ja zawsze tez w branzy budowlanej Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Udało się! 31.10.13, 17:21 No brawo!!!ja też jestem z Ciebie dumny,serio. Odpowiedz Link
surykatka3 Re: Udało się! 31.10.13, 22:50 Hmm, chyba ze mnie drwisz, co? Ta buźka z przymrużeniem dobrze nie wróży... Ale cóż, trudno, takie ryzyko pisania na forum. wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > No brawo!!!ja też jestem z Ciebie dumny,serio. Odpowiedz Link